۲ گروه بعد از شهادت آیتالله بهشتی رسوا شدند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرکرد، حجتالاسلام رضا قاسمینژاد در مراسم تجلیل از استادان و کارکنان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: در حادثه ۷ تیر ۱۳۶۰ اگرچه در ظاهر به خیال خام دشمنان دین و دشمنان اسلام و ملت، تعداد ۷۲ نفر از انسانهای شایسته و صاحبنظر در حوزههای مختلف، دانشمندان، وکلا و کارگزاران دولت اسلامی به شهادت رسیدند؛ اما آنچه که در عمل اتفاق افتاد بر هم زدن تمام نقشههای شوم دشمن بود که با این حرکات داعشگونه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده بودند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: هدف اصلی دشمنان از بین بردن نهضت بزرگ آزاده و آزادگی در مقطع حساس تاریخ به رهبری امام خمینی(ره) بود؛ اما در صحنه عمل رسوایی دو گروه به ظاهر صلاح بود؛ نخست منافقانی که خود را مدافع انقلاب و مردم میدانستند و در فاجعه ۷ تیر چهره واقعی آنان نمایان و هدف شومشان مشخص شد.
قاسمینژاد تشریح کرد: گروه دوم مستکبران جهانی که حامی منافقان بودند و در فاجعه ۷ تیر چهره واقعی مستکبران هم مشخص شد؛ چراکه بعد از این فجایع و به شهادت رساندن هزاران انسان بیگناه چهره خبیثشان نمایان و مشخص شد که انقلاب اسلامی حق بوده و هرچه میگوید در راستای دفاع از بشریت است.
شخصیت واقعی شهید بهشتی معرفی شود
وی توضیح داد: چهره و شخصیت واقعی شهید بهشتی نیار به شناسایی و معرفی دارد و وظیفه دانشگاهیان و کارگزاران جمهوری اسلامی است که شهید بهشتی را به مردم معرفی کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: شهید بهشتی ۲۰ سال شاگرد امام خمینی(ره) بود و امام راحل بعد از شهادت شهید بهشتی فرمودند که شهادت برای آیتالله بهشتی بسیار ناچیز بود. با وجود اینکه شهادت بالاترین درجه قرب الهی است و این نشان از شخصیت ویژه و برتر شهید بهشتی در ابعاد مختلف اخلاقی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بود.
به گزارش آنا، یکی از استادان بازنشسته به نمایندگی از بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری سخنرانی کرد و سپس از ۱۰ استاد و کارمند بازنشسته واحد شهرکرد با حضور اعضای هیئت رئیسه تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/