دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مرداد 1400 - 08:29
تاج‌آبادی‌پور در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

تأثیر «طرح الف و ب» بر ارتباط پژوهشی استادان با خارج از دانشگاه

عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: با اجرای «طرح الف و ب» اعضای هیئت علمی و حضور استادان صاحب فن و فکر، ارتباط مؤثری بین فعالیت‌های پژوهشی با فضای خارج از دانشگاه شکل می‌گیرد.
کد خبر : 597363
آزمایشگاه واحد میانه



محمدتقی تاج‌آبادی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در توضیح فواید و مزایای طرح الف و ب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با توجه به ارتباط مؤثر فعالیت‌های پژوهشی با فضاهای خارج از دانشگاه (مراکز صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی) از طریق تبادل اطلاعات برای کمک به کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای، این مهم با حضور استادان صاحب فن و متفکر به دست خواهد آمد.




بیشتر بخوانید:


افزایش تولید علم و ارتقای دانش فنی استادان با اجرای «طرح الف و ب»


خروج دانشگاه از پژوهش صِرف با اجرای «طرح الف و ب»


تأثیر «طرح الف و ب» در پویایی و فعالیت اعضای هیئت علمی


از حضور منظم استاد در دانشگاه تا تبادل علمی مستمر با دانشجویان


۱۰ مزیت «طرح الف و ب» اعضای هیئت علمی




وی افزود: قراردادن فضای مناسب برای استادان در طرح الف و تسهیل فعالیت‌های پژوهشی از طریق بودجه‌های پژوهشی داخلی یا خارج دانشگاه می‌تواند تحولی عظیم در آینده‌ای نه‌چندان دور دانشگاه ایجاد کند.


عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان عنوان کرد: در طرح همکاری استادان دانشگاه آزاد اسلامی در قالب گروه‌های الف و ب، اگر استادان در کارگروه‌های تخصصی با تخصص‌های مکمل در کنار هم قرار گیرند و به آنها آموزش‌های لازم و نحوه ارتباط با مراکز علمی، صنعتی و اقتصادی خارج از دانشگاه داده شود، می‌توانیم در طرح‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مراکز صنعتی به نحو شایسته شرکت و از این طریق درآمدهای قابل توجهی برای دانشگاه جذب کنیم.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب