دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1400 - 12:09
آنا گزارش می‌دهد؛

تعیین تکلیف صندلی ریاست دوچرخه‌سواری با رنگ و بوی شائبه مهندسی/ چه کسی سکان‌دار خواهد شد؟

انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری در حالی فردا برگزار می‌شود که شائبه مهندسی شدن این انتخابات بیشتر از گذشته مطرح شده است.
کد خبر : 583815
تعقیبی تیمی دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا.jpg

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری فردا در حالی برگزار می‌شود که شائبه‌های زیادی پیرامون مهندسی این انتخابات از سوی وزارت ورزش و جوانان مطرح شده است. دوچرخه‌سواری این روزها حال و روز خوشی ندارد؛ افت دوچرخه‌سواران در سال‌های اخیر و بی‌انگیزگی آن‌ها سبب شده که حتی وزارت ورزش و جوانان روی این رشته حساب باز نکند. این در حالی است که مدال طلای دانشور در بازی‌های آسیایی اینچئون همه نگاه‌ها را به دوچرخه‌سواری تغییر داد؛ اما رفته‌رفته شرایط تغییر کرد و این رشته نتوانست انتظارات را برآورده کند. دوره ریاست خسرو قمری در دی‌ماه سال گذشته پس از هشت سال به پایان رسید و افشین داوری از سوی وزارت ورزش و جوانان به‌عنوان سرپرست برای این فدراسیون انتخاب شد. البته داوری این روزها در سودای ریاست فدراسیون شطرنج است و در مدت زمانی هم که در فدراسیون دوچرخه‌سواری بوده دست به اقدامات عجیب و غریب شد که مهم‌ترین آن‌ها حضور رشیدی به‌عنوان مشاور در کنار او بود.


 رشیدی که تمامی فعالیت‌هایش در رشته رزمی بوده پس از حضورش در فدراسیون دوچرخه‌سواری همه انتقادها را به سمت خود برد، البته اوج انتقادها زمانی بود که او برای ریاست فدراسیون دوچرخه‌سواری ثبت‌نام کرد و همزمان در فدراسیون هم به عنوان مشاور حضور داشت، اما نکته جالب توجه اینکه در این مدت زمانی که نامزدها برنامه ۴ ساله خود را برای هیئت‌های استانی بازگو می‌کردند تا بتوانند رأی اعتماد آن‌ها را جلب کنند، رشیدی از رؤسای هیئت‌ها خواست تا به تهران بیایند و در مورد برنامه‌هایش برای آن‌ها صحبت کند! اتفاقی که تاکنون سابقه نداشته و حداقل‌ترین کار این بوده که نامزدی که سودای ریاست در سر دارد، به استان‌ها سر بزند و از امکانات و شرایط استان‌ها باخبر شود نه اینکه از آن‌ها بخواهد که به تهران بیایند! این موضوع واکنش‌های زیادی از سوی جامعه دوچرخه‌سواری به همراه داشت و البته خیلی از رؤسای هیئت‌ها هم با این درخواست رشیدی مخالفت کردند و در تهران حاضر نشدند.


یکی از دلایل حضور رشیدی در فدراسیون دوچرخه‌سواری، کمک به سرپرست این فدراسیون برای تکمیل ساختمان نیمه‌کاره این فدراسیون است اما نکته جالب توجه اینکه از زمان حضور او در این فدراسیون ساختمان نیمه‌کاره فدراسیون هیچ تغییری نکرده است و کاری از پیش برده نشده است با اینکه از سوی وزارت ورزش و جوانان برای تکمیل این پروژه اعتباری اختصاص یافت.


اتفاقاتی که پیش از برگزاری انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری رقم خورده است، شائبه مهندسی شدن این مجمع را از سوی وزارت ورزش و جوانان بیش از همیشه پررنگ می‌کند؛ به‌خصوص اینکه چند تن از اهالی دوچرخه‌سواری برای ریاست این فدراسیون خیز برداشته بودند؛ اما تأیید صلاحیت نشدند. اکنون جامعه دوچرخه‌سواری امیدوار است از بین ۴ نامزدی که برای ریاست این فدراسیون خیز برداشتند کسی انتخاب شود که بتوانند حال و روز این رشته را سر و سامان بدهد تا دوچرخه‌سواری از این رخوت بیرون بیاید. دوچرخه‌سواری ایران به مدیری نیاز دارد تا بتواند انگیزه و اشتیاق را دوباره در پای رکاب‌زنان ایجاد کند و با اعزام آن‌ها به مسابقات مختلف شرایط را بهتر از گذشته ایجاد کند. البته تکمیل پروژه ساختمان نیمه‌کاره این فدراسیون هم یکی از مهم‌ترین کارهای رئیس آینده این فدراسیون است که باید آن را به سرانجام برساند. طبیعی است در این شرایط رئیس آینده نیاز به همدلی و همراهی جامعه دوچرخه‌سواری دارد؛ موضوعی که الان شاهد آن نیستیم چرا که اهالی دوچرخه‌سواری معتقدند انتخابات از سوی وزارت ورزش و جوانان مهندسی خواهد شد!


عبدالرحمن قاسمی نافچی، سیدرضا میرابوطالبی، نوربخش عسکری ، محمود رشیدی ، حامد جولائی پنج نامزد صندلی ریاست فدراسیون دوچرخه‌سواری هستند.


انتهای پیام/۴۰۵۷/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
سید مصطفی سیدرضایی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
۰
کارت هدیه هایی که این هشت سال به خبرنگارا دادن بالاخره یه جایی باید به کارشون بیاد
متاسفم که همه خبرگزاریها شدن کاسه داغتر از آش برای دوچرخه سواری
گوشتیران
قالیشویی ادیب