میدان المپیک پیش رو است و کاراته به آرامش نیاز دارد/ باید اختلافنظرها مدیریت شود
حسین روحانی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره اختلاف سرمربی تیم ملی کاراته و عدم حضور او در تمرینات تیم ملی در آستانه المپیک گفت: زمان اندکی تا برگزاری المپیک باقی مانده است و این حواشی هیچ کمکی به تیم ملی نمیکند. تیم ایران باید با یک ذهنیت آرام و در شرایط روحی و روانی خوب در مسابقات حضور پیدا کند. تجربه ثابت کرده است که مسائل حاشیهای تنها به تیم ضربه میزند و ملیپوشان را از هدف اصلی دور میکند. در مسابقات بازیهای آسیایی و جهانی و همچنین المپیک بارها ثابت شده است که مسائل روحی و روانی نسبت به بُعد فنی ارجحیت دارند. فشار مسابقهای مثل المپیک به مراتب بالا است. حتی ممکن است مسابقات قهرمانی جهان به لحاظ فنی سطح بالاتری نسبت به المپیک داشته باشد اما بُعد روانی و فشاری که تیمها در المپیک دارند به مراتب بیشتر است.
کاراته بیشتر از هر زمانی به آرامش نیاز دارد
سرمربی تیم ملی کاراته روسیه عنوان کرد: در المپیک لندن تیم کشتی فرنگی موفق به کسب سه مدال طلا شد. حواشی که قبل از المپیک ریو به وجود آمد، باعث شد که تیم نتیجه نگیرد. بنابراین این شرایط ممکن است برای کاراته ایران هم رقم بخورد. تمام جامعه کاراته باید دست به دست هم دهند و برای موفقیت تیم در میدان المپیک تلاش کنند. با توجه به زمان اندکی که تا مسابقات باقی مانده، دیگر فرصتی نیست و باید از حواشی و اختلاف نظرها دوری کرد. در کل دنیا تمام تیمها در یک ماه باقی مانده به المپیک تمام تلاش خود را به کار میگیرند تا در این فرایند به شرایط ایدهآل برسند و با ذهنی آرام در مسابقات حضور پیدا کنند. بنابراین تیم ایران هم باید این موضوع را مد نظر قرار دهد و به لحاظ روحی و روانی بازیکنان را تقویت کند.
مسئولان ورزش باید حواشی را مدیریت کنند
روحانی تأکید کرد: شرایطی که پیش آمده باید از سوی مسئولان ورزش مدیریت شود و اتفاقی نیفتد که کاراته در المپیک متضرر شود. ما باید از تجربه سایر رشتهها استفاده کنیم و اشتباهات گذشته را مرتکب نشویم. نظر شخصی من این است که این مسائل باید مدیریت شود. قطعاً اختلاف نظر وجود دارد و نمیتوان آن را کتمان کرد اما بهتر است مدیریت شود و از آن عبور کنیم. برای هر ورزشکاری حضور در المپیک بزرگترین دستاورد ورزشی محسوب میشود و در شرایطی که تیم کاراته ما چهار سهمیه کسب کرده و امید زیادی به مدالآوری دارد، باید مشکلات حل و فصل شود و به آرامش برگردد.
نباید زحمت کادر فنی و ملیپوشان و همچنین فدراسیون هدر برود
سرمربی تیم کاراته روسیه خاطرنشان کرد: متأسفانه در مسابقات گزینشی پاریس که آخرین فرصت ملیپوشان بود، نمایندگان کاراته ایران علیرغم شایستگی که داشتند به هر دلیلی موفق به کسب سهمیه نشدند. فشار زیادی که روی بازیکنان بود باعث به وجود آمدن چنین نتیجهای شد و علیرغم شایستگی از رسیدن به سهمیه بازماندند، این مسابقات برای ما تمام شده است و باید روی چهار نماینده ایران در المپیک تمرکز کنیم تا بتوانیم خوشرنگترین مدال را در کاروان ایران ثبت کنیم. زحمات کادر فنی و ملیپوشان و همچنین فدراسیون که هزینه زیادی متحمل شده نباید از بین برود. حرف من به تمامی افراد از جمله شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته که سالها در کنار او حضور داشتم و همچنین آشوری این است که این اختلاف نظر را به گونهای مدیریت کنند و آرامش را در تیم ملی برقرار سازند. حواشی هیچ آوردهای برای کاراته ایران ندارد و به جای آن میتواند زحمت ملیپوشان بر باد دهد.
موفقیت کاراته ایران در المپیک، موفقیت همه است
روحانی تأکید کرد: متأسفانه این تفکر سالهاست که در ورزش ایران به وجود آمده مبنی بر اینکه اگر من نباشم، نباید دیگری هم باشد اما من این موضوع را قبول ندارم. ما باید این تفکر را تغییر دهیم و برای همه خوب بخواهیم تا نتیجه آن را ببینیم. حداقلترین کار این است که حتی اگر شخصی حضور ندارد، نباید منافع ملی را به خطر بیاندازد. این تفکر باید از بین برود تا یک مجموعه موفق باشد. قطعاً موفقیت کاراته ایران در المپیک، موفقیت همه جامعه کاراته است و ما نباید از این موضوع به سادگی عبور کنیم.
انتقادها نباید مغرضانه باشد
وی اظهار کرد: من سالهاست که در کاراته ایران حضور داشتم، هم به عنوان بازیکن که ۱۸ سال عضو تیم ملی بودم و هم اینکه هفت سال بهعنوان مربی در تیم ملی حاضر بودم. الان هم اگر در این جایگاه هستم، آن را از کاراته میدانم. بنابراین قصد دخالت ندارم اما معتقدم کاراته ایران باید در قله موفقیت قرار بگیرد و مسائل و حواشی را در یک ماه مانده به المپیک باید کنار بزنیم. درست است که هر کسی عقاید شخصی خودش را دارد اما میدان المپیک پیش روی ماست و حضور در این مسابقات برای هر ورزشکاری و کادر فنی و فدراسیون اهمیت زیادی دارد. انتقاد کردن هیچ ایرادی ندارد و هر سیستم و هر کادر فنی صد درصد منتقدانی دارند، اما انتقاد نباید مغرضانه باشد و شرایطی به وجود میآید که برخی دوستان از انتقاد موثر صرفنظر میکنند و به مسائلی میپردازند که کاملا انتقادهای مغرضانه است و هیچ اثری ندارد و دور از انصاف است.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/