دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 تير 1400 - 05:14

اتحادیه اروپا و رفتاری که نشان از عدم بلوغ سیاسی دارد!

رفتار اسلوونی و بیانیه به اصطلاح حقوق بشری اتحادیه اروپا علیه کشورمان را باید ذیل یک سناریو ارزیابی کرد و آن فشار سیاسی بر ایران برای رسیدن اروپا و آمریکا به زیاده‌خواهی‌هایشان در مذاکرات وین است.
کد خبر : 594804
اتحادیه اروپا



به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۴ با حضور حاشیه‌ای آمریکا در حالی در جریان است که اتحادیه اروپا با ادعای تلاش برای احیای برجام، طی روزهای اخیر رفتارهای قابل تاملی در قبال کشورمان صورت داده است.


آنها سیرک فرقه تروریستی منافقین را در خاک اروپا برگزار کردند و نخست‌وزیر اسلوونی که از ۱۰ تیر ۱۴۰۰ کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد در این نشست به حمایت از تروریست‌ها علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران موضع گرفت.


پس از این اظهارات، جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد در گفت‌وگو با ظریف گفته است که مواضع نخست‌وزیر اسلوونی موضع اتحادیه اروپا نیست.


این ادعای بورل دو حالت بیشتر ندارد؛ یا نشانه عدم انسجام اتحادیه اروپا است که در این صورت قطعا نمی‌توان به وعده‌ها و تعهدات آنها اعتماد کرد و سرنوشت برجام را دوباره به دستشان سپرد، یا صرفا توجیهی برای عدم مسئولیت‌پذیری اروپا در برابر رفتارهای غیر مسئولانه اسلوونی است که در این صورت نیز نمی‌توان به اروپای بی‌صداقت اعتماد کرد.


ابهام در صداقت گفتاری بورل زمانی آشکارتر می‌شود که اتحادیه اروپا برای اعلام برائت از رفتار اسلوونی و مجازات آن به جرم تخطی از اصول رفتاری اتحادیه اقدامی صورت نداده است و این کشور همچنان به ریاست بر اتحادیه بدون هیچ مجازات و بازخواستی ادامه می‌دهد.


از سویی؛ پارلمان اروپا در اقدامی سوال برانگیز قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که خواستار اعمال برخی تحریم‌های هدفمند حقوق بشری علیه مقام‌های ایرانی شد.


این ادعای حقوق بشری در حالی صورت می‌گیرد که اتحادیه اروپا هیچ واکنشی به ضرب و شتم شهروندان ایرانی در روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در برخی از کشورهای اروپایی از جمله انگلیس نشان نداد.


به این رفتارهای دوگانه باید همراهی انگلیس، فرانسه و آلمان با آمریکا در تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران را نیز افزود که در شرایط کرونایی مانع دسترسی به دارو و تجهیزات پزشکی شده‌اند.


اتحادیه اروپا همچنین در قبال نسل‌کشی کودکان بومی کانادا، نسل‌کشی آلمان در نامیبیا، نسل‌کشی فرانسه در روآندا، کشتار مردم افغانستان طی ۲۰ سال حضور آمریکا و ناتو در این کشور و... هیچ واکنش حقوق بشری نداشته که بیانگر سیاسی‌کاری و یک بام و دو هوای آنها در این خصوص است.


بر این اساس؛ رفتار اسلوونی و بیانیه به اصطلاح حقوق بشری اتحادیه اروپا علیه کشورمان را باید ذیل یک سناریو ارزیابی کرد و آن فشار سیاسی بر ایران برای رسیدن اروپا و آمریکا به زیاده‌خواهی‌هایشان در مذاکرات وین است.


تکرار این رفتار که شکست آن بارها آشکار شده است بیانگر نابالغ بودن اتحادیه اروپا در عرصه سیاست بین‌الملل و در جا زدن آنان در تفکرات پوسیده و نخ نما شده‌ای است که هنوز تحقق اهداف خود را از طریق فشار، تهدید و تحریم دنبال می‌کنند.


منبع: نورنیوز


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب