کادر مدیریتی استقلال به جای مطالبهگری دچار اختلاف داخلی است/ معاون وزیر ورزش تکلیف حق امضای دوم را روشن نکرد
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، مشکلات مدیریتی باشگاه استقلال باعث شده تا وضعیت آبیپوشان بحرانی شود و فرهاد مجیدی سرمربی آبیها نیز با انتشار دو مطلب در روزهای اخیر گلایههای تندی را علیه شرایط این روزهای باشگاه مطرح کرد.
غلامحسین فرزامی درباره مشکلات کادر مدیریتی باشگاه استقلال به خبرنگار ورزش آنا اظهار کرد: بزرگترین مشکل استقلال موانعی است که در راه خصوصیسازی این باشگاه وجود دارد و البته که شرایط پرسپولیس هم برای واگذاری تفاوتی ندارد. با این حال شرایط مدیریت پرسپولیس بهتر از استقلال است و این موضوع را نمیتوان نادیده گرفت. بحث خصوصیسازی سرخابی سالهاست مطرح شده اما عملی نمیشود و شرایط مالی دو باشگاه هر ساله بدتر میشود. این دو باشگاه مورد علاقه مردم هستند و افراد متمولی وجود دارند که اگر شرایط برای سرمایهگذاری حداقل ریسک را به همراه داشته باشد، سرمایههای خود را برای خرید سهام باشگاه وارد فرا بورس میکنند اما فضایی ایجاد شده که هیچ سرمایهگذاری اقدام نخواهد کرد.
وی ادامه داد: استقلال املاک زیادی در اختیار دارد که به ارگانهای مختلفی واگذار شده و اجارهای از این ساختمانها به باشگاه داده نمیشود. متأسفانه وزیر ورزش توانایی لازم برای واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس را ندارد و ادعاهای وی که قصد داشت واگذاری این دو باشگاه را در سال گذشته به پایان برساند، همانند سالهای قبل توخالی بود و به نتیجهای نرسید. تا زمانی که استقلال نتواند مستقل شود به درآمدهای حقیقی خود دست نمییابد و شرایط این باشگاه بدتر از قبل میشود.
پیشکسوت تیم استقلال در مورد شرایط هیئت مدیره باشگاه استقلال عنوان کرد: عملکرد ضعیف اعضای هیئت مدیره موضوعی غیرقابل انکار است. اسماعیل خلیلزاده رئیس هیئت مدیره باشگاه دستگیر شده و در زندان است و زمان بازگشت وی مشخص نیست. سه عضو دیگر هیئت مدیره هم که با احمد مددی مدیرعامل باشگاه دچار اختلافی علنی شدهاند و وزارت ورزش نتوانسته میان آنها میانجیگری کند. فرهاد مجیدی حق دارد که از مشکلات گلایه میکند چون هواداران در سالهای اخیر شاهد قهرمانی استقلال نبودهاند و این فصل هم کسب چنین عنوانی در لیگ برتر دور از انتظار است و شاید در جام حذفی نتیجهای گرفته شود. وقتی ابزار لازم برای کسب موفقیت در اختیار سرمربی قرار نمیگیرد، او ناچار است حقایق را بیان کند تا فردا علت ناکامی قلمداد نشود.
وی افزود: اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال روی کاغذ افراد صاحب نفوذی هستند ولی عملاً کار خاصی انجام نمیدهند. اگر شرح وظایف آنها مشخص است نباید برای رضایت وزیر ورزش سکوت اختیار کنند بلکه باید برای کمبودهای باشگاه مطالبهگر باشند اما در حقیقت آنها برای احقاق حق باشگاه گام برنمیدارند و تبدیل به افرادی «بلهقربانگو» شدهاند که درگیر اختلافات مدیریتی با یکدیگر هستند. شرایط استقلال تا زمانی که کادر مدیریتی آن شجاعت به خرج ندهند مطلوب نمیشود. حامیان مالی باشگاه به گفته فرهاد مجیدی 95 میلیارد تومان واریز کردهاند و وقتی دریافتی بازیکنان و دیگر اعضای تیم کمتر از 50 درصد است و در نقل و انتقالات امکان جذب بازیکن وجود ندارد بدون تردید مسائلی در میان است که باید به صورت شفاف برای هواداران رسانهای شود.
فرزامی خاطرنشان کرد: مشکلات مدیریتی استقلال به اعضای هیئت مدیره فعلی ختم نمیشود. در سالیان اخیر تمامی افرادی که به عنوان مدیرعامل یا عضو هیئت مدیره در این باشگاه حضور داشتهاند، اقدامات اساسی انجام ندادهاند. وقتی روز گذشته فردی ماشین باری خود را جلوی در باشگاه متوقف میکند و برای دریافت مطالباتش با حکم مصادره اموال وارد باشگاه شده و از وی فرصت گرفته میشود، به این نتیجه میرسیم که در دورههای قبلی هم کادر مدیریتی استقلال بسیار ضعیف عمل کردهاند چون حکم مطالبات وی برای چند سال قبل بوده است.
وی تأکید کرد: متأسفانه وزارت ورزش اقدام لازم برای تعیین تکلیف حق امضای دوم این باشگاه را انجام نمیدهد. این در حالی است که مهدی علینژاد معاون وزیر ورزش گفته بود این موضوع حل میشود اما چنین اتفاقی رخ نداده و باید قبول کنیم که مجمع باشگاه استقلال به فکر آبیپوشان نیست. کاملاً مشخص است که مشکلات مدیریتی این باشگاه با هدف خاصی حل نمیشود چون برای باشگاه بزرگی چون استقلال حل چنین مسائلی نباید زمان زیادی ببرد. وقتی خلیلزاده با مشکلات زیادی مواجه است و نمیتواند از زندان خارج شود، عزل وی و انتخاب فرد جدیدی بهعنوان جانشین، کار دشواری نیست.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/