شکست حریف در اوج قدرت لذتبخش است/ عزیزی خادم از فردمحوری پرهیز کند
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، دومین گفتوگوی تلویزیونی شهابالدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال با واکنشهای متفاوتی همراه بود. وی درباره مسائل مختلفی صحبت کرده و در آخرین حضورش در سیمای ملی عملکرد ۷۰ روزهاش در فدراسیون را قابل قبول دانست و به دفاع از کارنامه کوتاه کاریاش پرداخت. اهالی فوتبال معتقدند عزیزی خادم از اعتماد به نفس بسیار زیادی بهره میبرد و البته یاد نکردن از پیشکسوتان و کارشناسان این رشته ورزشی باعث ناراحتی آنها شده است. همچنین انتقادها به آرای کمیته انضباطی که با افزایش جریمه همراه شده به اعتقاد عدهای از خانواده فوتبال به ضرر باشگاهها و به سود فدراسیون بوده است.
کاظم اولیایی درباره عملکرد شهابالدین عزیزی خادم به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال به خبرنگار ورزش آنا اظهار کرد: توقع اولیه از ایشان سازماندهی انتخاب افراد و توجه به تیم ملی بزرگسالان بود؛ اولویتهایی که بسیار در فدراسیون زیر نظر ایشان اهمیت دارد. اگر در گزارشها این دو مورد پررنگ بوده، موفق خواهد بود ولی اگر به معلولها توجه کند و ساختاری شکل نگیرد و مسئولیتها به درستی بر عهده گرفته نشود، نمیتوان نمره خوبی داد. تصمیمسازی در کمیتهها، تصمیمگیری در هیئت رئیسه و اجرا در دپارتمانها اگر به همراه مواردی دیگر سامان یابد، انشاءالله عزیزی خادم و همکارانش در فدراسیون فوتبال موفق خواهند بود.
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در مورد اینکه عزیزی خادم باید چگونه کار کند تا موفقیتهایش بیشتر شود، بیان کرد: در کشور ما الان مسئولیت و جایگاه احزاب اهمیت دارد و و جور بخشی از آن را مطبوعات و فضای مجازی بر عهده دارند. در ساختار حکومت ما باید احزاب شکل بگیرد و جهتدهی اگر هم سیاسی است به درستی رخ دهد. در فوتبال احزاب همان تشکلهای صنفی مثل اتحادیه مدیران، مربیان، بازیکنان یا هواداران هستند. این تشکلها پایه ساختار آینده را میسازند. عدم توجه به تشکلها فردمحوری است و باید تغییراتی در مدیریت ایجاد شود.
وی افزود: هر موضوعی که شروع میشود باید به درستی ادامه یابد و اگر دو مرتبه نفرات جایگزین از صفر کار خود را شروع کنند و بخواهند تفکرات جدیدی را اعمال کنند به نتیجه مطلوبی نمیرسیم چون زمان از دست میرود و چنین عملکرد مدیریتی مربوط به کشورهای جهان سوم است. باید ادامه دهنده راه گذشتگان بود و اگر غیر از این رخ دهد، فردمحور هستیم و ساختارمحور نیستیم. باید مراتب لازم برای تغییرات و رشد فراهم شود.
اولیایی در مورد آرای کمیته انضباطی در مورد دیدارهای پرسپولیس با سپاهان و استقلال که به صورت همزمان صادر شد و به دنبال آن اعتراضات زیادی را به همراه داشت، تصریح کرد: دو نکته وجود دارد. اول اینکه متأسفانه فرهنگی در کشور ما به وجود آمده که حریف ضعیف شود تا برنده شویم. اصلاً این نوع فکر خوب نیست و نباید عقبه رقیب را نادیده بگیریم. این کار توهین کردن است و درست نیست و نشاندهنده فقر فکری و فرهنگی است، ضمن اینکه بردن حریف در زمان ضعف جذاب نیست، باید آنچنان قوی شویم که در اوج قدرت حریف را شکست دهیم و این موضوع لذتبخش است.
وی ادامه داد: بحث دوم ساختار کمیتههای انضباطی و اخلاق است. پس از سالها به این نتیجه رسیدهایم که اعضای کمیتهها نباید منتخب از سوی فدراسیون باشد و مجمع انتخاباتی این افراد را برگزیند که افرادی مسئولیتپذیر بر مسند کار گمارده شوند و آنها نیاز به ارجاع اخبار نداشته باشند و خودشان مراتب لازم را رصد کنند.
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: بعد از بازی پرسپولیس با سپاهان و دربی، رئیس فدراسیون فوتبال گفت که از کمیته انضباطی میخواهد موارد لازم را رصد کند. این کار نیازی به دستور ندارد. اگر ساختار درست ساخته شده باشد، رئیس فدراسیون نباید از کمیتهها در این زمینه حمایت کند. اعضای هیئت رئیسه فدراسیون مهلتی را مشخص میکنند و بحث انتخاب اعضای کمیتههای اخلاق و انضباطی بر اساس ساختار فیفا باید صورت بگیرد که پس از صدور آرا، اعتراضهای هواداران به سمت رئیس فدراسیون نباشد. اگر نقش هر کسی مشخص باشد، کاملاً میتوان موارد را از یکدیگر تفکیک کرد. البته که بیشتر اعتراضها به خاطر تأخیر در صدور آرا بود و عدم رسیدگی احقاق حق را ایجاد نمیکند.
وی در مورد اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تشویق را در کنار تنبیه به درستی انجام نمیدهد، عنوان کرد: در دربی عملکرد نصرالله عبداللهی نادیده گرفته شد. ایشان هم در جلوگیری از درگیریها نقش خوبی داشتند و توانستند با بازدارندگی مناسب مانع افزایش درگیریها شوند. باید در آییننامه کمیته انضباطی این بند اضافه شود که امثال نصرالله عبداللهی و کریم باقری به صورت مادی هم تشویق شوند. در قرآن کریم هم تشویق و تنبیه در کنار هم قرار دارد.
اولیایی در مورد عملکرد عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال عنوان کرد: معمولاً در انتخابهای سیاسی ۱۰۰ روز اول را برشی میدانند که تغییرات صورت گرفته و زمان پیشرفت است. اگر مبنای ۱۰۰ روز را برای فدراسیون فوتبال هم در نظر بگیریم، آنها پس از ۷۰ روز تا حدود زیادی مشکلات را دیدهاند و باید از مسیر درست، اهداف خود را روشن کنند. اگر آقایان بتوانند ساختار معیوب را اصلاح کنند میتوانند در آینده نقاط ضعف را از بین ببرند.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/