چرا حضور حداکثری در انتخابات تکلیف ملی است؟
![انتخابات 1400](/c-files/2021/05/24/0/942621.bmp)
نادر پورارشد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرکرد به مناسبت انتخابات پیش رو در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد که نظام مقدس جمهوری اسلامی، مبتنی بر دو مؤلفه جمهوری و اسلامی بودن است که کشور ایران با توکل بر خدا و در پرتو نظام جمهوری اسلامی و زعامت ولایتفقیه و با تشکیل دولتهای مؤمن و جوان و انقلابی، تحولات و پیشرفتهای قابل توجهی داشته است.
وی افزود: کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران برای حفظ دستاوردهای خود و گذر از پیچهای تاریخی پیشرو، نیاز به حضور حماسی و گسترده دیگری از مردم دارد، مردمی که با شعور انقلابی و عدالتخواهانه خود در پرتو وحدت و آموزههای دینی به جستجوی کارآمدترین راهحلهای انسانی برای حل مسائل و مشکلات جامعه انسانی خود میپردازند.
عضو هیئتعلمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: انتخابات، یکی از راهحلهای کاربردی است که در کشورهایی که از نوعی نظام جمهوری مبتنی بر دموکراسی و آرای مردم برخوردارند و مردم در شکلگیری ارکان حکومت نقش عمده را ایفا میکنند از اهمیت زیادی برخوردار است.
رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ایران اسلامی و مردم مسلمان و ولایتمدار ایران که همواره با صبر و مجاهدت در جستوجوی حیات طیبه دنیوی و سعادت اخروی هستند، این بار نیز در تکمیل برگهای زرین و حماسهساز دفتر حضور خود در صحنه انتخابات، ظهور و بروز خواهند کرد و نمونه و نماد دیگری از وحدت و زمینه گستردهای را برای پیشرفت توأم با عدالت رقم میزنند.
حفاظت از ارزشها و آرمانهای انسانی مستلزم حضور و ادای تکلیف است
پورارشد بیان کرد: جامعه انسانی نیازهای متنوع و گستردهای دارد، اشتغال پایدار توأم با کرامت، رشد آگاهیها و استحکام خانوادهها، رقابت با دیگر کشورها، صیانت و حفاظت از ارزشها و آرمانهای انسانی اسلامی، مستلزم حضور و ادای تکلیف است.
وی عنوان کرد: در برابر برخورداری و تنعم با نعمات گوناگونی که در پرتو انقلاب اسلامی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی و دفاع مقدس برای ملت اتفاق افتاده است، آحاد ملت تکلیف ملی و شرعی دارند تا در انتخابات شرکت و فرد یا افراد توانمندی که صلاحیت اولیه آنان توسط مراجع ذیربط تأیید شده است را انتخاب کنند.
رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: حضور حداکثری در انتخابات، پشتوانهای برای فرد یا افراد منتخب و نشانگر مطالبات مردمی است که با تفکر، برنامه، همت و توکل به خدا به سرانجام میرسد.
پورارشد گفت: اگر رأیدهندگان و افرادی که انتخاب میشوند، تمام افکار و اعمال خود را در چارچوب دین خدا قرار دهند، انتخاباتی با نتیجه مثبت ایجاد و فرد اصلح انتخاب میشود.
عضو هیئتعلمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد یادآور شد: همه افراد جامعه و مسئولان در برابر خدا، شهدا و خانواده شهدا که برای پاکی، عدالت، معنویت و حیات طیبه این جهان از ارزشمندترین داشتههای وجودی خود گذشتند، مسئول هستند، این مسئولیت فقط ندای وجدانهای بیدار نیست؛ بلکه تکلیف الهی است.
گفتوگو از بهنام اسماعیلی
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/