فعالیت 3 دپارتمان آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرکرد، ابراهیم رحیمی در دیدار با حسین بامیری نماینده مردم شهرستانهای لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی با ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در زمینههای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی و برنامههای آتی این واحد دانشگاهی در زمینههای توسعه کیفی، کمی و ارتقای علمی دانشگاه و جذب استادان هیئت علمی و افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: دپارتمان (مجموعه تخصصی) تخصصی آموزشی گیاهان دارویی و ماهیهای سردآبی در این واحد دانشگاهی کار خود را آغاز کرده و بهزودی دپارتمان اسب و اسبداری نیز گشایش خواهد یافت.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با بیش از ۱۰ هزار دانشجو و ۱۲۵ رشته تخصصی از کاردانی تا دکتری تخصصی، عهدهدار آموزش ۴۰ درصد از جوانان جویای علم است و در راستای آموزشهای کارآفرینی برای بهبود شاخصهای کلان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، مرکز آموزشی مهارتهای پیشرفته برای نخستین بار در این دانشگاه گشایش یافته است.
این مسئول اضافه کرد: ارائه خدمات مهارتمحور به دانشجویان و فارغالتحصیلان از اهداف مهم تأسیس و راهاندازی مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی در این دانشگاه بوده و در راستای رسالت دانشگاهی، مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد سعی بر تأثیرگذاری داشته به همین دلیل تلاش کردیم از نسل دانشگاههای آموزشمحور عبور کرده و به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم، کارآفرین و مسئلهمحور حرکت کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد یادآور شد: این واحد دانشگاهی یکی از بهترین واحدهای آموزشی در برگزاری کلاسهای مجازی است. حدود ۴۰ سال، همه زیرساختها بر اساس آموزش حضوری بوده؛ اما با آمدن ویروس کرونا به مدت یک هفته تغییرات قابل ملاحظهای در بخش IT و آموزشی رخ داد. این مجموعه آموزشی در بخش پژوهشی بر اساس رتبهبندی سایمگو ۲۰۲۰، بهعنوان نهمین واحد دانشگاهی بین ۵۱۲ واحد دانشگاهی شناخته شده است.
رحیمی عنوان کرد: مزرعه ۴ هکتاری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، ۶ تا هفت برابر حالت عادی بازدهی داشته که آبیاری به بهترین شکل و کمترین میزان آب مصرفی در این مزرعه انجام گرفته و همه کارهای مزرعه توسط دانشجویان و استادان انجام گرفت که نوعی کارآفرینی است. سال گذشته، این واحد دانشگاهی با بیش از ۲۰ هسته و شرکت فناور، توانست گام مهمی در زمینه کارآفرینی و اشتغال بردارد.
به گفته این مسئول، ساخت اپلیکیشن، ایجاد کلکسیون با ۸۰ نوع گیاهان دارویی منحصربهفرد در مزرعه این واحد دانشگاهی، اخذ ۲۰ پروانه بهرهبرداری منابع کشاورزی، ساخت محصولات کارگاهی و گرفتن تضمین، ساخت کیت تشخیص بیماری کرونا و تولید الکل از کارهای پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری است.
وی مطرح کرد: برای جلب رضایت جوانان جویای تحصیل در شهرستان لردگان، تعدادی کد رشته محل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به رشتههای پردیس لردگان اضافه شد تا داوطلبان ادامه تحصیل در این شهرستان بتوانند با آرامش بیشتر در محل سکونت خود تحصیل کنند و مسافت حدود ۱۷۰ کیلومتری تا مرکز استان حذف شود. در آیندهای نزدیک ساختمان آموزشی متناسب با شأن و جایگاه دانشگاهیان لردگان اختصاص خواهد یافت.
آمادگی مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری برای حمایت از طرحهای دانشگاهی
نماینده مردم شهرستانهای لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی نیز بر تعامل دو سویه بین مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری و مجمع نمایندگان تأکید کرد و گفت: این همکاری دو سویه میتواند برای رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری بسیار مفید باشد.
حسین بامیری با ارزیابی خوب از طرحها و اقدامات انجام گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: فعالیت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در استان، نشان از پیشرفت علمی این مجموعه آموزشی است. با توجه به ظرفیتهای بالای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه تصویب رشتههای جدید تحصیلات تکمیلی در واحدها و مراکز آموزشی استان، میتواند انتظارات افراد جویای تحصیل را برآورده سازد. مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری آمادگی خود را برای حمایت از طرحهای دانشگاهی اعلام میکند.
وی ابراز امیدواری کرد که با پیگیریهای مسئولان دانشگاهی در استان، شاهد اختصاص مکان آموزشی مناسب برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لردگان و تبدیل این مجموعه آموزشی از پردیس به واحد دانشگاهی باشیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/