فرو ریختن الگوی مدیریت آمریکایی در میامی!
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، در پی فروریختن یک ساختمان ۱۲ طبقه در میامی آمریکا، چندین نفر کشته و بیش از یک ۱۵۰ نفر زیر آوار ماندهاند به گونهای که میتوان از آن با عنوان فاجعهای انسانی یاد کرد.
پس از گذشت یک روز از این حادثه، همچنان نیروهای امدادی در امدادرسانی و نجات افراد زیر آوار ناتوان بودهاند که با توجه به امکانات گسترده و فنآوریهای به روز آمریکا، این فاصله زمانی بیانگر سوء مدیریت و ناکارآمدی ساختار حاکمیتی آمریکاست و واهی بودن تصور مدیریت برتر آمریکایی را آشکارتر میسازد.
بر اساس گزارشهای منتشره، این ساختمان نیاز به بازسازی و تعمییرات اساسی داشته اما طولانی شدن روند صدور مجوزهای لازم برای این کار موجب رقم خوردن این فاجعه و ماندن بیش از ۱۵۰ نفر زیر آوار شده است.
این فاجعه را میتوان حلقهای از یک زنجیره مدیریت ارزیابی کرد که حقیقت حاکم بر ساختار آمریکا را آشکارتر میسازد. آتش سوزیهای گسترده جنگلها و مراتع و ناتوانی در مهار این آتش سوزیها و نجات جان قربانیان، طوفانها و ویرانیهای برجای مانده که هنوز بازسازی نشدهاند، وضعیت مدیریت کرونا، وضعیت فاجعهبار تبعیض نژادی، گرسنگی ۴۶ میلیون آمریکایی و... تنها گوشهای از وضعیت مدیریتی حاکم بر این کشور است.
مقایسه این اتفاق با اتفاقات مشابه در سایر کشورها که رسانههای غربی برای تخریب وجهه دولتهای آن کشورها مفصلا بدان میپردازند نشان میدهد که اوضاع در داخل آمریکا چندان بهتر نیست، اما به زور عملیاتهای رسانهای تلاش میکنند چهره دیگری به جهانیان عرضه شود.
مجموع این تحولات چند اصل اساسی را آشکار میسازد:
الف) ناتوانی دولتمردان آمریکا در مدیریت مطالبات مردم که آمریکا را به کشوری ناامن برای شهروندانش مبدل کرده است.
ب) فروپاشی ارزشهای آمریکایی یعنی تامین رفاه اقتصادی، امنیت، عدالت، برابری و حقوق بشر در ورای سیاستهای دولتمردان.
ج) توخالی بودن ادعای توانمندی در نجات جهان و مضحک بودن الزام سایر کشورها به الگو برداری از مدیریت آمریکایی.
آنچه در میامی و فاجعه انسانی ناشی از فرو ریختن برج ۱۲ طبقه روی داد، بیانگر آن است که آمریکا دیگر دارای آن مدیریت برتر و سرزمین رویایی ادعایی نیست و نه تنها نمیتواند ناجی جهان باشد بلکه حتی در تامین امنیت جان شهروندانش نیز ناتوان است.
منبع: نورنیوز
انتهای پیام/
انتهای پیام/