دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 خرداد 1400 - 13:00
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

ویژگی‌های نامزد اصلح ریاست جمهوری از نگاه استاد حوزه و دانشگاه

حضور حداکثری مردم در انتخابات سرنوشت‌ساز استاستاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه حضور حداکثری مردم در انتخابات سرنوشت‌ساز است، گفت: نامزد اصلح ریاست جمهوری باید مشکل اقتصاد را مشکل اساسی جامعه بداند و اقتصاد مقاومتی را باور کند.
کد خبر : 584927
خیری 1.jpg

حجت‌الاسلام حسن خیری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در قم با موضوع انتخابات ۱۴۰۰ و ضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات اظهار کرد: ضرورت موضوع شرکت در انتخابات عقلانی بوده است؛ زیرا هیچ عاقلی به سرنوشت خود و کشورش بی‌تفاوت نیست و انتخابات ریاست جمهوری موضوع بسیار مهمی است.




بیشتر بخوانید:


نتیجه ۸ سال حکمرانی دولت تدبیر و امید بر کشور


قوه مجریه مرد میدان و دیپلماسی انقلابی می‌خواهد




این مسئول با هشدار به اینکه دشمن نقشه دارد حضور مردم در انتخابات کمرنگ باشد، عنوان کرد که انقلاب اسلامی متکی بر مردم بوده و دفاع مقدس، دفاع از ولایت، امامت و حرم و رفع فتنه‌ها، همه با حضور مردم اتفاق افتاده و این نشان می‌دهد که حضور حداکثری مردم در انتخابات سرنوشت‌ساز است.


رئیس جمهور باید به تکلیف و تعهد خود عمل کند


وی تکلیف‌مداری مردم را بسیار حائز اهمیت برشمرد و افزود: در انقلاب اسلامی تکلیف الهی ما را ملزم می‌کند که به سرنوشت خودمان حساس باشیم. مقام معظم رهبری فرمودند که دولت جوان انقلابی باید تشکیل شود و کسی می‌تواند چنین دولتی را تشکیل دهد که انقلاب را باور کرده باشد، انقلابی که مبتنی بر اسلام و اتکای به مردم دارد و رضایت‌مندی مردم شرط اساسی آن است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: نامزد پست ریاست جمهوری باید مشکل مردم را لمس کرده و برای حل مشکلات کشور برنامه داشته باشد و به جای اینکه خود را نظریه‌پرداز و تئوریسین بداند برای اجرای سیاست‌های نظام برنامه‌ریزی کند و از طرفی قانون اساسی و اختیارات ریاست جمهوری را بداند و آگاه باشد که بر اساس همین ضوابط به تکلیف و به تعهد خود عمل کند.


ویژگی‌های نامزد اصلح


وی با تشریح ویژگی‌های نامزد اصلح در انتخابات مطرح کرد: نامزد ریاست جمهوری باید به جوانان اعتماد کند؛ زیرا امروز و دیروز همه متکی بر جوانان بوده‌ایم و هرکجا ازجمله دفاع مقدس و پیشرفت‌های علمی که به جوانان اعتماد کردیم، موفق بودیم. نامزد اصلح باید مشکل اقتصاد را مشکل اساسی جامعه بداند و اقتصاد مقاومتی را باور کند. نامزد ریاست جمهوری باید به مردم و ظرفیت‌های نهفته کشور متکی بوده و تخصص و تجربه لازم را داشته باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در پاسخ به این پرسش که اگر شما مشاور رئیس‌ جمهور بودید چه پیشنهادهایی داشتید، بیان کرد: رئیس‌جمهور باید برنامه داشته باشد؛ با شعار، عوام‌فریبی و عبور از خطوط قرمز نمی‌توان کار مردم را انجام داد و این مسئولیت خطیر را بر عهده گرفت. رئیس‌جمهور باید برنامه واقع‌گرا، آرمان‌گرا و با چشم‌انداز مناسبت داشته باشد، مشکل اساسی، اقتصاد و آسیب‌ها اجتماعی مانند بیکاری، خانواده، آمار بالای طلاق و فقر را در جامعه ببیند و این آسیب‌ها را حل کند و در مجموع باید به فکر حل مسائل اساسی کشور باشد.


خیری با تأکید بر اینکه رئیس‌جمهور باید به نیروهای درونی اعتماد کند و بداند هزینه سازش بیش از هزینه مقاومت است، اضافه کرد: نامزد پست ریاست جمهوری باید به‌شدت از دوقطبی‌کردن جامعه بپرهیزد و باور کند که این منصب امانتی است که از جانب مردم به او داده می‌شود که در فرصت محدود از ظرفیت‌های همه جریان‌ها و نیروهای مستعد استفاده کند. ممکن است در انتخابات جناح‌های سیاسی وجود داشته باشند؛ اما بعد از انتخابات هر کسی انتخاب می‌شود باید از همه استعدادها و ظرفیت‌ها برای حل مشکلات مردم و پیشرفت جامعه استفاده کند.


وی در پاسخ به این پرسش که بعضی می‌گویند حضور در انتخابات اثری ندارد، آیا این مطلب درست است؟ به آنا گفت: خیر، قطعاً هیچ عاقلی نمی‌تواند چنین مطلبی را بپذیرد که حضور در انتخابات بی‌اثر باشد؛ زیرا اگر حضور در انتخابات اثر نداشت، چرا این همه دشمن تبلیغ و تلاش می‌کند که مردم را دلسرد کند؛ بنابراین القای بی‌اثر بودن شرکت در انتخابات توسط دشمنان در جامعه، نشان می‌دهد که حضور مردم در انتخابات، موضوع بسیار مهمی است. تجربه نشان داده که انتخاب‌ها خیلی مؤثر بوده و هرجا خوب انتخاب کردیم، موفق بودیم و هرکجا انتخاب مناسبی نداشتیم، ناکام و متضرر شدیم.


نقش مردم در بالندگی انقلاب


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ادامه داد: اصل انقلاب با حضور حداکثری مردم به وقوع پیوست و انقلاب اسلامی محصول تلاش مردم است. این انقلاب از همان اول بر دوش مردم بوده و آن را ایجاد کردند. در طول این ۴۰ سال، همه فتنه‌ها، مشکلات و مسائلی که دشمنان برای انقلاب پیش آوردند، مردم آنها را حل کردند و امروز شاهد بالندگی انقلاب هستیم. به همین دلیل مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، مخاطب را مردم و جوانان قرار دادند و موضوع ساختارها و دستگاه‌ها در بیانیه گام دوم با محور مردم بیان شد.


وی بیان کرد: در طلیعه و سال‌های اولیه ورود به ۴۰ سالگی دوم انقلاب اسلامی، باید حضور مردمی خودمان را نشان دهیم و بدانیم که سرمایه بزرگی در اختیار ماست و سپاسگزار تلاش گذشتگان باشیم. بدانیم که عقل حکم می‌کند به سرنوشت خودمان حساس باشیم. دشمن‌شاد نشویم و تلاش گذشتگان را پاس بداریم که با حضور گسترده خودمان، دشمن را ناکام کرده و مایه دلگرمی همه نیکان، جبهه مقاومت، مستضعفان و عدالت‌خواهان جهان خواهیم بود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/پ

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب