دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 خرداد 1400 - 15:10
تقوی در گفت‌وگو با آنا:

ایتالیا برای دیگر مدعیان خط و نشان کشید/ دیدارهای جذابی در گروه مرگ خواهیم دید

نمی‌توان از قدرت بالای بلژیک غافل شدکارشناس فوتبال گفت: پرتغال، فرانسه و آلمان گروه مرگ یورو ۲۰۲۰ را تشکیل داده‌اند و بازی‌های جذابی در این گروه خواهیم دید.
کد خبر : 587421
لورنزو اینسینیه تیم ملی فوتبال ایتالیا

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، مجتبی تقوی در مورد رقابت‌های یورو ۲۰۲۰ اظهار کرد: این مسابقات در ۶ گروه ۴ تیمی برگزار می‌شود. از هر گروه دو تیم اول و دوم بالا می‌آیند و در مرحله بعدی تیم‌های اول هر گروه با تیم‌های دوم هر گروه روبه‌رو می‌شوند و نهایتاً تا به فینال می‌رسند. هر کدام از گروه‌های این مسابقات در دو شهر از اروپا برگزار می‌شود. مثلاً بازی‌های گروه اول (گروه A) که ترکیه، ایتالیا، ولز و سوئیس هستند در رم و باکو انجام می‌شود و طبیعتاً تصور فوتبالی‌ها از این گروه این است که شاید ایتالیا و سوئیس گزینه‌های اول باشند. البته از ترکیه نباید غافل بود که با فوتبال هجومی و خشن خودش این انگیزه و قدرت را دارد که از این گروه صعود کند و باید صبر کنیم تا بازی‌ها شروع شود و ببینیم در جریان بازی‌ها تیم‌ها از نظر تاکتیکی به چه منوالی حرکت خواهند کرد. هر چند در گام نخست ایتالیا برابر ترکیه ۳ بر صفر برنده شد و برای رقبای دیگر خط و نشان کشید.


وی ادامه داد: در گروه دوم (گروه B) دانمارک، فنلاند، بلژیک و روسیه هستند که همه شانس اول صعود از این گروه را بلژیک دانسته‌اند و باز هم اینجا شانس برای بقیه تیم‌های گروه نظیر دانمارک و فنلاند وجود دارد. اولین بازی این گروه را روسیه و بلژیک انجام می‌دهند. بازی‌های این گروه در کپنهاگن و استراسبورگ برگزار می‌شود و نباید از قدرت بالای بلژیک غافل شد. در گروه سوم (گروه C) که بازی‌های آنها در بخارست و آمستردام انجام می‌شود و شامل کشورهای اتریش، مقدونیه شمالی، اوکراین و تیم دوست داشتنی هلند است و اتفاقاً اولین بازی این گروه بین تیم‌های هلند و اوکراین برگزار می‌شود. معمولاً شانس‌های اول این گروه را اوکراین و هلند می‌دانند. جای هلند با آن فوتبال ناب خاص خودش در بازی‌های جام جهانی خالی بود و رویکرد آنها در این بازی‌های نسبت به بازیکنان جوان نسبت به سایر تیم‌های اروپایی به شدت زیادتر است.


کارشناس فوتبال افزود: گروه چهارم (گروه D) که بازی‌هایش در لندن و گلاسکو انجام می‌شود شامل انگلستان، کرواسی، اسکاتلند و جمهوری چک است که بازی افتتاحیه این گروه بین کرواسی و انگلستان است. تیم نایب قهرمان جام جهانی و تیم جوان، خوب و جویای نام با یک مربی جوان به نام گرت ساوت گیت و این تیم شیوه‌های جدیدی از بازی را ارائه خواهد داد. سه، چهار سالی است که رویکرد انگلستان به مسائل تاکتیکی در بازی تغییر پیدا کرده است. هم از جانب سیستمی و هم استراتژیکی دیگر آن فوتبال قدیمی را مد نظر قرار نداده‌اند و سعی کرده‌اند همگام با فوتبال مدرن دنیا پیش بروند.


وی یادآور شد: در گروه پنجم (گروه E) که بازی‌هایش در دوبلین و بیلبائو انجام می‌شود، لهستان، اسلواکی، اسپانیا و سوئد قرار دارند. سوئد و اسپانیا را دارای شانس زیادی برای صعود از این گروه می‌دانند و اتفاقاً اولین بازی آنها هم با یکدیگر است که مسلماً بازی بسیار زیبایی خواهد بود. در گروه ششم (گروه F) که گروه واقعاً سختی است تیم‌های پرتغال قهرمان اروپا، فرانسه قهرمان جام جهانی و آلمان که از تیم‌های صاحب سبک و دارنده مقام‌های متعدد جهانی است به همراه مجارستان در این گروه قرار دارند. بازی ابتدایی این گروه میان فرانسه و آلمان برگزار می‌شود و عنوان گروه مرگ برازنده‌اش است. به نظرم دیدارهای جذابی در این گروه خواهیم دید.


تقوی در ادامه صحبت‌هایش با خبرنگار ورزش آنا بیان کرد: همه علاقه‌مندان فوتبال بازی‌های خوب تیم فرانسه در جام جهانی را فراموش نمی‌کنند یا پرتغال با کریستیانو رونالدو که دنبال این است تا در آمار گل‌های زده‌اش در سطح ملی از آقای علی دایی پیشی بگیرد. آلمان با توجه به اینکه آخرین بازی‌هایی است که یواخیم لوو سرمربی این تیم خواهد بود و امپراتوری او به پایان خواهد رسید، شاید شاهد نمایش‌های به‌یادماندنی تیم ملی این کشور باشیم که در گروه بسیار سختی قرار دارند و بعد از این بازی‌ها، هانسی فلیک سرمربی قبلی بایرن مونیخ به تیم ملی اضافه خواهد شد. قابل ذکر است که معمولاً این روال را در کشور آلمان شاهد بوده‌ایم که همواره سرمربی‌های تیم‌های بایرن مونیخ بعد از یکی، دو سال حضور قوی و مستمر به تیم ملی می‌آیند و اگر قرار باشد تغییر و تحولی در تیم ملی به وقوع بپیوندد، آنجا شکل می‌گیرد.


وی عنوان کرد: امیدوارم در این بازی‌های مهم و دارای اهمیت مربیان سبک‌های جدیدی از حوزه‌های فنی و مدیریتی را با بازی‌های خوب بازیکنانشان ارائه کنند. وجود پنج تعویض رویکردهای تاکتیکی را در جریان بازی دچار تغییر و تحول می‌کند و نگاه مربیان هم دگرگون می‌شود و نوع نگرش آمادگی جسمانی بازیکنان دچار تغییر شده است. در اروپا به سطحی از فرهنگ و رشد رسیده‌اند که تمام شرایط را برای تیم‌های متفاوت و گوناگون یکسان تلقی می‌کنند و شما می‌بینید تیم‌هایی که حتی از نظر تکنیکی و تاکتیکی ضعیف‌تر هستند، همیشه تعداد زیادی از آنها در حال رقابت با تیم‌های قوی‌تر هستند و این باعث رشد و ترقی این تیم‌ها می‌شود چه برسد به اینکه بخواهیم شرایط مسابقه را نزد این تیم‌ها یکسان تلقی کنیم و مساوی ببینیم و تا آنجا که امکان دارد هیچ حقی از تیمی ضایع نمی‌شود ولی در آسیا و AFC متأسفانه در همین بازی‌های اخیر تیم ملی که در بحرین انجام شد متأسفانه خلاف این را می‌بینیم و اصلاً این شبهه و نگرانی تبدیل به یقین شده که این کشورها با استفاده از زور و کیفیت مالی که ارائه می‌دهند توانسته‌اند تا حدودی نگاه AFC را نسبت به برخی از کشورها تغییر دهند.


انتهای پیام/۴۰۴۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب