دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 دی 1394 - 14:00
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در بندرعباس تاکید کرد

اولویت توسعه رشته‌های علوم دریایی با دانشگاه‌های جنوب کشور است/ علت حذف و بازگشت برخی رشته‌ها در دفترچه کارشناسی ارشد و دکتری

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی خواستار توسعه رشته‌های علوم دریایی با توجه به پتانسیل منطقه جنوب کشور شد و گفت: اولویت توسعه این رشته‌ها با واحدهای جنوب کشور است.
کد خبر : 59009

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، فرهاد حسین زاده لطفی در گردهمایی دبیران هیات امنا، روسای دبیرخانه ها و معاونان آموزشی استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان که با حضور مدیران کل و مسئولان حوزه آموزشی سازمان مرکزی در بندرعباس انجام شد، با اشاره به رشته محل های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مطابق قانون این رشته محل ها باید از دو مرجع شورای گسترش وزارت علوم و هیات سه نفره مصوب ماده واحده سال 67 مجلس شورای اسلامی مجوز لازم را کسب کرده باشند.


این مسئول اضافه کرد: با توجه به وجود این دو مرجع قانونی، تصویب رشته محل های موجود در دفترچه آزمون 95 دانشگاه آزاد اسلامی کاملاً قانونی بوده و حدود 20 درصد از رشته محل های موجود در دفترچه آزمون 95 در مقاطع تحصیلات تکمیلی به تأیید این شورا رسیده است و 80 در صد نیز به تایید شورای گسترش رسیده است وجای هیچگونه نگرانی برای داوطلبان متقاضی تحصیل در این رشته محل ها وجود ندارد.


وی با اشاره به حذف برخی رشته ها و برگشت بعضی از رشته‌ها در دفترچه کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی سال 95 افزود: این موارد به سرعت بررسی شد و رشته/محل هایی که مجوز لازم را داشتند به دفترچه عودت داده شدند و برخی که فاقد مجوز بودند نیز حذف شدند.


توصیه به واحدها برای بازگرداندن رشته/محل های مجوزدار


حسین زاده لطفی تاکید کرد: چنانچه واحدی مجوز این رشته/محل ها را دارد، می تواند با انجام یک پیگیری و همراه داشتن مدارک و مستندات لازم، این رشته را مجددا به جمع رشته های خود برگرداند.


معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری این موضوع که پیش نویس کمیسیون موارد خاص نیز در حال آماده شدن است افزود:این کمیسیون به صورت واحدی، استانی و کشوری (سازمان مرکزی) در حال تدوین و تکمیل است و مقرر شده تا اختیارات لازم به واحد ها و استان ها تفویض شود.


حسین زاده لطفی تصریح کرد: چنانچه اشکالاتی در چارت سازمانی آموزش یا آیین نامه ها ی مربوط به آن وجود دارد باید این اشکال توسط معاونان آموزشی از طریق دفاتر هیات امنا به صورت مکتوب و همراه با طرح توجیهی به ما اعلام شود تا در صورت صحیح بودن مطلب ، این مورد در اصلاح آیین نامه و دستورالعمل ها لحاظ شود.


حل مشکل دانشجویان واحدهای بین الملل که در سایر واحدها ثبت نام کرده بودند


وی از حل مشکل دانشجویان واحدهای بین الملل که در سایر واحدها ثبت نام کرده بودند خبر داد و افزود: در این مورد کمیسیون ویژه ای تشکیل و حدود 250 پرونده مورد بررسی قرار گرفت مقرر شد در این ترم مطابق ثبت نام انجام شده دانشجویان در این محل امتحان داده و در صورتی که قبلا نمرات مقصد را نیاورده باشند به واحد مبدا برگشت داده خواهند شد.


معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تقویت و توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه را مستلزم تقویت اعضای هیات علمی آن دانست و گفت:دانشگاهها باید با در اختیار قرار دادن دفتر کار و امکانات لازم جهت استفاده اعضای هیات علمی خود اقدام کنند تا علاوه براستفاده استادان ، دسترسی دانشجویان به این قشر در دانشگاه نیز تسهیل گردد.



حسین زاده لطفی پتانسیل های جنوب کشور را در حوزه دریایی خوب خواند و افزود: وجود دو دریای خلیج فارس و دریای عمان این فرصت را در اختیار واحد های جنوب کشور گذارده تا در حوزه دریایی فعالیت کنند.


وی در ادامه افزود: اولویت اصلی در توسعه این رشته با واحد های جنوب کشور است و این واحدها باید با در نظر گرفتن هیات علمی لازم ، پتانسیل منطقه و سایر فاکتور های دیگر در این زمینه اقدام نمایند.


این مقام آموزشی دانشگاه آزاد، با بیان اینکه کلیه فعالیت های آموزشی واحد ها و مراکز دانشگاهی باید بر اساس ضوابط و بخشنامه های سازمان صورت گیرد گفت: معاونان و مدیران آموزش باید با مطالعه دقیق آیین نامه ها و بخشنامه ها به آنها ترتیب اثر دهند و هرگونه فعالیت خارج از آن تخلف محسوب شده و با فرد خاطی برخورد قانونی خواهد شد.


گفتنی است این جلسه با سخنان مدیران کل معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی و معاونان آموزشی سه مرکز استان کرمان ، سیستان و بلوچستان و هرمزگان ادامه یافت و در پایان به سوالات حاضران پاسخ داده شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب