دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 تير 1400 - 12:34
در دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد؛

آغاز نخستین فاز اقتصادی گیاهان دارویی در آشتیان از مهر ۱۴۰۰

مسئول تحقیقات و سیاستگذاری طرح‌های اقتصادی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: مهر ۱۴۰۰ نخستین فاز اقتصادی از گیاهان دارویی را در واحد آشتیان آغاز می‌کنیم.
کد خبر : 594614
بازدید



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از آشتیان، غلامرضا نادری در حاشیه بازدید از از گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان اظهار کرد: گلخانه این واحد دانشگاهی می‌تواند الگوی دیگر واحدهای دانشگاهی باشد، امیدواریم مهر ۱۴۰۰ نخستین فاز اقتصادی از گیاهان دارویی را آغاز کنیم و به موازات آن سایر فعالیت‌های دیگر هم از طریق کارشناسانی که با واحدهای دیگر مورد تبادل واقع می‌شوند، انجام دهیم.


وی افزود: یکی از مواردی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان و دیگر واحدهای دانشگاهی اجرا شده این است و در شرایط کنونی که به دلیل شرایط کرونایی دانشجو در واحدهای دانشگاهی حضور ندارد و آموزش به‌صورت مجازی اجرا می‌شود، می‌توان با استفاده از فضای موجود کلاس‌ها و آزمایشگاه‌ها از طریق تولیدات اقتصادی نقطه‌ای(تولیدات خاص) مانند ماهی‌های آکواریومی خاص، ماه‌های زینتی، ماهی‌های پرورشی، پرورش زالو، پرورش کرم ابریشم در مناطق شمالی، پرورش جلبک که بسیار توجیه اقتصادی بالا دارد و خیلی موارد دیگر می‌توانیم درآمدزایی داشته باشیم.


آغاز نخستین فاز اقتصادی گیاهان دارویی در آشتیان از مهر ۱۴۰۰


مسئول تحقیقات و سیاستگذاری طرح‌های اقتصادی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحدهای تابعه گفت: گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان تنها گلخانه استاندارد و بسیار زیباست که در آن کشت گیاهان تزئینی، انواع مختلف و گیاهانی که دارای ارزش اقتصادی بسیار زیادی هستند را مشاهده می‌کنیم که نشان می‌دهد این گلخانه با رسیدگی و وجود کارشناس تخصصی قابلیت تغییر به واحد اقتصادی در راستای تولید گونه‌های خاص را دارد. تا آنجایی که امکان دارد در راستای رشد و توسعه بهتر این گلخانه تلاش می‌کنیم تا واحد دانشگاهی آشتیان به‌عنوان الگو برای دیگر واحدهای دانشگاهی قرار گیرد.


نادری عنوان کرد: مزرعه تحقیقاتی ۴۰ هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان که در آن کشت گندم دیمی و گلرنگ انجام می‌شود از لحاظ عملکرد، ارتفاع بوته، کیفیت محصول و برداشت مکانیزه بوته گلرنگ مقام نخست را بین واحدهای دانشگاهی دارد که این خیلی عالی است و نشان داد که خاک، شرایط اقلیمی، نوع مدیریت و برنامه‌ریزی در کنار همدیگر وقتی در حد مطلوب و ایده‌آل استفاده شود بالطبع نتیجه مطلوبی منتج خواهد شد.


وی ابراز امیدواری کرد با برطرف شدن کمبودها ازجمله استخر، ادوات کشاورزی و نیروی انسانی، این ۴۰ هکتار بتواند سود بسیار زیادی از طریق کشت دانه‌های روغنی، گیاهان دارویی و گیاهان خاص برای این واحد دانشگاهی داشته باشد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب