سرنوشت یک ملت با مشارکت بالا در انتخابات رقم میخورد
احسان کامرانی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در بندرعباس با اشاره به نقش مردم در بهبود زندگی اجتماعی خود اظهار کرد: انتخاب فردی که بتواند با دلسوزی، تلاش، پشتکار و نیت خدمت به جامعه کار کند با فردی که با درد مردم ناآشناست و نمیتواند استقلال مملکت را باور داشته باشد و توانایی جوانان را به درستی درک کند، فاصله طولانی است.
وی افزود: مشارکت بالا در انتخابات اگرچه به انقلاب، اقتدار و قدرت میبخشد، انتخاب فرد اصلح نیز به همان میزان میتواند افقهای روشن را به روی جامعه برای رسیدن به امنیت، اقتدار و توسعه پایدار بگشاید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اشاره به آیه ۱۱ سوره مبارک رعد اضافه کرد: وقوع حوادث مثبت و منفی برای ملتها با توجه به رفتار و تصمیم مردم آن کشور رقم میخورد و این مسئله بسیار مهمی است که سرنوشت ما انسانها بهدست خودمان رقم میخورد و خداوند این نعمت را به همه داده تا از فرصتها استفاده کنند.
تضمین اقتدار و امنیت نظام جمهوری اسلامی با مشارکت حداکثری در انتخابات
کامرانی با تأکید بر بیانات بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری افزود: در انقلاب اسلامی مشارکت مردم همواره به عنوان یک اصل مطرح بوده و مورد تأکید قرار گرفته بهطوریکه امام خمینی(ره) بارها فرمودهاند که «اگر مردم متدین در امور سیاسی دخالت نکنند و صدمه به اسلام برسد هریک از ما در محکمه عدل الهی مسئولیم، مگر میتوانید بگویید اسلام چه ربطی به ما دارد همه مکلفیم که اسلام را حفظ کنیم و این جمهوری اسلامی امانت خداست.»
وی مطرح کرد: مقام معظم رهبری بارها و بارها بر مشارکت مردم تأکید داشته و فرمودهاند: «حضور مردم در انتخابات مظهر اقتدار و عظمت ملی و مظهر وحدت ملی خواهد بود و در اینجا دو نکته کلیدی اقتدار ملی و عظمت ملی با حضور و مشارکت مردم در فعالیتهای سیاسی و انتخابات است و ماحصل آن وحدت ملی است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس تشریح کرد: براساس بند هشتم اصل دوم قانون اساسی، نظام اسلامی باید امکانات را برای حضور پرشور و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود بهکار گیرد، چراکه فقط در سایه مشارکت حداکثری است که میتوان اقتدار، امنیت و قدرت را به نظام مردمی و دولت انقلابی آینده هدیه کرد.
کامرانی با تبیین موضوعات مختلف حاکمیتی و اشاره به ابزارهای توسعه هر جامعه تأکید کرد: در حکومت مردمی و جمهوری یک نگرش هدفمند بهنام مشارکت مردمی وجود دارد که اساس و پایه حوزههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... را شکل میدهد و به نحوی تمام افقهای حرکتی جامعه را به هم مرتبط میسازد که باید در شکلدهی یک دولت انقلابی و مردمی این مشارکت حداکثری مدنظر قرار گیرد.
شاخصه مهم توسعه در هر کشور چیست؟
وی، حضور، مشارکت و اعتماد مردم به حاکمیت را موجب دوام و قوام نظام دانست و افزود: دوام و ظرفیتافزایی و اعتمادزایی بین مردم و حاکمیت بسیار مهم و یکی از ابزارهای توسعه هر جامعه به شمار میرود که با حضور و مشارکت مردم به کمال میرسد، بهطوریکه هرچه همگرایی بیشتر شود، همافزایی نیز رشد پیدا میکند و امیدواریم با مشارکت سیاسی بالا در انتخابات پیش رو در ۲۸ خرداد، مردم پیشرفت و توسعه را سرعت ببخشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، شاخصه مهم توسعه را در هر کشور مشارکت مردم در رقم خوردن سرنوشت آن جامعه دانست و افزود: یکی از دلایل توسعهیافتگی کشورهایی توسعهیافته حضور و مشارکت مردمشان در بخشهای سیاسی، اجتماعی و ... است که باید با دعوت از همه اقشار، قومیتها، نژادها، جنسیتها و مذاهب جامعه تبلور مردمسالاری دینی و حاکمیت مردم بر سرنوشت خود را با مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو به نحو شایسته رقم بزنیم.
کامرانی از دانشگاهیان خواست تا بهعنوان قشر فرهیخته و نخبه جامعه با پایش، رصد موقعیت کشور و درک حساس بودن اوضاع در این برهه زمانی ضمن دعوت مردم به مشارکت بیشتر، رئیس جمهوری را برای اداره مملکت برگزینند که از جنس مردم باشد و با تکیه بر شعار «ما میتوانیم» راه رشد و بالندگی را به روی کشور بگشاید.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/