دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1400 - 12:32
رژیم صهیونیستی در گرداب آشوب؛

اسرائیل دیگر برای صهیونیست‌ها امن نیست

سردرگمی مقامات رژیم اشغالگر قدس در پی بحران‌های پی‌درپیفریاد اعتراض مردم فلسطین در روز جهانی قدس، حوادث مکرر در نزدیکی تأسیسات حیاتی صهیونیست‌ها و بحران‌هایی ازاین‌دست را که در کنار هم قرار دهیم، به این نتیجه می‌رسیم که سرزمین‌های اشغالی دیگر مکانی امن و آرام برای اشغالگران نیست.
کد خبر : 580248
نتانیاهو

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، وضوح اقدامات وحشیانه نیروهای امنیتی اسرائیل علیه مردم فلسطین در قدس مخصوصاً حمله به نمازگزاران روزه‌دار به حدی رسیده است که شورای امنیت سازمان ملل قرار است امروز حوادث مسجدالاقصی و محله شیخ جراح را بررسی کند تا شاید تلنگری باشد بر اذهان رؤیاپرداز مقامات تل‌آویو تا بیدار شوند و ببینند که دیگر حکومت دیکتاتوری و اشغال نه می‌تواند افکار عمومی جهان را فریب دهد، نه می‌تواند مردمان آزاده و عدالت‌خواه را در درون سرزمین‌های اشغالی مقهور خود کند و نه می‌تواند در مقابل حملات مقاومت به تأسیسات حساس سد محکمی باشد.



اوضاع امنیتی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی از سال ۱۹۴۸ تابه‌حال به این شدت تضعیف نشده بود



هم‌اکنون شاهد هستیم که فشارهای بین‌المللی به رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به خشونت‌ها علیه فلسطینی‌ها افزایش‌یافته و بسیاری از کشورهای منطقه با اعتراض به اقدامات خشونت‌آمیز رژیم صهیونیستی در قدس شرقی آن را محکوم کرده‌اند.


نشانه‌هایی به‌هم‌پیوسته از سقوط زودهنگام رژیم صهیونیستی


بر اساس گزارش‌هایی که از کرانه باختری به گوش می‌رسد، رژیم صهیونیستی درصدد اعزام خیل عظیمی از نیروهای ارتش به این منطقه است تا شاید به‌طور موقت هم که شده به اعتراضات مردمی پایان دهد.


احتمال اعزام سه گردان سرباز به کرانه باختری که از قبل میزبان چهار گردان از یگان‌های ارتش بوده نشان می‌دهد که مقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی دیگر برنامه بلندمدتی برای غلبه بر بحران‌ها در چنته ندارند و هر روز برای همان روز تصمیم می‌گیرند. حضور ۳ هزار نیروی پلیس در قدس شرقی نیز تعجب‌آور است. اعتراضات و درگیری‌ها دیگر به بیت‌المقدس و مسجدالاقصی یا محله شیخ جراح محدود نمی‌شود بلکه در دانشگاه‌ها هم درگیری شدت یافته و افراطی‌های طرفدار حکومت اشغال به دانشجویان فلسطینی حمله کرده‌اند.


به نظر می‌رسد که عنان کنترل اوضاع از دست مقامات رژیم صهیونیستی خارج‌شده است. اوضاع سرزمین‌های اشغالی یعنی اوضاع امنیتی رژیم از سال ۱۹۴۸ تابه‌حال به این شدت تضعیف نشده بود.


روز یکشنبه گزارش آتش‌سوزی گسترده‌ در نزدیکی یکی از کارخانه‌های صنایع نظامی وابسته به ارتش این رژیم در حیفا بر وخامت اوضاع افزود. مقامات تل‌آویو از همه طرف تحت‌ فشار قرار گرفته‌اند. از درون که ساکنان اصلی این سرزمین خواهان اخراج همگی اشغالگران هستند، فشارهای بین‌المللی نسبت به دهه‌ها و سال‌های قبل بسیار افزایش داشته و از همه مهم‌تر دیگر کسی در ساختار رژیم صهیونیستی نمی‌تواند ادعا کند که زیرساخت‌های حیاتی این رژیم در امنیت قرار دارند.





آتش‌سوزی در نزدیکی شهر حیفا در اطراف کارخانه صنایع نظامی رافائل، متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی رخ داد و علت آن‌هم عامل بیرونی بیان شد. رسانه‌های رژیم صهیونیستی گفتند که بالن‌های آتش‌زا موجب بروز آتش‌سوزی در شهرک صهیونیست‌نشین عسقلان در نزدیکی این صنایع بودند.


این در حالی است که سامانه‌های دفاعی پیشرفته رافائل که صهیونیست‌ها خیلی به آن افتخار می‌کنند، متعلق به یک شرکت فناوری و تولید جنگ‌افزار اسرائیلی است. رافائل در سال ۱۹۴۸ به‌عنوان لابراتوار ملی تحقیق و توسعه دفاعی اسرائیل زیر نظر وزارت دفاع تأسیس شد و در سال ۲۰۰۲ به‌صورت یک شرکت با مسئولیت محدود در آمد. فعالیت رافائل درزمینهٔ طراحی و تولید سلاح‌ها و فناوری‌های دفاعی و نظامی برای اسرائیل و مشتریان خارجی است.




بیشتر بخوانید:


آسیب‌پذیری ساختار دفاعی رژیم صهیونیستی؛ حمله موشکی به دیمونا ضعف شدید گنبد آهنین را آشکار کرد/ دستیابی دشمنان صهیونیسم به نقاط نفوذپذیر سامانه موشکی


معاون دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مؤلفه‌های قدرت رژیم صهیونیستی رنگ‌باخته است




یکی از تولیدات مهم این شرکت موشک‌های هوابه‌هوای شفریر است. در جنگ ۱۹۷۳ هواپیماهای اسرائیلی ۱۷۶ موشک شفریر-۲ را شلیک کردند و ۸۹ هواپیمای جنگی کشورهای عربی را سرنگون کردند و از این بابت برایشان خیلی مهم است. در ضمن موشک هدایت‌شونده ضدتانک اسپایک، سیستم موشکی هوابه‌زمین پاپ‌آی، گنبد آهنین نخستین سیستم پدافندی دنیا برای ره‌گیری راکت‌های کوتاه‌برد و گلوله‌های توپخانه‌، قایق جنگی بدون سرنشین پروتکتور، سیستم موشکی سطح به هوا و بسیاری دیگر از تجهیزات نظامی در این مجتمع ساخته می‌شوند اما حالا این مکان حساس نظامی در تیررس حملات مقاومت قرارگرفته است.


برخی از مقامات امنیتی اسرائیل سعی دارند که این حادثه را به ترمز قطاری که از ۱۰ کیلومتری این شرکت عبور می‌کرد ربط دهند اما خود آن‌ها هم می‌دانند که امکان حمله توسط  بالن‌های آتش‌زا بسیار بیشتر از آتش‌سوزی براثر ترمز قطار است.


حادثه مشابه دیگری هم در روز ۱۲ اردیبهشت رخ داد. آتش‌سوزی در یک منطقه کشاورزی در نزدیکی فرودگاه بن گوریون باعث تخلیه ساکنان از منطقه شد. این فرودگاه هم هدف خوبی برای بالن‌های آتش‌زاست و هیچ خبری هم از ترمز قطار در کار نبود.


دو روز قبل از آتش‌سوزی در نزدیکی فرودگاه بن گوریون، یکی از تأسیسات پالایشگاه بازان در بندر حیفا دچار آتش‌سوزی شد. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی دراین‌باره گفت که شیر کنترل یکی از لوله‌های تأسیسات ازکارافتاده بود که درنتیجه آن آتش‌سوزی رخ داد.


امنیت روانی صهیونیست‌ها در پایین‌ترین سطح ممکن


دوم اردیبهشت بود که آژیرهای خطر سایت هسته‌ای دیمونا یعنی مهم‌ترین سایت و نیروگاه هسته‌ای در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمدند.


ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد موشکی که دوم اردیبهشت به جنوب سرزمین‌های اشغالی اصابت کرد، با هدف مشخص و قبلی حمله به کوره اتمی دیمونا شلیک نشده بود. سخنگوی ارتش اسرائیل در همین زمینه گفت این اقدام ممکن است یک تصادف باشد. این مقام اما نگفت که چرا گنبد آهنین که با صرف هزینه چند میلیارد دلاری برای حفاظت از نقاط حساس اسرائیل تولید شده، نتوانست این موشک سرگردان را شناسایی و نابود کند.



 تاسیسات حساس صهیونیست‌ها در همه اراضی اشغالی در تیررس موشک‌های سوری قرار دارند



گزارشگر الجزیره که از بیت‌المقدس گزارش می‌داد نوشت، موشک پرتاب‌شده از سوی سوریه وارد سرزمین‌های اشغالی شده بود و نزدیک دیمونا فرود آمد که انفجاری شدید در برداشت و صدای آن در بیت‌المقدس که ۱۵۰ کیلومتر آن طرف‌تر است شنیده شد.


حمله موشکی به دیمونا ضعف شدید گنبد آهنین را آشکار کرد/ دستیابی دشمنان صهیونیسم به نقاط نفوذپذیر سامانه موشکی
انفجار موشک سام ۵ سوریه در عمق خاک سرزمین‌های اشغالی 


کارشناسان گفتند موشک شلیک شده از نوع اس‌آی ۵ یا اس‌۲۰۰ ساخت روسیه است که بیش از ۵۰ سال سابقه کاربرد در ارتش‌ روسیه و متحدان آن کشور را دارد. به عقیده کارشناسان این نخستین بار است که سامانه دفاع هوایی سوریه، موشکی شلیک کرده که تا عمق بخش جنوبی اسرائیل رسیده است. کلاهک موشک‌های اس‌۲۰۰ قادر به حمل ۲۱۷ کیلوگرم ماده انفجاری است. بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل تأیید کرد که سامانه دفاع هوایی اسرائیل موشک یادشده را شناسایی و ره‌گیری نکرده بود.


منابع سوری اعلام کردند که موشکی که از اراضی سوریه شلیک شد، از نسل دوم از نوع سام ۵ زمین به هوا بود که از سوی نیروهای دفاع هوایی سوریه شلیک‌ شد و هدف آن رسیدن به جنگنده اسرائیلی آماده حمله به اهدافی در سوریه  بود.به نظر می‌رسد که مقامات رژیم صهیونیستی به هر طرف که نگاه می‌کنند دشمن می‌بینند و نقاط ضعف خود که دیگر نمی‌شود آن‌ها را پنهان کرد.


انتهای پیام/۴۱۵۵/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب