ابزارهای جالبی که تنبلها اختراع کردند
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، اختراعات تنبلها را در این لیست ده تایی از حقایق جالب برای شما لیست کرده ایم و امیدواریم اوقاتی سرگرم کننده برای شما ایجاد کنیم. خیلی از ماها دورانی میرسد که انرژی کافی و به اصطلاح “حال” انجام هیچ کاری به جز استراحت را نداریم. این جورم واقع است که ابزارهای زیر به داد ما میرسند.
۱۰-کفش خود بند
واقعا چه کسی حال دارد بند یا چسب کفش خود را ببندد؟ کار بسیار سختی است. شاید باورنکنید. اما برای این کار فرد باید خم شود! سپس چسب یا بند کفش به آن سنگینی را بگیرد و در محل مناب خود قرار دهد. اما این کفشها این کار را آسن کرده اند، شما کافی است آنها را بپوشید، سپس وقتیی وزن شما را حس کند، دهانهی آن تنگ میشود.
۹- تخت خود مرتب کن
به قدری این کار سخت است، که خیلی از ما بیخیال آن میشویم. آخر چرا باید چیزی را مرتب کنیم که شب دوباره خود ما قرار است آن را به هم بریزیم. این تخت رویایی، اما این مشکل را حل کرده است! پتوی تخت به لولاهایی وصل است که با حرکت روی اهرم خود، آن را روی تخت میکشند.
۸- عینک مخصوص مطالعه روی تخت
در رتبهی هشتم اختراعات تنبلها یک عینک قرار دارد. طبیعتا مطالعه به حالت نشسته و پشت میز کار خوبی نیست. مطالعه باید درون تخت و به حالت خوابیده باشد. اما باز هم مشکلی است که ما مجبوریم برای مطالعه به حالت خمیده سر خود را کمی بالا بیاوریم، و یا این که مدت طولانی کتاب را بالای سر خود نگه داریم. اما به لطف مخترعان سخت کوش این مشکل هم حل شده است.
عینکی اختراع شده است که در آن شیشهای منشور مانند وجود دارد، حالا شما میتوانید کتاب را روی شکم خود ولو کنید، و خودتان روی تخت راحت بخوابید و کتاب را بخوانید. حتی میتوانید حین خواب وانمود کنید که درس میخوانید، چرا که عینک روی چشمان شما را کامل میپوشاند.
۷- حیوان خانگی سنگی
ما تنبلها، گاهی هوس میکنیم حیوان خانگی مثل سگ و گربه و … داشته باشیم. اما واقعا به زحمات آن فکر کرده اید؟ شما باید به آنها آب و غذا بدهید! و وحشتناکتر از اینها، شما باید آنها را به گردش ببرید! اما نگران نباشید، مخترعان به فکر ما هستند، به عنوان حیوان خانگی ما میتوانیم سنگهای یو اس بی داشته باشیم. سنگ نه غذا میخواهد، نه گردش میخواهد نه آب. اما هر چند سال یک بار اگر انرژی اضافه داشتید، یو اس بی این سنگها را به کامپیوتر خود وصل کنید، نپرسید چرا، چون نمیدانم.
۶- دمپاییها جارویی
تمیز کردن کفپوشها واقعا کاری طاقت فرسا است. اما این مشکل هم با این اختراع آساسن شده است. دمپاییهای جارویی، کافی است در زندگی روزمره این دمپاییها را بپوشید تا خود به خود که راه میروید، زمین تمیز شود، تا بتوانید تا جای ممکن از جارو کردن زمین طفره بروید.
۵-کاغذ توالت نزدیک کن
صبح چیز بدی است. نه تنها فرد باید از خواب بلند شود، باید صبحانه آماده کند و بخورد، لباس بپوشد و…، اما پس از این همه کار در زمانی کوتاه مدت، صبح که به دستشویی بروید، تنها چیزی که میتواند خوش حالتان کند این است که لازم نباشد از آنجا بلند شوید تا کاغذ توالت بردارید،ای کاش خودش به سمت ما میآمد نه؟ اما نگران نباشید، این اختراع با حالت کشویی کاغذ توالت را سمت شما میآورد و سپس جمع میشود.
۴-دکمه کنترل و alt و delete
در رتبهی چهارم اختراعات تنبلها یک کیبورد قرار دارد. از بین این همه دکمهی کیبورد، پر کاربردترین آنها این سه دکمه است. یک تنبل واقعی حال ندارد هر دفعه به دنبال اینها بگردد، پس این مشکل با کنار هم قرار دادن این سه دکمه در یک کیبورد کوچولوی مجزا که با یو اس بی به کامپیوتر وصل میشود بر طرف شده است.
۳-سیکس پک
نوعی کمربند فلزی تنگ وجود دارد، که اگر آن را به مدت بیست دقیقه به خود وصل کنید، به مدت دو الی سه ساعت شکم شما قالب میگیرد و حالت سیکس پک به خود میگیرد، دیگر تنبلهای عزیز لازم نییست برای سیکس پک به باشگاه بروند.
۲-کیسه فضولات جمع کن
اگر به جای سنگ خانگی که در این لیست معرفی کردیم، سگ یا گربه گرفته اید، واقعا تنبل نیستید، اما شاید حتی شما هم از این همه “پی پی” کردن آنها خسته شده اید، اصلا آنها چی میخورند که این همه معدهی آنها مشغول است. جمع کردن آنها مکافاتی دارد.
اما شما هم نگرا نباشید، نوعی کمربند وجود دارد که انتهای آن به آن نقطهی حیوان خانگی میرسد و به آن یک نایلون وصل میشود. سپس هر چقدر هم حیوان خانگی شما تلاش کند نمیتواند محیط را کثیف کند.
۱-بستنی چرخان
بستنی خوردن سخت است. شما نه تنها باید کلی لیس بزنید، بلکه باید هر از گاهی بستنی را بچرخانید و نقاط مختلف آن را لیس بزنید تا آب نشود. خلاصه سر شما را درد نیاورم که کلی زحمت دارد.
اما این قالب بستنی برای ما مثل جادو است، فقط کافی است زبان خود را بیرون بیاوریم و روی بستنی قرار دهیم، خود به خود میچرخد و خورده میشود. خوب است نه؟
منبع: مجله ایرآبرود
انتهای پیام/
انتهای پیام/