سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی بر شبکهسازی دانشجویی تمرکز دارد/ برگزاری فینال دومین مسابقات مناظره تخصصی تعاون
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ازروابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، مهدی عباسی به مناسبت فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی در رابطه با مهمترین دستاوردهای شاخص سازمان دانشجویان گفت: سازمان دانشجویان تلاش کرده است با پذیرش و درک شرایط ناشی از شیوع کرونا و تطبیق فعالیتهای خود با آن، برنامههای فرهنگیای برای بخش عظیمی از جوانان جامعه و مشخصا دانشجویان طراحی و برگزار کند تا پل ارتباطیِ بین دانشگاه و جامعه در زمان کرونا همچنان برقرار باشد.
وی افزود: سازمان دانشجویان محل شناسایی و شروع فرایند تربیت و توانمندسازی نیروهای انسانی توانمند، متخصص، کارآمد و اثرگذار در سازندگی، عمران و توسعه کشور است و پیوند بدنه دانشجویی و جوانان با جهاددانشگاهی، موجب دستاوردهای عظیمی در عرصههای علمی و فرهنگی خواهد شد.
رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی اظهار کرد: باور داریم کادرسازی، شبکهسازی و تربیت نیروهای متعهد و توانمند در جهاددانشگاهی به حل بخش بزرگی از مشکلات جامعه کمک خواهد کرد که براساس همین ضرورت، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، شبکهسازی دانشجویی را دستور کار قرار داده است.
عباسی تصریح کرد: همافزایی میان توانهای دانشجویی به ویژه در عرصههای فرهنگی و علمی، شناسایی دانشجویان مستعد و ایجاد سازوکار کارآمد تامین نیروی انسانی مورد نیاز بخشهای گوناگون جهاددانشگاهی از مهمترین اهدافی است که همواره دنبال کردهایم.
وی با اشاره به این که مسیر درخشان سازمان دانشجویان در آینده، تنها و تنها با حضور فعال دانشجویان تضمین میشود، گفت: خود را موظف میدانیم تمامی امکانات لازم را برای میزبانی از دانشجویان خلاق و نوآور، دغدغهمند، پرانگیزه و علاقهمند به آینده روشن کشور فراهم کنیم.
رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با بیان این که شعب سازمان دانشجویان در سراسر کشور ارتباط، تعامل و همکاری خوبی با نهادها و سازمانهای استانی دارند، ادامه داد: در سال گذشته با هدف ایجاد تعامل موثر و کارآمد با سازمانها و مراکز مختلفی که از امکانات لازم برای حمایت از ایدههای دانشجویی بهرهمند هستند و حمایت بیشتر از دانشجویان با استفاده از ظرفیت همافزایی و مشارکت بین مجموعهها، چهار تفاهمنامه همکاری با سازمانها و مراکز درون و برون جهادی منعقد شده است.
وی با اشاره به مهمترین طرحهای آینده این سازمان گفت: دانشگاه محلی برای رشد فکری و فرهنگی دانشجویان است. جریان دانشجویی در کشور باید منبع آگاهیبخشی و روشنگری، ترویج فرهنگ نقد منصفانه در روند و فرآیند برنامه ریزی توسعه کشور باشد. از این رو برگزاری مناظرات و گفتوگوهای دانشجویی، مسابقات مناظرات تخصصی، مناظره ملی به انگلیسی و مناظره بینالمللی به زبان فارسی در دستور کار قرار گرفته است.
مهدی عباسی با بیان این که همایش دانشجویی چشم انداز برنامه های توسعه در کشور، کنگره فرهنگی دانشجویان عضو سازمان دانشجویان و رویداد ملی حل مسالهی اجتماعی«راه فردا» نیز توسط شبکه ملی مهستان برنامهریزی شده است، گفت: با توجه به ضرورت حفظ محیط زیست برای حیات بشری و نقش دانشجویان و انجمنهای دانشجویی در حوزه فرهنگسازی محیط زیست؛ جشنواره علمی-فرهنگی و هنری یک زمین و ششمین گردهمایی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابعطبیعی و در حوزه دبیرخانه دانشجویی مهرباران نیز پویش«قلک آبی» برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی تصریح کرد: طرح سراسری دومین دوره مدرسه بازیپردازی و برگزاری لیگ مسابقات طراحی بازی دانشجویی، طرح ملی چاپ کتاب و راه اندازی و مدیریت وبسایت اطلس مفاخر ایران برگزاری اردوی ملی مهرباران نیز از دیگر برنامههای اجرایی سازمان تا پایان سال خواهد بود.
وی اظهار کرد: طرحهای هماهنگ دیگری در قالب اردوهای جهادیِ مهرباران، برنامههای اشتغالمحور، و برنامههای آموزشی با محوریت مباحث پرورش شخصیت و مهارتهای روانشناختی از دیگر برنامههای سازمان است.
عباسی تصریح کرد: در حوزه فعالیتهای اعتقادی، توسعه فعالیتهای حسینیه مجازی دانشجویان ایران دستور کار قرار گرفته است. با توجه به تحولات ساختاری سازمان دانشجویان، فعالیتهای گستردهای در حوزه ترویج اندیشه امام، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری در کنار مجموعه گستردهای از فعالیتهای گردشگری دانشجویی دستور کار سازمان در آینده خواهد بود.
رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در پایان گفت: در عین حال، شاید بتوانیم بگوییم که مهمترین برنامه سال آینده سازمان دانشجویان، ساماندهی و توسعۀ شبکه دانشجویی اعضای سازمان در قالب کانونها و باشگاههای دانشجویی است.
همچنین رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از برگزاری مرحله فینال دومین دوره مسابقات مناظره تخصصی تعاون در روز دوشنبه 11 مرداد ماه خبر داد.
وی افزود: مرحله مقدماتی این مسابقات از روز سهشنبه ۲۲ تیرماه آغاز و با توجه به شرایط حال حاضر کشور به دلیل بیماری کرونا به صورت غیرحضوری و با شرکت بالغ بر 50 دانشجو در قالب 16 تیم برگزار شد.
وی تصریح کرد: در مجموع 24 مسابقه شامل 16 مسابقه در مرحله مقدماتی و 8 مسابقه در مرحله یک چهارم نهایی و ۲ مناظره در نیمه نهایی برگزار شد که در نتیجه این دیدارها، تیمهای «آساد» و «طلوع» از استان زنجان به مرحله فینال و تیمهای «سردار جنگل» از گیلان و تیم «توسعه» از دانشگاه تهران به مسابقه ردهبندی راه یافتند.
سازمان دانشجویان از سال ۱۳۹۰ همزمان با راهاندازی پایگاه اینترنتی IR.ISDC وارد مرحله اجرایی مسابقات مناظره شدند و نخستین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در اردیبهشت همان سال در دانشگاه تربیت مدرس با حضور ۱۶ تیم در سطح استان تهران برگزار شد.
در نخستین دوره مسابقات تخصصی مناظره تعاون که با حمایت معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزارشد، شانزده گروه دانشجویی از سراسر کشور حضور یافتند تا درباره موضوعات متنوعی حول نهاد تعاون و مفاهیم و گزارههای مرتبط با آن به مناظره بپردازند.
مرحله فینال و مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره تخصصی تعاون روز دوشنبه از ساعت 16 با گزاره «مبنای پلتفرم های اینترنتی و تعاونی مشابه است و تبدیل این پلتفرم ها به تعاونی های پلتفرم، برای آن ها ایجاد مزیت می کند» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/