روزه گرفتن برای درمان کدام بیماریها مفید است؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، تحقیقات متعدد دانشمندان در مراکز علمی سراسر دنیا مفید بودن توصیههای دین اسلام نظیر روزه گرفتن را بهروشنی ثابت کرده و بسیاری از متخصصان تغذیه معتقدند روزهداری متناوب موجب درمان تعدادی از بیماریهای خطرناک برای سلامتی انسانها میشود.
مطالعات دانشمندان نشان داده است روزه گرفتن تأثیر بسیار بیشتر و مفیدتری از رژیمهای غذایی سخت و طاقتفرسا برای کاهش وزن و از بین بردن چربیهای زائد بدن دارد. لذا یکی از بیماریهایی که با روزه گرفتن برطرف و یا از آن پیشگیری میشود چاقی مفرط است. اما فواید روزهداری به همین جا ختم نشده و پزشکان روزه گرفتن را برای درمان بیماریهای دیگری نظیر التهاب مفصل، آلزایمر، آسم، اِماِس و سکته مغزی مؤثر میدانند. البته تأثیر مثبت روزه گرفتن در درمان این بیماریها به معنای این نیست که مردم برای درمان بیماری خود نباید به پزشک مراجعه کرده و تنها با روزه گرفتن امید به درمان قطعی داشته باشند بلکه همه مراحل درمان باید تحت نظر پزشک متخصص باشد.
پزشکان همواره توصیه میکنند افرادی که قصد روزه گرفتن دارند باید وضعیت سلامتی خود را بررسی کرده و سپس اقدام به روزهداری کنند. برای برخی از افراد که دچار ناتوانیهای جسمانی و بیماریهای خاص هستند روزه گرفتن نه تنها مفید نیست بلکه باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود. در منابع علمی تأثیر مثبت روزهداری روی بیماریهای دیگری نیز بیان شده ولی هنوز تحقیقات در مورد آنها دامه دارد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/