حمله به حشدالشعبی، حمایت مردمی برای اخراج آمریکا از عراق را تقویت کرد
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، بامداد روز سهشنبه هواپیماهای نظامی آمریکا به مواضعی در منطقه بوکمال در مرز سوریه و عراق حمله کردند و دقایقی بعد روشن شد که این حمله به یک پایگاه پشتیبانی و لجستیکی تیپ ۱۴ حشد الشعبی عراق بوده است. وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با انتشار بیانیهای علاوه بر پذیرش مسئولیت حمله اعتراف کرد، جنگندهها به دستور جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا حملات دقیقی را به مناطقی در بوکمال در مرز سوریه و عراق انجام دادند. در این حمله چهار نیروی عراقی شهید شدند.
احمد المکصوصی، فرمانده تیپ ۱۴ حشد با انتشار بیانیهای علاوه بر تسلیت شهادت نیروهایش، خطاب به فرماندهی حشد اعلام کرد نیروهای بسیج مردمی آماده انتقامگیری هستند. همچنین حشدالشعبی با صدور بیانیهای اعلام کرد حمله هوایی به مواضع حشد در داخل عراق رخ داد و چهار رزمنده حشدالشعبی شهید شدند؛ رزمندگانی که در حال حراست از مرزهای عراق و جلوگیری از نفوذ داعش به عراق بودند.
بسیج مردمی عراق با محکوم کردن این حمله و تسلیت به خانواده شهیدان، بر محفوظ بودن حق واکنش به این حملات و مجازات عاملان آن در خاک عراق تأکید کرد.
روزنامه فرامنطقهای رأیالیوم در گزارشی دراینباره نوشت: هواپیماهای جنگی آمریکا ۶ حمله به پایگاههای مقاومت حشدالشعبی عراق در مرزهای سوریه و عراق انجام دادند که در این حملات چهار مجاهد عراقی و چند کودک سوری شهید شدند. این، یعنی جو بایدن رئیسجمهور آمریکا که دستور حمله را صادر کرده است، قصد ندارد نیروهایش را از دو کشور عراق و سوریه خارج کند و همچنان بهدنبال حفظ حالت بیثباتی در آنجاست. وی همچنین قصد دارد با اینگونه اقدامات بر روند مذاکرات وین برای بازگشت به توافق هستهای تأثیر بگذارد.
طبق این گزارش، بایدن در حال بازی کردن با آتش است و میخواهد چشمان خود را به روی تغییرات شتابان منطقه ببندد. این حملات بهصراحت و آشکارا نقض حاکمیت دولت مستقل عراق بهشمار میرود و همزمان با برگزاری اجلاس سهجانبه عراق، مصر و اردن در بغداد انجام میشود. ارزیابی میشود حشدالشعبی در روزها یا هفتههای آینده انتقامی خونین نسبت به حضور نیروهای آمریکایی در خاک این کشور بگیرد. درحال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ نظامی تروریست آمریکایی در عراق حضور دارند.
تجاوز آمریکا به خاک عراق دولت بغداد را در موضع انفعال قرار میدهد و باعث تقویت جایگاه حشدالشعبی در میان مردم میشود.
این گزارش میافزاید: تجاوز هواپیماهای نظامی آمریکا به خاک عراق قطعاً نتیجه مثبتی نخواهد داشت، زیرا دولت بغداد را در موضع انفعال قرار خواهد داد و بیشتر مردم این کشور از حشدالشعبی حمایت خواهند کرد و گزینه اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق که مجلس این کشور در ژانویه ۲۰۲۰ تصویب کرده بود، بار دیگر و البته با حمایت مردمی روی میز میآید. حشدالشعبی تجاوز آمریکاییها را به خاک عراق محکوم و به انتقام تهدید کرد؛ بعید نیست سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد نخستین هدف موشکها باشد. همچنین گفته میشود ممکن است به اهداف دیگری همچون پایگاههای آمریکا در عینالاسد، فرودگاه اربیل در شمال عراق و التنف در داخل خاک سوریه حمله شود، زیرا حشدالشعبی و گروههای وابسته دارای تواناییهای نظامی زیادی هستند که میتوانند پایگاهها را حتی با پهپاد و موشکهای کاتیوشای ارتقایافته هدف قرار دهند.
در این گزارش آمده است: رئیسجمهور آمریکا با این اقدام بزرگترین اشتباه خود را مرتکب شد. بهطور کلی مشکل رهبران آمریکا این است که تاریخ نمیخوانند و از شکستهای خود در خاورمیانه درس نمیگیرند. بایدن که روزی معاون باراک اوباما، رئیسجمهور اسبق آمریکا بود، فراموش کرده است ارتش تا بن دندان مسلح آمریکا در پایان سال ۲۰۱۱ مجبور شد به شکست در برابر نیروهای مقاومت عراق اعتراف کند و نیروهایش را از خاک این کشور عقب بکشد. آنها همچنین پس از ۲۰ سال اشغالگری در افغانستان، هدر دادن ۲ تریلیون دلار و کشتهشدن بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نظامی میخواهند از خاک این کشور خارج شوند.
رأیالیوم در پایان گزارش خود مینویسد: ارتش آمریکا بینتیجه و شکستخورده از عراق و سوریه خارج خواهد شد و این حملات تحریکآمیز موجب تقویت جایگاه مردمی حشدالشعبی و اجرای مقتدرانه برنامههایش برای سرعت بخشیدن به روند خروج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور میشود؛ به گونهای که حتی برای فرار دچار خسارت شوند و درخواست کمک کنند. او متحدان و همدستانش را به حال خود رها میکند، همانگونه که با متحدان خود در افغانستان و ویتنام اینگونه کرد. وضعیت عراق رو به بهبودی است، بهسرعت هویت عربی و اسلامی خود را بهدست میآورد و حضور و نقش خود را در چارچوب محور مقاومت تقویت میکند. درنهایت اینکه دولت بایدن بهای گزافی بابت این حملات تهاجمی پرداخت خواهند کرد.
انتهای پیام/۴۰۳۳/
انتهای پیام/