روز قدس روز احیای جهان در برابر نظام سلطه و صهیونیسم است
گروه جهان خبرگزاری آنا، هشام عبدالقادر در گزارشی نوشت: قبل از نهضت امام خمینی (ره) و زمامداری امت اسلامی، کشورهای عربی و اسلامی در مقابل نظام سلطه دستبسته بودند و برای حمایت از موضوع فلسطین وحدت صف وجود نداشت، تا اینکه رهبر کبیر انقلاب اسلامی ندای بیداری سر دادند.
وی مینویسد: همگان موضوع فلسطین را آنگونه مینگریستند که دشمن صهیونیستی میخواست و بهاصطلاح، هیچ کشور محور مقاومت و رهبران عرب در آن وجود نداشت. ما جنبشهای ملیگرایانه اعراب در مصر و سایر کشورهای عربی و اسلامی را انکار نمیکنیم، اما میان جریان عرفانی مربوط به ایده بقای ابدی و تفکر ناشی از عشق حسینی تفاوت وجود دارد.
طبق این گزارش، بقا در جهان چیزی جز قیام امام حسین (ع) در کربلا نیست، محوری متصل به اراده الهی و نشئت گرفته از ادیان آسمانی. پیدایش روحیه مقاومت با ظهور شخصیتی عرفانی چون امام خمینی و نگاه خاص ایشان به روز جمعه آخر ماه مبارک رمضان و نامیدن این روز به نام روز قدس شکل گرفت. این نامگذاری، تحولی معنوی بود که ظرفیت لازم را برای متدینین و کسانی که به آزادی قدس شریف باور دارند، فراهم کرده است.
این تحلیلگر یمنی در گزارش خود آورده است: تردیدی نیست که امروز بیداری ملت یمن، قدرتی در برابر همه نیروهای شر در جهان قلمداد میشود که برای مقابله با رأس فتنه و شاخ شیطان که همان نظام سعودی است، آمادهاند و میتوانند آن را با دقت هدف قرار دهند؛ همانطور که حزبالله در برابر صهیونیستها قد علم کردهاند.
بیشتر بخوانید:
قدومی: مسجدالاقصی میدان اصلی نبرد بر سر هویت ملی فلسطینیان است
جهیر: اقدام تاریخی امام خمینی (ره) موضوع فلسطین را در مدار توجه جهانیان قرار داد
عبدالقادر نوشت: آنهایی که در دلشان حب ولایت دارند، حقیقتجویان هستند. حزبالله و انصارالله امروز الگو یا مکتب فکری برای نهضتهای جهانی هستند تا فضای حاکم بر جهان را تغییر دهند و دشمن واقعی را به بشریت بشناسانند. آزادگان جهان نباید از درک کنه روز جهانی قدس دست بردارند. این یک خاطره نیست که ما برایش جشن بگیریم یا راهپیمایی کنیم؛ روز قدس روز احیای جهان در برابر نظام سلطه و صهیون است. روز وحدت انسانهایی است که با عشق ولایت به همنوعان خود در فلسطین اشغالی میپیوندند و روز وحدت انسانها و حمایت از مظلومان جهان است.
این گزارش میافزاید: روز قدس رویکرد فعلی و واقعی ما را نسبت به سرور آزادگان جهان، امام حسین (ع) نشان میدهد؛ رهبری که انسانسازترین انقلاب جهان بشریت را پدید آورد و اگر کسی منکر این حقیقت باشد و آن را درک نکند، هیچ بویی از آزادی و آزادگی نبرده است.
در پایان گزارش آمده است: بقای حقیقی فنای فی الله و ذوب شدن در ولایت است؛ ولایتی که در مکتبش نظام سلطه جایی ندارد. هرکس در مدار عاشورا و پیامهای آزادیبخش آن قرار نداشته باشد آیا میتوان او را آزادیخواه و جریانش را جریان آزادیخواهی دانست؟ این همان تفاوت میان جریانهای ضد نظام سلطه با محوریت ولایت و جریانهای مادیگراست. بی تردید بیشتر انقلابهای جهان مستقیم یا غیرمستقیم با انقلاب حسینی پیوند دارند.
وی افزود: رمز موفقیت انقلاب اسلامی عشق حسینی بود؛ که اگر اینگونه نبود، هرگز در جهان طنینانداز نمیشد. نسیمی که از مرقد امام خمینی (ره) میوزد، جهانیان را به یاد انقلاب حسینی در کربلا میاندازد. «کل یوم عاشوراء و کل أرض کربلاء» یعنی هر چه داریم از امام حسین (ع) است. این همان راز و رمز بقای محور مقاومت و پیروزیهای آن است.
انتهای پیام/۴۰۳۳/
انتهای پیام/