رژیم غذایی برای کاهش سردردهای میگرنی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از مدیکال اکسپرس، بر اساس یک مطالعه جدید، رژیم غذایی حاوی ماهیهای چرب بالا به مبتلایان به میگرن کمک میکند تا میزان سردرد و شدت درد ماهانه آنها در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی با چربی و روغنهای گیاهی بالا استفاده میکنند، کاسته شود. این یافتهها در نشریه علمی «BMJ» منتشر شده است.
این مطالعه روی ۱۸۲ بزرگسال مبتلابه میگرن مکرر و در مورد تأثیر اسید لینولئیک روی درد مزمن آن انجام شده است. اسید لینولئیک یک اسید چرب اشباعنشده غیراشباع است که معمولاً در رژیم غذایی آمریکایی از ذرت، سویا و سایر روغنهای مشابه و همچنین برخی مغزها و دانهها گرفته میشود. آنها دریافتند رژیمی که حاوی مقدار کمی اسید لینولئیک و اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتر باشد (مانند آنچه در ماهی و صدف ماهی وجود دارد) میتواند التهاب این درد را تسکین دهد.
میگرن در میان شایعترین دلایل درد مزمن، از دست دادن زمان کار و پایین آمدن کیفیت زندگی قرار دارد. بیش از ۴ میلیون نفر در سراسر جهان میگرن مزمن دارند (حداقل ۱۵ روز میگرن در ماه) و بیش از ۹۰ درصد مبتلایان قادر به فعالیت یا عملکرد طبیعی در طی حمله نیستند. این حمله میتواند از چهار ساعت تا سه روز ادامه داشته باشد. داروهای فعلی برای میگرن معمولاً فقط تا حدی تسکینبخش هستند و میتوانند عوارض جانبی منفیای ازجمله آرام بخشی و احتمال وابستگی یا اعتیاد به همراه داشته باشند.
انتهای پیام/۴۱۱۲/
انتهای پیام/