ایران پناه تنگدستان دنیا برای تزریق واکسن خواهد شد
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، سعید نمکی، پیش از ظهر امروز در آئین بهرهبرداری از ۵۹ طرح بهداشتی در استان یزد ضمن اشاره به شهدای سلامت گفت: من به چشمان خویش مظلومیت شهیدان سلامت را از نزدیک دیدهام و امروز میبینم که بازگشائی رموز این شهادتها با مقاومت و دشمنی روبرو است.
وی در ادامه بیان کرد: امروز افتخار دیگری نصیب جمهوری اسلامی ایران شده است و این افتخار تولید واکسن با دانش بومی است. این دستاورد با عظمتی است و امروز نمیتوانیم ارزش آن را بدانیم، و البته امروز نمیتوان گفت چقدر ارزشمند است چون باعث دقّ کسانی میشود که از موفقیت ایران ناراحت میشوند.
وزیر بهداشت ضمن تسلیت دوباره به اصحاب رسانه به علت فوت دو خبرنگار محیط زیست، بیان کرد: علارغم رسانههای ضعیفی که در خارج از کشور وجود دارد آنها سرمایه گزافی خرج میشود که تلاشهای ما را بیاعتبار کنند، آنها سعی کردند واکسن را هم بیاعتبار کنند و متاسفانه سرمایهگذاری رسانههای متخاصم آن قدری است که گاها مانع میشوند تا تلاشهای ما منعکس شود.
نمکی ضمن بیان اینکه باید دستاورد ایران به واکسن را جشن بگیریم، گفت: در اینده مشخص میشود که اهمیت تولید واکسن در ایران چیست و اینکه ایران به جرگه واکسنسازان بزرگ جهانی پیوست در اینده نزدیک به دنیا نشان خواهد داد که ایران مرکزی برای تنگدستان دنیا در برابر ثروتمندانی که به آنها واکسن نمیدهند خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: یک روز تاریخ خواهد نوشت که ایران در اوج تحریم و اقیانوس فشارهای اقتصادی حماسه آفرید، حماسهای که تاسیس زیرساختهای شبکه بهداشتی بود، آنچه که نگذاشت بیماران ما پشت درهای بیمارستان ها بمانند.
وزیر بهداشت عنوان کرد: از ابتدا میگفتم که ما نمیتوانیم بر یک و نیم تخت به ازای هزار نفر جمعیت کرونا را مهار کنیم، باید به سراغ ویروس برویم وگرنه درجا خواهیم زد و امروز میبینید که بدون استفاده از ۱۷ هزار خانه بهداشت و بیش از ۲۳ هزار سرباز جبهه سلامت به عنوان بهورز، استفاده از مراکز جامع سلامت شهری، روستایئ و حاشیه شهر نمیتوانستیم جلوی ویروس کرونا بایستیم.
نمکی با تاکید بر اینکه ایران تنها کشوری بود که بیمارش در پشت در بیمارستان سرگردان نشد، افزود: نه تنها بیمار کووید در کشور سرگردان نشد بلکه توانستیم آی سییو های مجزای برای این بیماران تعبیه کنیم و به این خاطر است که بیان میشود میزان مرگها در پیک چهارم کرونای کشور در یزد حداقل نصف پیکهای قبلی بود و این موضوع به معنای فیلتر شدن ویروس با وجود چند برابر شدن قدرت سرایت، ابتلا و مرگ و میر است.
وزیر بهداشت گفت: سازمان بهداشت از مدل ایران به عنوان ندل برتر حرف میزند و نظام بهداشتی و درمانی ایران پس از انقلاب توانست مرگ و میر نوزادان، پوشش واکسیناسیون، مرگ و میر زنان به دلیل عوارض بارداری و زایمان، مشکلات ناشی از سوءتغذیه و آنچه که به عنوان آفتهای اصلی نظام بهداشتی درمانی کشور بود را رفع کند و وقتی شاخصهای استان یزد را نگاه میکنیم میبینم که یزد شاخصهای کشورهای مرفه استکاندیناوی را دارد و این شاخص مربوط به یک شاخص استان کویری گسترده به نام یزد نیست بلکه پیشرفتهترین شاخصهای کشوری است که همه کشورش اندازه یک استان ما جمعیت دارد و درآمد سرانه آن ۵۰ هزار دلار است.
وزیر بهداشت افزود: امسال و سال گذشته توانستیم به لطف خداوند ۱۴ هزار تخت بیمارستانی و ۱۵۰۰ خانه بهداشت و مرکز درمانی را به زیرساختهای کشور اضافه کنیم و ۴۷۰ دستگاه اکسیژنساز و ۱۶۰ دستگاه سیتیاسکن به کل کشور توزیع شد.
انتهای پیام/۴۱۶۱
انتهای پیام/