ضعف و بیلیاقتی تایلند در میزبانی یک سهمیه را از ما گرفت/ درخواست وایلدکارت داریم
علیرضا سهرابیان در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره عملکرد قایقرانان در مسابقات گزینشی المپیک و کسب دو سهمیه گفت: خوشبختانه شرایط قایقرانان خیلی خوب پیش رفت. در روئینگ هر سه قایق ایران روی سکو رفت که اگر این شرایط در سالهای گذشته بود، با توجه به اینکه هر سه قایقران ما روی سکو رفته بودند، سهمیه المپیک را کسب میکردند اما امسال با توجه به قوانین جدید سیستم گزینشی المپیک سهمیه به بهترین رنکینگ داده میشود که کار برای ما سخت است. از بین نازنین ملایی و بهمن نصیری که هر دو در سکوی دوم قرار گرفتهاند کمیته فنی و اعضای هیئت رئیسه جدید فدراسیون قایقرانی یک نفر را برای اعزام به المپیک انتخاب خواهند کرد.
وی تأکید کرد: شرایط هر دو قایقران بررسی خواهد شد. رکوردهای آنها هم در نظر گرفته میشود تا نفر اعزامی به المپیک مشخص شود. من به عنوان رئیس فدراسیون و پدر این خانواده هیچگونه دخالتی ندارم. از عملکرد هر دو قایقران دفاع خواهم کرد اما در نهایت اعضای هیئت رئیسه و کمیته فنی تصمیم نهایی را خواهند گرفت. من به هیچ عنوان جانبداری از یک نفر نخواهم کرد و امیدوارم هر کسی در نهایت انتخاب شود در میدان المپیک بتواند عملکرد قابل قبولی داشته باشد.
رئیس فدراسیون قایقرانی همچنین در مورد عملکرد قایقرانان آبهای آرام و کسب یک سهمیه اظهار کرد: به اعتقاد من ملیپوشان آبهای آرام سنگ تمام گذاشتند. آنها رکوردهای خوبی ثبت کردند و یک سهمیه هم توسط علی آقامیرزایی کسب شد. قایقرانی شانس کسب یک سهمیه دیگر در مسابقات کاپ جهانی روسیه را دارد و امیدوارم محمد نویدرضایی در این مسابقات که کار بسیار سختی هم پیش رو دارد بتواند آخرین سهمیه قایقرانی را کسب کند. او شایستگیهای خودش را در مسابقات جهانی نشان داده و امیدوارم از پس این مسابقات هم بربیاید.
سهرابیان با اشاره به عملکرد ضعیف تایلند در میزبانی مسابقات گزینشی المپیک خاطرنشان کرد: تایلند دقیقاً نقطه مقابل ژاپن در میزبانی این مسابقات بود. در کشور ژاپن تیم ما پس از ورود به این کشور همان روز کار را شروع کردند و تمرینات خود را از سر گرفتند اما در تایلند ملیپوشان 10 روز در قرنطینه بسر میبردند و در این مدت فقط چهار یا پنج بار تمرین داشتند. از طرفی روادید ورزشکاران خیلی دیر صادر شد به طوری که ما سه مرتبه برای اعزام به مسابقات بلیت تهیه کردیم و مجبور شدیم دو بار کنسل کنیم که همین موضوع برای فدراسیون هزینه داشت. تنها میتوانم بگویم بیکفایتی مسئولان تایلندی باعث شد تا این مسابقات خیلی ضعیف برگزار شود. البته همه مسائل به کنفدراسیون آسیا اطلاع داده شد.
وی افزود: در بحث قایقها هم مشکلات زیادی برای ملیپوشان ما به وجود آمد. ابتدا تصمیم گرفتیم قایقهای هدیه کاظمی و علی آقامیرزایی اعزام کنیم اما رفت و برگشت هر یک از این قایقها بالغ بر 175 میلیون تومان هزینه بر روی دست فدراسیون میگذاشت که این برای ما مقدور نبود چرا که باید از هزینههای دیگر کم میکردیم. در نهایت یک قایق کوچکتر برای علی آقامیرزایی تهیه کردند اما با این حال خوشبختانه او توانست سهمیه المپیک را کسب کند. تمام تلاش ما بر این بود که این ناهماهنگیها را به حداقل برسانیم. قطعاً اگر بیکفایتی مسئولان تایلندی نبود، ملیپوشان ما خیلی موفقتر ظاهر میشدند. قبل از برگزاری این مسابقات هم من این مسئله را بارها عنوان کرده بودم چرا که توان ورزشکاران را دیده بودم.
سهرابیان در مورد از دست دادن مسابقه گزینشی المپیک در رشته اسلالوم گفت: رکسانا زارقیان تمرینات خود را در فرانسه پیگیری میکرد و در مسابقات کاپ جهانی هم رکورد بسیار خوبی ثبت کرد. او یکی از شانسهای ایران برای گزینشی المپیک محسوب میشد اما متأسفانه میزبانی ضعیف تایلند و بیکفایتی مسئولان برگزاری مسابقات در اینجا هم دامن ما را گرفت و به خاطر عدم صدور روادید زارقیان، او نتوانست در این مسابقه شرکت کند. متأسفانه دیگر هیچ شانسی هم وجود ندارد. البته ما از سوی فدراسیون قایقرانی با کنفدراسیون آسیا و فدراسیون جهانی مکاتبه انجام دادیم و این مسائل را به آنها گزارش دادهایم. چنین اتفاقاتی به دور از روح المپیک است.
رئیس فدراسیون قایقرانی در پاسخ به این سؤال که دیپلماسی ضعیف ورزش ایران در این موضوع چقدر تأثیرگذار بوده است؟ عنوان کرد: در فدراسیون جهانی قارهای، ایران کرسی دارد و ما این مسائل را به آنها ارائه دادیم. اتفاقاً در این مورد، مکاتبهها و دادخواهیهای زیادی صورت گرفت و نمیتوان این موضوع را به دیپلماسی ضعیف ورزش ایران ربط داد. همانطور که گفتم کشور میزبان برای اینکه شرایطی برای کسب سهمیه المپیک داشته باشد، یکی یکی رقبا را از میدان به در کرد. با این حال ما این موضوع را به صورت جدی در حال پیگیری هستیم و درخواست سهمیه وایلد کارت داریم چرا که حق ورزشکار ما خورده شد. در این مسابقات نماینده فدراسیون جهانی هم حضور داشت و خوشبختانه تمام این کارشکنیها را شاهد بود. فدراسیون قایقرانی پس از اعتراض به IOC این موضوع را از طریق دادگاه حکمیت ورزش (CAS) هم پیگیری میکند.
سهرابیان در مورد عملکرد احمد احمدی در رشته بادبانی عنوان کرد: احمدی از طریق اسپانسر خود مدتها در اسپانیا حضور داشت و تمام هزینههایی هم که انجام داده به فدراسیون ارتباطی ندارد. ما برای او تنها بحث اعزام به عمان را انجام دادهایم. زحمات زیادی هم برای کسب سهمیه المپیک کشید اما متأسفانه محقق نشد. شرایط قرنطینه هم در عمان بسیار سخت بود. با اینحال اما این مسائل هیچکدام توجیه قابل قبولی برای عملکرد او ندارد.
وی همچنین به اعزام دو قایقران پارالمپیکی به مسابقات مجارستان اشاره کرده و گفت: کسب سهمیه المپیک در رشته قایقرانی به غیر از مسابقات کانو به اتمام رسیده اما در پارالمپیک شانس کسب سهمیه توسط دو ملیپوش ایران را داریم. پیش از این شهلا بهروزی راد در سال 98 در مسابقات جهانی مجارستان موفق به کسب مدال برنز شد و مستقیم به پارالمپیک راه پیدا کرد. حالا دو نماینده دیگر هم به این کشور اعزام شدند تا بتوانند سهمیه پارالمپیک را اخذ کنند. اگر آنها هم موفق به کسب سهمیه شوند برای اولین بار است که قایقرانی در المپیک نماینده دارد.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/