چرا رسانههای خارجی دادخواه شهروندان ایرانی قربانی تروریسم نیستند؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، اولین نشست خبری سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب ملت ایران در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری بعد از ظهر امروز دوشنبه برگزار شد.
رئیسی در این نشست پاسخهای روشن و قاطعی به سوالات خبرنگاران داخلی و خارجی حاضر در جلسه ارائه کرد و تصویر روشنی را از رویکردهای دولت جدید در ابعاد داخلی، خارجی، اقتصادی و... ترسیم نمود.
یکی از اتفاقات این نشست، سوال خبرنگار شبکه الجزیره قطر در خصوص برخورد جمهوری اسلامی با منافقین تروریست وطن فروش بود که رسانههای معاند با کلیدواژه انحرافی اعدامهای دهه ۶۰ از آن یاد میکنند.
در این رابطه رسانهها و محافل معاند تلاش میکنند که اتهاماتی را علیه آیتالله رئیسی مطرح کرده و برخورد جمهوری اسلامی با تروریستهایی که دستشان به خون هزاران ایرانی بیگناه آلوده است را نقض حقوق بشر معرفی کنند.
در اولین نشست رسانهای رییس جمهور منتخب، خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره از آیتالله رئیسی پرسید: اتهاماتی از سوی گروههای حقوق بشری علیه شما مطرح است از جمله نقش شما در اعدامهای دهه ۶۰ و سازمان عفو بین الملل اتهاماتی درباره این اعدامها علیه شما مطرح کرده است. پاسخ شما در این خصوص چیست؟
سید ابراهیم رئیسی در پاسخ گفت: به عنوان یک حقوقدان همواره مدافع حقوق مردم بودم. آنان که اتهام میزنند باید به آنها گفت ما در جایگاه مدعی حقوق انسان هستیم با کسانی که در حقوق انسانها اخلال کردند و دست به اقدامات داعشی و ضد امنیتی زدند به عنوان یک قاضی، مدافع حقوق بشر بودم. به عنوان یک دادستان همیشه مدافع حقوق مردم بودم.
نکته اما اینجاست که رسانههای خارجی و غربی با علم به اینکه تروریستهای مدنظر آنان بالغ بر هفده هزار ترور علیه مردم و مسئولین ایرانی انجام دادهاند، چرا همواره دادخواه آنان بوده و حتی یک بار هم دادخواهی قربانیان ترورهای آنها را نکردهاند؟
بدیهی است که کارویژه یک رسانه حرفهای پرداختن به موضوعات از همه ابعاد آن است و اگر قرار باشد که یک رسانه همواره یک وجه ماجرا را در نظر بگیرد طبعا نمیتواند رسالت خود را انجام داده و از اعتبار خود خواهد کاست.
جنایتکاران فرقه تروریستی منافقین که امروز در جایگاه شاکی و مظلوم نشسته و به مدد رسانههایی از این دست با تحریف واقعیت دم از حقوق بشر میزنند، همان کسانی هستند که به شهروندان ایرانی اعم از زن و کودک و پیر و جوان رحم نکرده و دستشان تا آرنج آلوده به خون آنان است.
جهان امروز بیش از هر مسئله دیگری از تهدید تروریسم آسیب دیده و این روند همچنان ادامه دارد.
طی سالهای اخیر فرقههای تروریست، دهها هزار زن و مرد و کودک بیگناه را با فجیعترین روشهای غیر انسانی به قتل رساندهاند که هیچ اقدام دیگری در حوزه نقض حقوق بشر با این رفتارهای شنیع قابل مقایسه نیست.
این انتظار زیادی نیست که رسانههایی چون الجزیره که مدعی رفتار حرفهای هستند یک بار هم که شده ضمن توجه به مهمترین فرآیند نقض حقوق بشر یعنی تروریسم به بیان حقایق مربوط به جنایتهای ضدبشری فرقه تروریستی منافقین بپردازند و پیگیر حقوق هزاران شهیدی باشند که بدون هیچ گناهی قربانی کجفهمی و خباثت عُمّال این فرقه کثیف شدند.
منبع: نورنیوز
انتهای پیام/
انتهای پیام/