آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، سیما سادات لاری سخنگو و معاون فرهنگی دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، درباره زمان واکسیناسیون دانشجویان وزارت علوم گفت: هنوز در زمان واکسیناسیون عمومی قرار نداریم و بخشی از دانشجویان پزشکی هم که واکسینه شدند فقط دانشجویانی بودند که در حال کار در بیمارستانها و طی دوره انترنی هستند.
او بیان کرد: در فاز دوم که به ثبت نام سالمندان رسیدیم به ترتیب سنین ۸۰، ۷۵، ۷۰ و ۶۵ واکسینه میشوند و بعد از آن افراد دارای بیماری زمینهای ۱۸ تا ۶۵ سال واکسینه میشوند و سپس نوبت به مشاغل پر خطر میرسد.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: مشاغل پر خطر شامل معتادان متجاهر، کسانی که در محیطهای عمومی فعالیت میکنند مثل کارمندان بانک ها، خبرنگاران و.. هستند. سپس نوبت به عموم مردم میرسد، اما برای اینکه برنامه ریزی شده که در مهر مدارس و دانشگاهها را بازگشایی کنیم حتما اولویت بندی برای واکسینه شدن معلمان و اساتید انجام میشود.
لاری اظهار کرد: البته واکسنهای ما برای زیر ۱۸ سال نیست و واکسیناسیون دانشجویان در قالب همان واکسیناسیون جمعی «مرداد و تیر ماه» خواهد بود. ابتدا باید واکسیناسیون ۸ میلیون جمعیت در اولویت انجام شود. به واکسیناسیون دانشجویان به صورت واضح و شفاف به پرداخته نشده است و آنها جز قشر جوان هستند.
۱۴ درصد مرگ و میر کرونایی نسبت به هفته قبل کم شد
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درباره شرایط فعلی شیوع کرونا در کشور افزود: از قله موج چهارم کرونا عبور کرده ایم و وضعیت نزولی شده است. برخی شهرستانها سیر صعودی دارند، ولی آمار بستری پایین نیست. ۱۶ درصد بستری، ۱۴ درصد مرگ و میر و ۲۶ درصد بیماران سرپایی هفته جاری به نسبت هفته قبل کاهش پیدا کرده است. وقتی بیماران سرپایی کاهش پیدا کند نشان دهنده کاهش موج است.
لاری گفت: اگر رفتار اجتماعی مردم در تعطیلات عید فطر تغییر کند و تجمع ایجاد شود باز هم شرایط تغییر میکند. نمونههای از ویروس هندی، آفریقایی در کشور دیده شده و چند نمونه ویروس برزیلی در چند استان کشور مشاهده شده است و در حال رهگیری هستیم که این ویروس گسترش پیدا نکند.
به گفته این مقام مسئول، وضعیت شیوع کرونا به رفتار ما، رعایت شیوه نامهها و پرهیز از تجمعات بستگی دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت درباره روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و تمهیدات وزارت بهداشت برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی گفت: وزارت بهداشت پیشنهادات را برای برگزاری انتخابات و تبلیغات ریاست جمهوری داده است، ولی معمولا این پیشنهادات در قرارگاه ملی مبارزه با کرونا بررسی میشود و در ستاد ملی نهایی و تصویب میشود، با این وجود روند اعمال شیوه نامه های بهداشتی به شرایط بیماری هم بستگی دارد.
لاری افزود: وزرات بهداشت برنامههایی را برای برگزاری میتینگهای انتخاباتی داده و پیشنهاد این بوده که این تبلیغات حضوری نباشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/
انتهای پیام/