دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 تير 1400 - 03:10

خیانت رسانه‌های معاند به مردمی که خواهان اصلاح امور هستند

رفتار رسانه‌های معاند عملا خیانت در حق مردمی است که در عین حمایت از نظام و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در همین نظام، اقدام به اعتراض به یک موضوع خاص می‌کنند و عموما هم مخالف پوشش دادن مطالبه‌شان در این رسانه‌ها هستند، زیرا چنین موج‌سواری‌هایی نه تنها مردم را از رسیدن به خواسته‌شان باز می‌دارد که فرصت هرگونه اصلاحی را نیز می‌گیرد.
کد خبر : 596018
بی آبی



به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در چند روز اخیر که گروه‌هایی از مردم در شهرهایی از استان خوزستان نسبت به برخی کمبودها در شرایط بد اقلیمی و خشکسالی‌های طبیعی اعتراض کرده‌اند، توپخانه رسانه‌ای دشمن طبق معمول فرصت را غنیمت شمرده و با بحرانی جلوه‌دادن اوضاع و تلاش برای خونین جلوه دادن این تجمعات و تهییج احساسات مردم، سعی می‌کند یک مطالبه مردمی را به موضوعی سیاسی و امنیتی تبدیل کند.


این مسئله تا آنجایی برای آن‌ها اهمیت دارد که چشم بر رفتار حرفه‌ای بسته و در آمارهای اعلام شده از آسیب‌دیدگان، حاضر به آمارسازی تا سه برابر واقعیت موجود شده‌اند! این در حالی است که طبق اظهارات شاهدان عینی تنها یک نفر در جریان این اعتراضات کشته شده که به دلیل تیراندازی ماموران حافظ امنیت نبوده و ابعاد دقیق این موضوع نیز هنوز مشخص نشده است.


شواهد موجود و اظهارات خانواده جوان شادگانی کشته شده در این ماجرا حاکی از آن است که او عضو بسیج بوده و گلوله شلیک شده نیز از سوی نیروهای انتظامی و امنیتی حاضر در صحنه نبوده و از جایی دیگر شلیک شده است.


رسانه‌های معاند در حالی با وقاحت تمام این حادثه را به نیروهای امنیتی نسبت می‌دهند که طبق گفته شاهدان و خانواده فرد کشته شده، فردی که از داخل جمعیت تیراندازی کرده شناسایی شده و تحت تعقیب قرار گرفته است. پدر و برادرمقتول هم اعلام کردند که خواستار شناسایی و برخورد با قاتل هستند.


این سبک نخ‌نما شده از بحران‌سازی رسانه‌ها و شبکه‌های معاند نشان می‌دهد که ضدانقلاب در کف میدان نیز بی‌کار نمانده و علاوه بر منحرف کردن روند عادی یک اعتراض اجتماعی، تلاش می‌کند یک بحران واقعی ایجاد کند که البته در این مسیر از ظرفیت برخی چهره‌ها و جریان‌های داخلی نیز بهره برده است.


این رسانه‌ها با تحریف واقعیت از طریق انتشار پر حجم فایل‌های صوتی و تصویری غیر مستند و حتی تاریخ‌گذشته، این‌گونه وانمود می‌کنند که اعتراضات مختلف مدنی و صنفی در کشور اساساً با یکدیگر مرتبط بوده و هدف آن سیاسی است.
این نوع رفتار عملا خیانت در حق مردمی است که در عین حمایت از نظام و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در همین نظام، اقدام به اعتراض به یک موضوع خاص می‌کنند و عموما هم مخالف پوشش دادن مطالبه‌شان در این رسانه‌ها هستند، زیرا چنین موج‌سواری‌هایی نه تنها مردم را از رسیدن به خواسته‌شان باز می‌دارد که فرصت هرگونه اصلاحی را نیز می‌گیرد.


لازم به ذکر است؛ خوزستان و سیستان و بلوچستان که ضد انقلاب به دنبال سیاسی جلوه دادن تجمعات صنفی و مدنی در آن است در انتخابات اخیر از متوسط کشوری بیشتر مشارکت داشته‌اند که نشان دهنده حمایت سیاسی مردم این استان‌ها از نظام است.


در این شرایط به نظر می‌رسد ورود رسانه‌های داخلی برای شفاف کردن مطالبه افرادی که به هر شکلی اعتراض دارند و ایجاد فضایی امن برای رساندن صدای آنها به مسئولین، الزامی است. آنها باید ضمن نشان‌دادن فاصله مطالبه اقتصادی و مدنی با براندازی و ساختارشکنی، تقاضای مناطق محروم را نیز به گوش مسئولین برسانند و تا حصول نتیجه در کنار مردم باشند.


نیروهای انتظامی و امنیتی نیز باید در برابر تهدیدکنندگان جان معترضین حساس بوده و اجازه ندهند عوامل نفوذی دست به اسلحه برده و به راحتی در بین جمعیت اقدام به ترور مردم کنند. به هر حال یکی از مهمترین وظایف این نیروها تامین امنیت مردم و مطالبه‌گران است که در چنین مواقعی باید با حساسیت بیشتری وظایف خود را انجام دهند و در صورت عدم انجام وظیفه مورد پیگرد قانونی قرار بگیرند.


منبع: نورنیوز


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب