ساختمان مرکز «اوز» تا اردیبهشت 95 به بهرهبرداری میرسد/ فعالیت علمی در 8 رشته دانشگاهی
عبدالعزیز خضری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در راستای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و فعالیتهای دانشبنیان اظهار کرد: بهخاطر تازه تاسیس بودن این مرکز هنوز فعالیتهای دانش بنیان در این مرکز انجام نگرفته است اما مرکز اوز با توانایی بالایی که دارد، توانسته تمامی هزینههای خود را بدون وابستگی به شهریه دانشجویان تامین کند.
خضری، وضعیت پروژههای عمرانی این مرکز را یادآور شد و با بیان اینکه قبلا طراحی سایت پلان دانشگاه در زمین 16 هزار مترمربعی انجام شده است، ادامه داد: ساختمان آموزشی-اداری دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در متراژ بیش از 5 هزار مترمربع در سه طبقه ساخته شده است.
وی با توجه به راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز گفت: این مرکز در سال 84 به تصویب هیات امنای مرکز رسید و در سال 86 زیرمجموعه واحد لارستان آغاز به کار کرد و بنده مسئولیت راهاندازی آن را بر عهده گرفتم و بلافاصله هیات امنای آن را که متشکل از مردم و امام جمعه شهر بود، دایر کردم.
خضری ادامه داد: از 22 اسفند سال 93 فاز یک این مرکز با بیش از 3500 متر مربع فضا از قبیل ساختمانهای اداری، آموزشی، کتابخانه مولوی، تالار حکیم فرودسی با گنجایش بیش از سیصد نفر و تالار جلسه شیخ سعدی با گنجایش بیش از یکصد نفر آغاز به کار کرد.
این مسئول گفت: ساختمان مرکز اوز با اعتباری معادل پنج میلیارد ریال از محل مساعدت نیکوکاران و هیات امنای دانشگاه آزاد دفتر دبی در حال انجام بوده که قرار است تا اردیبهشت 95 به بهرهبرداری برسد؛ فاز یک ساختمان به مساحت 3500 مترمربع با اعتبار کمک خیراندیشان 35 میلیارد ریال (سه میلیارد و پانصد میلیون تومان) به اتمام رسیده است و فعلآ روی نمای ساختمان کار میشود.
به گفته خضری، احداث مسجد دانشگاه، مسابقات، مراسم مذهبی و مناسبت های خاص و همینطور فعالیتهای دانشجویی و دعوت از چهرههای برتر و ماندگار از اقدامات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز با بیان اینکه ایجاد رشته کارشناسی ارشد برای این واحد در دست پیگیری است، تعداد دانشجویان این مرکز را 312 نفر در رشته کاردانی و کارشناسی عنوان و اظهار کرد: 8 رشته دانشگاهی در این مرکز دانشگاهی دائر است. مرکز اوز اکنون دارای یک عضو هیأت علمی ثابت و 32 هیات علمی از مرکز استان و واحد مادر بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به تجمیع مراکز و واحدهای زیانده آیا این مرکز هم احتمال تجمیع دارد یا خیر گفت: در یک صورت می توانیم بدون تجمیع هم بر روی پای خود بایستیم و آن رشته کارشناسی ارشد و رشتههای دیگر به این مرکز افزوده شود چرا که این شهر دارای یک دانشگاه پیام نور، دانشگاه علوم دینی و دانشکده بهداشت است.
خضری ادامه داد: این مرکز تاکنون زیانده نبوده و سوددهی هم داشتهایم زیرا تمامی هزینه های جاری و حتی هزینه های همکاران را خود پرداخت کردهایم.
وی افزود: با توجه به اینکه زمین رسمی و ثبتی دانشگاه در موقعیت خوب (کنار بزرگراه) قرار دارد، بنابراین به این نتیجه رسیده ایم که یک مجتمع تجاری در کنار جاده ایجاد کنیم. همچنین می توانیم با موافقت مسئولان از صاحبان حرف برای ساخت کارگاه در این منطقه دعوت کنیم.
خضری یادآور شد: زمین این دانشگاه بالغ بر 12 و نیم هکتار است که در اصل نیکوکاری آن را اهدا کرد اما منابع طبیعی نپذیرفت و نهایتا با پیگیری 2 و نیم هکتار سند ثبتی صادر و 10 هکتار از اداره کل راه و شهرسازی به قیمت 85 میلیون تومان خریداری شد و قیمت زمین اکنون حدود 9 میلیارد تومان خرید و فروش میشود؛ این دانشگاه با توجه به داشتن فضای مناسب فیزیکی و مدرن و زمین وسیع و در صورت بهره گیری از رشتههای تحصیلات تکمیلی قادر به رشد و توسعه جدی خواهد بود.
به گزارش آنا، اِوَز (که در گویش محلی با نام اَوَز شناخته میشود) شهری است در جنوب استان فارس. اوز در ۴۰ کیلومتری شمال غربی لار و ۳۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز در دشتی میان دو رشته کوه از دنبالهٔ کوههای زاگرس جنوبی واقع شده و ارتفاع آن از سطح دریا ۹۸۶ متر است.
رئیس مرکز اوز، نقش مردم و مسئولان و همراهی مسئولان شهر، بخش و شهرستان در هماهنگی با این مرکز را قابل توجه دانست.
گفتوگو: مریم حضرتی
انتهای پیام/