خیّران و ۳۲ بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد تجلیل شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بجنورد در مراسمی از خیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد و ۳۲ نفر از بازنشستگان این واحد دانشگاهی تجلیل شد.
محسن مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در مراسم تجلیل از بازنشستگان و خیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد اظهار کرد: بازنشستگان گنجینههای خرد هستند که میتوانند دانشگاه را در بزنگاههای امروز یاری کنند و مجموعه بزرگ دانشگاه قطعاً میتواند از تجارب ارزنده آنان بهعنوان گنجینهای گرانبها بهرهمند شود.
وی خطاب به بازنشستگان ادامه داد: شما بازنشستگان، دانشگاه را خانه خود بدانید تا سایر همکاران فعال در دانشگاه از حضورتان در امور مختلف بهرهمند شوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: ما خادمان عرصه علم و فناوری میتوانیم به پشتوانه و همت بازنشستگان اندکی از دین خود را به جامعه ادا کنیم و قطعاً تلاشهای شبانهروزی شما عاملی بوده است تا مجموعه بزرگ دانشگاهی بهخوبی ایفای نقش کند و بهعنوان مجموعهای علمی خدمات ارزندهای را برای مردم استان و جامعه ارائه دهد.
مرادی افزود: بازنشستگی فصل جدیدی از زندگی است که تغییرات خوشایندی را به همراه دارد و مسیر زندگی و آینده فرد را به گونهای دیگر رقم میزند که اگر در این مرحله از زندگی بتوانیم با نگاه و نگرشی ویژه مسیر جدیدی را ترسیم کنیم، میتوانیم دورانی شکوفاتر داشته باشیم و آیندهای مطلوب را برای خود ایجاد کنیم.
وی با قدردانی از خیران دانشگاه تأکید کرد: خیران برای قرب و شکرگزاری از نعمات الهی از فرصتهایی که در اختیارشان قرار میگیرد، وسعت وجودی خود به معنای واقعی به منصه ظهور میگذارند که اگر این افراد نبودند، قطعاً این جایگاهی که ما در آن قرار گرفتهایم نیز وجود نداشت.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی هم اظهار کرد: زندگی دنیوی کالایی ناچیز و این زندگی اخروی است که زندگی ثابت، حیات ابدی و قرار دائمی است و آنچه که یک فرد مسلمان باید به آن توجه ویژه داشته باشد، این است که نگاه تکاملی به زندگی داشته باشد.
بهترین نگاه در زندگی، نگاه تکاملی برای خود و دیگران است
حسین یوسفیفر با اشاره به زندگی تکاملی افراد بیان کرد: انسان باید مراقب اعمال خود باشد و بهترین نگاه در زندگی، نگاه تکاملی برای خود و دیگران است، نگاهی که با عمل صالح همراه باشد؛ زیرا بعد از مرگ انسان آنچه که به یادگار میماند همان عمل صالح است که به عمر باطنی و معنوی تعبیر میشود و نام و یاد فرد در اذهان مردم به یادگار باقی میماند.
وی اضافه کرد: بهترین عمل صالح خدمت به علم، ترویج و توسعه علم و هزینه کردن برای علم و دانش است؛ زیرا علم جان مایه پیشرفت و توسعه بهشمار میآید.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی توضیح داد: انسان زمانی که کار خیری انجام میدهد قبل از اینکه در بیرون از خود تأثیر مثبت گذاشته باشد، در وجود گرانبهای خود اثرگذار خواهد بود که همین اعمال صالح موجب رشد معنوی و تکامل فردی میشود.
یوسفیفر تأکید کرد: زمانی که انسان دل رحیمانه خود را به سمت انسانها باز کند خداوند نیز خزائن اموالش را به سمت دستان فرد باز خواهد کرد و خوشا به حال کسانی که مخزن اسرار و گنجهای الهی را در اختیار دارند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/