پاسخ به نیازهای اساسی حوزه انرژی در سرای نوآوری تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی
علی احمدزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا تازهترین فعالیتهای سرای نوآوری تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر را تشریح و بیان کرد: جذب و اعتمادسازی بدنه نوآوری حوزه انرژی (نفت، گاز و پتروشیمی) اولویت این سرای نوآوری بوده و در گام نخست به ایجاد هستههای فناوری اقدام کردیم و موفق به اخذ همراهی شرکتهای الین اریکه، فراگزین، پاوان،۲R و دو گروه دانشبنیان شدیم.
به گفته رئیس سرای نوآوری تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، مقدمات استقرار شرکتها در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس فراهم شده که امیدواریم پس از ارائه گواهینامههای فعالیت در سرای نوآوری در راستای معرفی آنها برای انجام خدمات پشتیبانی شرکتهای نفت، گاز و پتروشیمی، عقد قراردادهایی در چارچوب مقررات ایجاد سراهای نوآوری صورت پذیرد.
وی افزود: هدف از برگزاری ۱۷ نشست تخصصی با شرکتهای پتروشیمی، نفت و گاز و مجتمعهای پالایشگاهی، ارزیابی و بررسی چالشها، نیازمندیها و کمبودهای تجهیزاتی و تأسیساتی آنهاست. در سرای نوآوری تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با احصا و استخراج این مشکلات تلاش خواهیم کرد تا در سال ۱۴۰۰ با برنامهریزیهای دقیق پاسخگویی لازم به نیازهای اساسی آنها با اولویت و دسترسیهای سازمانی را در دستور کار قرار دهیم. ازجمله این مراکز شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، شرکت نفت و گاز پارس، پتروشیمی جم، پتروشیمی پارس و ... است.
رئیس سرای نوآوری تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ادامه داد: ضرورت ایجاد کارگاههای پشتیبانی خدمات فنی مهندسی و پشتیبانی حوزه نفت و گاز و پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اجتنابناپذیر بوده و بنا به سیاستها و اولویتگذاری کشور در حوزه اقتصادی، طبق منویات راهبردی مقام معظم رهبری در تبیین شعار سال ۱۴۰۰، بهترین راه برای رفع مشکلات ایجاد اشتغال پایدار، تأمین معیشت و امنیت اجتماعی و بهبود ساختار فرهنگی در شرایط کنونی است.
احمدزاده شرکت در نمایشگاههای بینالمللی نفت، گاز و پتروشیمی را یکی از اقدامات حرفهای برای معرفی سرای نوآوری تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر دانست و به آنا گفت: هرچند بهدلیل مشکلات شیوع بیماری کرونا خیلی از برنامهها به نتیجه مطلوب نرسید و سردرگمیهای ناشی از ناپایداری دستورالعملهای حوزه سلامت و سوء مدیریتها در بخش بهداشتی، بهناچار ما را متمرکز بر بستر مجازی کرد و بیشتر اقدامات تحت تأثیر این اتفاقات قرار گرفت؛ اما تلاش شد تا با بهرهگیری از ظرفیتهای متخصصان بهترین خروجی را داشته باشیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/