التهاب قلب جوانان انگلیسی پس از تزریق واکسن آمریکایی
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، نشریه «دیلیمیل» روز شنبه گزارش داد که نگرانیها درباره التهاب عضلات قلب براثر تزریق دو واحد واکسن فایزر و مدرنا در حالی افزایش یافته که در هفتههای اخیر شمار فزایندهای از جوانان در آمریکا و فلسطین اشغالی از ابتلا به این عارضه شکایت کردهاند.
سازمان تنظیم مقررات دارویی آمریکا پذیرفته که ارتباط نادری بین تزریق واکسن و عوارض قلبی وجود دارد و قرار است که متن هشداردهندهای را در دفترچه راهنمای این دو واکسن اضافه کند. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی هم تائید کرده که واکسن فایزر - تنها دارویی که در سرزمینهای اشغالی تزریق میشود - با عوارض قلبی نادر، احتمالاً مرتبط است.
سازمان تنظیم مقررات محصولات پزشکی و بهداشتی انگلیس هفته گذشته این مسئله را تأیید اما ادعا کرد که سطح بروز این عارضه زیر حدی است که مایه نگرانی باشد. اما دیشب در بیانیهای بهجای اشاره بهدفعات بروز این عارضه اعلام کرد که علائم ناشی از آن خفیف است.
این مسئله که نهاد ناظر بر محصولات دارویی انگلیس از مرحله تائید عوارض جانبی به اعلام جزئیات علائم آن پیشرفت کرده، باعث نگرانی کارشناسان بهداشتی در انگلیس شده که ماه گذشته به دلیل بروز برخی عوارض استفاده از واکسن آسترازنکا در بین جوانان، واکسن فایزر و مدرنا را پیشنهاد کردند. این در حالی است که لندن هم قصد دارد تا از دو ماه دیگر کودکان را پیش از آغاز سال تحصیلی جدید واکسینه تا از تعطیلی دوباره مدارس جلوگیری کند.
با توجه به اینکه واکسنهای آسترازنکا و جانسون اند جانسون در برخی موارد نادر، منجر به بروز عارضه لختگی خون شدهاند، احتمالاً دولت از واکسنهای فایزر و مدرنا برای کودکان انگلیسی استفاده خواهد کرد. سازمان تنظیم مقررات دارویی انگلیس به دیلی میل گفته بهدقت تحولات مربوط به عوارض استفاده از واکسنهای آمریکایی را زیر نظر دارد و هنوز دلیلی برای تغییر سیاست دولت در این زمینه وجود ندارد.
تاکنون ۵۳ نفر در انگلیس بر اثر دریافت واکسن فایزر و ۳۳ نفر به دلیل واکسن مدرنا دچار عوارض قلبی شدهاند. دانشمندان میگویند که هرچند موارد ابتلا به عوارض جانبی استفاده از این دو واکسن کم است اما باید در این زمینه تحقیق و نتایج آن به مردم گزارش شود.
این در حالی است که هفته پیش هزاران معترض به مدیریت بحران کرونا در انگلیس دست به تظاهرات زده و در شعارهای خود فریاد میزدند، این کابوس را پایان دهید و فرزندان ما موش آزمایشگاهی نیستند.
منحنی آمار مبتلایان به کرونا در انگلیس هم بار دیگر روندی صعودی به خود گرفته و تقریباً هر ۱۱ روز تعداد بیمارانی که عمدتاً به گونه هندی مبتلا هستند، دو برابر میشود. بر اساس آمارهای رسمی منتشرشده تاکنون چهار میلیون و ۶۹۹ هزار و ۸۶۸ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و از این تعداد ۱۲۸ هزار و ۶۶ نفر جان باختهاند.
انتهای پیام/۴۱۵۵/پ
انتهای پیام/