جامعه دانشگاهی با اطمینان واکسن تزریق کنند
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، دکتر عباسعلی کریمی در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان اینکه در این ۱۵ ماهی که از شیوع کووید ۱۹ میگذرد حوزههای مختلف اعم از آموزشی و بهداشت و درمان دانشگاه زحمات بسیاری متقبل شدند و تجربه ارزشمندی کسب کردهاند، افزود: فضای روحی حاکم بر دانشگاه و جامعه را در اسفند ۹۸ برای مدیریت همهگیری ویروس برنامهریزی میکردیم؛را با امروز که در پیک چهارم هستیم مقایسه کنید. در این دوره باوجوداینکه حجم کاری بیمارستانها روند افزایشی داشته و کرونا آسیب روحی به کادر درمان زده، اما صبر و تحمل همکاران بیشتر شده و این گذشت و فداکاری سبب افزایش آرامش نسبی در بیمارستانها و دانشگاه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران آرامش نسبی حاکم در بیمارستانها و دانشگاه را حاصل زحمات بسیار و تجربه انباشتهشده همکاران بیان کرد و گفت: در این مدت بیمارستانی مانند امام خمینی ۵۰ درصد از ظرفیت خود را ظرف مدت دو هفته جابهجا کرد و به بیماران کوویدی اختصاص داد و بیمارستانهای دیگر نیز بدون اینکه ستاد با آنان دستوری برخورد کند از حداکثر ظرفیت خود برای خدمت به مردم استفاده کردند.
دکتر کریمی بابیان اینکه یادمان باشد بیمارستانهای دانشگاه در شرایطی به بیماران کووید خدمت میکنند که تختهای دیگر آنان در اختیار بیماران غیرکوویدی است، افزود: همه بیمارستانهای دانشگاه با حداکثر ظرفیت خود به مردم خدمت میکنند. امیدوارم همانگونه که دانشگاه در این ۱۴ ماه گذشته با سربلندی و گشادهدستی تمامی ظرفیت خود را در اختیار مردم گذاشت؛ باقیمانده این راه نیز که نمیدانیم چه مدت است با همین روند پیش برود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران عملکرد بیمارستان امام خمینی را شاخصی در میان بیمارستانهای کشور دانست و گفت: با توجه به شهرت و عملکرد خوبی که این بیمارستان در کووید ۱۹ داشته؛ طبیعی است بار مراجعه آن نیز بیشتر شود و این بر عهده معاونتهای مربوطه است که نسبت به توزیع مناسب بیماران در بیمارستانهای مختلف تلاش کنند.
دکتر کریمی در خصوص اهمیت تزریق واکسن به کادر درمان گفت: مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اساتیدی که نگاه علمی و مستدل به واکسن دارند، مصاحبه کند تا کادر درمان و جامعه دانشگاهی با اطمینان خاطر واکسن دریافت کنند و با ایمنی بیشتر به بیماران خدمت کنند.
وی بابیان اینکه دانشگاه دور از جامعه نیست بلکه در میان جامعه است، افزود: در مدت همهگیری کووید ۱۹ و در اوج شرایط سخت، دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برای نجات جان مردم تلاش میکنند. درحالیکه پرستار ما را قبل از رسیدن به بیمارستان از ترس کووید از ماشین پیاده میکنند، پرستار دیگری در شرایط باردار برای مراقبت از بیماران جان خود را از دست میدهد. همه این فداکاریها نشان میدهد که قشر کلی درمان دانشگاهها درحال کار و تلاش هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کریمی در پایان بر حفظ و ارتقای روحیه بانشاط و پر امید در فضای آموزشی تأکید کرد و گفت: به اساتید جوان توصیه میکنم روش و منش اساتید برجسته و پیشکسوت دانشگاه را ادامه دهند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
انتهای پیام/