دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز | تاریخچه و امکانات
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در یکی از شهرهای جنوب استان فارس قرار دارد. این شهر مرکز شهرستان اوز است. اوز در ۳۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز در دشتی میان دو رشتهکوه از دنباله کوههای زاگرس جنوبی قرار دارد و ارتفاع آن از سطح دریا ۹۸۶ متر است.
با تشکیل هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در اوز و حمایت چند نفر از شخصیتهای فرهنگدوست در اوز و دُبی ازجمله انجمن علمی فرهنگی دفتر دبی، اهدای زمین ۱۶ هکتاری از طرف عبدالله نظری و صدور حکم، سوم تیر ۱۳۸۶ با امضای رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی، عبدالعزیز خضری مسئول راهاندازی این دانشگاه شد.
هسته اولیه دانشگاه با همکاری احمد، ناصر، عبدالحمید و عبدالعزیز خضری تشکیل و با احیای هیئت امنای دانشگاه دفتر اوز، فعالیت اداری دانشگاه با همکاری کارمندان نشریه عصر اوز در محل کتابخانه بانو و سپس اجاره آموزشگاهی از آموزش و پرورش استارت خورد و فعالیت آموزشی با مساعدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان و شورای اسلامی شهر از ۱۳۸۶ آغاز شد و کارمندان اداری نیز از نیمه مهر 86 در محل جدید مستقر شدند.
نمایندگان هیئت امنا دی ۱۳۸۶ به دعوت شیخ عبدالقادر فقیهی بانی دانشگاه به دبی عزیمت کردند. این نمایندگان با استقرار در بیمه جمهوری اسلامی و طی ۱۵ روز فعالیت و شرکت در همایش ۲۷۰ نفره در سالن باشگاه ایرانیان دبی، نیکوکاران اوزی با تأیید اقدامات انجامشده و در دست اقدام، مساعدتهای مالی خود را اعلام کردند و متعاقباً هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی دفتر دبی به ریاست عبدالقادر فقیهی شکل گرفت.
فروردین ۱۳۸۷ با حضور جمعی زیادی از مقامات کشوری، استان و شهرستان و ازجمله شادروان عباسعلی نورا رئیس وقت منطقه یک دانشگاه آزاد اسلامی و مردم در مراسمی باشکوه، کلنگ آغاز عملیات عمرانی ساختمان مرکز اوز به زمین زده شد و از آبان ۸۷ بنای مسجد خیریه عبدالرزاق صالحی و ساختمان آموزشی و اداری ۵ هزار و 500 متر مربعی از ۶ ماهه نخست سال ۱۳۸۸ با مساعدت هیئت امنای دانشگاه دفاتر دبی و اوز و مشارکت نیکوکاران و پیگیری بیوقفه مسئول راهاندازی و رئیس فعلی و کارکنان مرکز اوز آغاز شد.
موضوع زمین برای دانشگاه بسیار مشکلساز شد، بهطوریکه حدود سه سال روی آن انرژی زیادی صرف و در نهایت با صرف مبلغی معادل ۱۵۰ میلیون تومان، دانشگاه دارای ۱۲۳ هزار و چهار متر مربع زمین با سند ثبتی و رسمی دولتی شد.
اکنون دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز دارای امکاناتی ازجمله حدود ۱۲.۵ هکتار زمین، ساختمان ۵ هزار و 500 متر مربعی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری و تالارهای متعدد ازجمله تالارهای سینما (آمفیتئاتر)، کف تئاتر، ورزشی، هنرسرا، وبکنفرانس، سمینار و ... است. این دانشگاه اکنون ۶ کارمند، دو هیئت علمی ثابت و ۴۰ نفر حقالتدریس است.
دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز تاکنون بالغ بر ۷۱۴ (۵۲۶ مرد و ۱۸۸ زن در مقاطع کاردانی و کارشناسی) فارغالتحصیل داشته است و با پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان و لامرد از رشتههای کاردانی (مکانیک خودرو، معماری، ساختمان، ساختمان بتنی، حسابداری، صنایع اتومبیل، کامپیوتر-نرمافزار، نقشهکشی معماری و گرافیک)، کارشناسی ناپیوسته (مهندسی فناوری مکانیک خودرو، معماری، مهندسی اجرایی عمران، حسابداری، مهندسی نرمافزار کامپیوتر و گرافیک) و کارشناسی پیوسته علوم قضایی و حقوق برخوردار بوده است.
مسئولان دانشگاه امیدوار هستند امکان راهاندازی رشتههای کارشناسی ارشد نیز فراهم آید و بر تعداد رشتههای خود مرکز که محدود به رشتههای کاردانی است با توجه به امکانات بهروز و متعدد افزوده شود.
خوشبختانه با مساعدت مسئولان اجرایی، استان، شهرستان، بخش، شهر و بیشتر بهواسطه ارتباطات، دانشگاه به دستاوردهای بیشتر دست یافته است که در این ارتباط با کمک محمدرضا باقریفرد مدیرکل وقت راه و شهرسازی لارستان و مساعدت مالی استاندار وقت فارس، محمدعلی افشانی در ایجاد بولوار دانشجو و آسفالت آن، دانشگاه آزاد اسلامی اوز در مسیر خدماتدهی شهری و عمومی قرار گرفته است.
بهمنظور تسریع در پایان طرحهای عمرانی در دست اقدام از سردر دانشگاه بهرهبرداری شد و با توجه به ایجاد ۶ هکتار زمین برای کشاورزی (بخشی به کاشت کاکتوس علوفهای و بخشی به زعفران اختصاص یافته است)، قرار است محوطه دانشگاه تبدیل به بوستان و خیابان طبیعت احداث شود.
در صورت تأمین اعتبار و نیازسنجی، خوابگاه دانشجویان، استادسرا و ورزشگاه نیز در دستورکار قرار دارد.
با معرفی ارکان دانشگاه آزاد اسلامی اوز (هیئت امنا و کارکنان) به شرح زیر، علاقهمندان برای اینکه از نزدیک در جریان اقدامات قرار بگیرند، در صورت تمایل میتوانند از ساعت ۸ تا ۱۴ به جز روزهای پنجشنبه و جمعه از طریق شمارههای ۵۲۵۱۷۹۷۰ تا ۷۲ و پیششماره ۰۷۱ بهصورت تلفنی تماس و یا حضوری مراجعه کنند.
ارکان دانشگاه آزاد اسلامی اوز:
الف: هیئت امنای دفتر دبی
شیخ عبدالقادر فقیهی (رئیس)، عبدالله نظری، عبدالعزیز ملکی و محمد نامی (نایبان رئیس)، عنایتالله نامور و فوزیه خضری (دبیران اداری)، محمد خضری و سمیر پیرزاد (دبیران مالی)، محمد فقیهی، خالده اسماعیلی (هیئت بازرسی)، عایشه فقیهیپور (منشی)، حاج احمد خضریان، ابراهیم رهنما، پوران نجمالدینی، محمدرسول شمسی، عبدالعزیز روستا، خالد عابدی و فاطمه میراحمدی (اعضا) و شادروان حاج محمدرضا کمالی و حاج عبدالله بارور (اعضا) و اسحاق خضریان رسماً عضو نبود؛ ولی خدمات شایستهای در باروری دانشگاه آزاد اسلامی از خود به یادگار گذاشته است.
ب: هیئت اجرایی دفتر اوز
حاج شیخ عبدالعزیز قاضی (امام جمعه و عضو ارشد)، محمدصدیق پیرزاد (رئیس)، مهندس مسعود کراماتی (نایب رئیس)، احمد خضری (دبیر)، بهرام رفیعی (خزانهدار)، احمد صمدانی (عضو و صاحب امضای چک)، حاج محمدامین کمالی، حاجیه فاطمه نظری، آجی مزرعی، محمد امینی، فرهاد کریما، فتحیه فتحی، قدریه غیاثی، حاج عبدالله معصومنژاد، ناصر خضری، پروانه پدرام و عبدالعزیز خضری (اعضا).
ج: هیئت امنا
علاوهبر بند ب، جمعی دیگر (محمدامین صباغیزاده، هادی صدیقی، سردار نوروزی، حاج محمدطیب نامی، محمدرسول صباغی، عبدالحمید خضری، حاج عبدالرزاق اوزایش، کامران کمال، عبدالعزیز نصریانی، جاسم یعقوبی، یوسف محمدی، نوازالله مختاری، اردشیر شفایی، همایون نامی، نیما خضری، مهران عسکری، عبدالله جلیلی، الناز هنری، سیدیعقوب هاشمی، شهره غفوری، ابراهیم غفوری، احمد هرمی و قیسیه فقیهی از نیکوکاران بهعنوان عضو در ترکیب اعضای هیئت امنا نیز با دانشگاه دفتر اوز همکاری دارند. شادروانها حاج عبدالرحیم روستا، محمد احمدپور و محمود عسکری نیز از اعضای هیئت امنا بودند.
عبدالعزیز خضری: رئیس دانشگاه و صاحب امتیاز و مدیر مسئول (پایگاه خبری پیام دانش، فصلنامه با پیام دانش اوز) و سینما فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز
پروانه پدرام: معاون و مدیر آموزش و فرهنگی و سردبیر فصلنامه «با پیام دانش اوز»
محسن مهرآوران: مدیر امور پژوهشی و عمرانی، مجری طرحهای اقتصاد دانشبنیان، عضو هیئت علمی و پیشنهادشده برای مدیر دفتر تقریب مذاهب در مرکز اوز.
راضیه شمسی: عضو هیئت علمی و پیشنهادشده برای مدیر مرکز رشد در مرکز اوز
آمنه روستا: مدیر مالی دانشگاه و هیئت امنا
پگاه بالانچی: مدیر فناوری اطلاعات و مسئول ثبتنام و بایگانی
شیما رحمانپور: مدیر دبیرخانه، سرپرست دفتر توانمندسازی و سردبیر پایگاه خبری پیام دانش
بهاره بهبین: مدیر کتابخانه مولوی، طراح فصلنامه با پیام دانش و مدیر سینما فردوسی دانشگاه
محمدطاهر قاضیزاده: متصدی خدمات
همه همکاران از اعضای شورای نویسندگان پایگاه خبری و فصلنامه هستند.
اطلاعات امکانات دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز:
انتهای پیام/۴۱۰۳/4062/
انتهای پیام/