دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1400 - 16:04
با برگزیدگان هشتمین جشنواره فرهیختگان/7 یوسفی در گفت‌وگو با آنا:

پژوهش در گروه دامپزشکی به‌دلیل بی‌توجهی مسئولان وضعیت مناسبی ندارد

ثبت 3 اختراع، تألیف 5 کتاب و ثبت ۲۵ ژن در بانک جهانیپژوهشگر برتر جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد که فعالیت پژوهشی در گروه دامپزشکی به‌دلیل بی‌توجهی و حمایت نشدن از سوی مسئولان وضعیت مناسبی ندارد.
کد خبر : 577618
هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

 گروه استان‌های خبرگزاری آنا- احسان عربی مفرد؛ هشتمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری مراسم تجلیل از برگزیدگان این جشنواره به‌صورت مجازی عصر هفتم اردیبهشت جاری به کار خود پایان داد.


در هشتمین جشنواره فرهیختگان ۲۲ استان و ۳۹ واحد دانشگاهی (استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی با بیشترین برگزیده) حضور پیدا کردند که پراکندگی خوبی بین برگزیدگان صورت گرفت و ۷۲۰ اثر به جشنواره ارسال شد؛ البته با حوزه‌های بررسی‌شده توسط سازمان مرکزی مانند مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد، سراهای نوآوری، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مدارس سما و... مجموع آثار و زیرساخت‌ها به حدود هزار و ۹۰۰ رسید و از هفت پژوهشگر برتر و یک فناور برتر دعوت شد تا به نمایندگی از طرف دیگر برگزیدگان در مراسم اختتامیه و تجلیل حضور پیدا کنند.


محمدرضا یوسفی متولد سال ۱۳۵۴ شهرستان بابل استان مازندران، دانش‌آموخته رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی از دانشگاه سمنان و کارشناسی ارشد انگل‌شناسی پزشکی از دانشگاه مازندران است. او سال ۱۳۸۶ با رتبه نخست در مقطع دکتری تخصصی انگل‌شناسی دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته و سال ۱۳۸۹ فارغ‌التحصیل شد.


یوسفی که اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل است در گروه دامپزشکی هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان پژوهشگر برتر دست یافت.


فعالیت پژوهشی در گروه دامپزشکی به‌دلیل بی‌توجهی مسئولان وضعیت مناسبی ندارد


وی در گفت‌وگو با آنا دلیل انتخاب به‌عنوان پژوهشگر گروه دامپزشکی در هشتمین جشنواره فرهیختگان را چاپ بیش از ۱۵۰ مقاله بین‌المللی و علمی پژوهشی، ثبت سه اختراع، تألیف پنج کتاب و ثبت ۲۵ ژن در بانک جهانی ژن در آمریکا ذکر کرد و افزود: یکی از ثبت اختراعات در حال مطالعه فارمی و پس از آن برای تجاری‌سازی قابل استفاده است.


یکی از معضلات حوزه پژوهش سپردن مسئولیت‌ها به افراد غیر پژوهشی است


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با بیان اینکه فعالیت پژوهشی در گروه دامپزشکی به‌دلیل بی‌توجهی و حمایت نشدن مسئولان وضعیت مناسبی ندارد، عنوان کرد که به‌دلیل هزینه‌های بالا، پژوهش در این رشته مورد توجه قرار نمی‌گیرد درحالی‌که رشته دامپزشکی از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در ارتباط تنگاتنگ با سلامت انسان است.


یوسفی اظهار کرد: محققان بسیار خوبی در کشور وجود دارند و از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار هستیم. توجه بیشتر به امور پژوهشی، تأمین اعتبارات کافی و تجهیز بهتر آزمایشگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه بالاتری در سطح بین‌المللی برساند؛ چنانچه با وجود امکانات محدود به همت بلند همین محققان اکنون نیز از جایگاه شایسته‌ای در منطقه برخوردار هستیم.


پژوهشگر برتر هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از معضلات حوزه پژوهش را سپردن مسئولیت‌ها به افراد غیر پژوهشی دانست به آنا گفت: مشارکت و مشورت با پژوهشگران در مسئولیت‌های پژوهشی به‌دلیل شناخت آنان از امور پژوهش و مشکلات مربوط می‌تواند راهگشایی برای نیل به اهداف کلان پژوهشی کشور، رفع موانع و تبدیل کشور به قدرت برتر پژوهشی شود.


انتهای پیام/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب