ورزشهای تیمی در صورت کسب سکو پاداش کامل میگیرند/پاداشها از نظر ریالی چند برابر شده است!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، نصرالله سجادی در نشست خبری که به صورت آنلاین برگزار شد، در مورد پاداش پای سکو به ورزشکاران از سوی کمیته ملی المپیک گفت: روال گذشته بر این بوده که وقتی ورزشکاران مدال میگیرند در شهر میزبان بلافاصله در همان روز با حضور تعداد ورزشکاران و کادر اجرایی تقدیر میشود که البته نمیدانیم امسال با این شرایط برگزار میشود، اما مهم این است که پاداشی با مصوب هیئت اجرایی به آنها پرداخت شود.
بنابراین به ورزشکاران طلایی 10 هزار دلار، به ورزشکاران مدال نقره 5 هزار و برنز 3500 دلار تعلق میگیرد. این پاداش نسبت به شرایط اقتصادی پرداخت میشود در ریو هم همین مقدار بوده است و با توجه به اینکه ما این پاداش را به ریال تهیه میکنیم تفاوت قیمت چند برابر شده است. علاوه بر این پاداش نهایی پس از پایان مسابقات تعلق میگیرد که مبلغ آن زیادتر است و از طرف دولت جمهوری اسلامی به ورزشکاران داده میشود که در ستاد عالی اجرایی در مورد آن تصمیمگیری خواهیم کرد.
سجادی در مورد پاداش کمیته ملی المپیک به تیمهای گروهی اظهار کرد: در دورههای گذشته بازیهای المپیک و آسیایی به این صورت بود که تیمهای گروهی پاداش نصف دریافت میکردند. در دوره گذشته تصمیم بر این شد در صورت رفتن روی سکو پاداش کامل به تیمهای گروهی تعلق بگیرند. این افتخار بزرگی است که تیمهای گروهی روی سکو بروند و در صورت چنین اتفاقی به هر بازیکن پاداش کامل تعلق میگیرد.اگر والیبال، بسکتبال و شمشیربازی روی سکو بروند آنها هم پاداش تمام پای سکو را دریافت کنند. این موضوع در دوره گذشته هم بوده است.
سجادی در پاسخ به این سوال که فدراسیون جهانی جودو اخیراً سهمیهای به نام بریمانلو در اختیار جودو قرار داده است. در حالی که جودو ایران طی ماههای گذشته به خاطر تعلیق از حضور در میدانها منع بود. به نظر میرسد فدراسیون جهانی جودو قصد دارد با اختصاص این سهمیه که البته هنوز تاییدیه کمیته بین المللی المپیک را ندارد به عنوان ابزاری برای ادامه کارشکنی علیه ایران و حاشیه سازی برای کاروان کشورمان استفاده کند» اظهار کرد: سهمیهها زمانی رسمیت پیدا میکنند که از طرف کمیته بین المللی المپیک اعلام شود. در مورد جودو هنوز اعلام رسمی نشده است. «وایلد کارت» یک مسئله است اما کسب سهمیه مسئله دیگری است که با در نظر گرفتن مسائل فنی به ورزشکاران اختصاص پیدا می کند، اگر غیر از این باشد با اعتراض دیگر کشورها مواجه میشود. در مورد جودو اینطور عنوان شده که کسب سهمیه صورت گرفته اما ما منتظر هستیم تا تاییدیه فدراسیون جهانی را بگیریم.
سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر اینکه آیا ورزشکاری بوده که از واکسن زدن امتناع کرده باشد، گفت: ورزشکاران المپیکی همه واکسینه شدند غیر از آنهایی که مسابقه داشتند مثلا کشتی فرنگی و آزاد که ایران نبودند. وزنهبرداری هم نزده چون یکشنبه برای مسابقات کسب سهمیه رفتند چون گفتند ممکن است برای بچهها عوارض داشته باشد. موردی نداریم که واکسن نزده باشند.
سجادی در ادامه سوال درباره اینکه اگر کسی نخواهد واکسن بزند چگونه سلامت ورزشکار تامین میشود، خاطرنشان کرد: کسی را در این مورد نداشتیم. کمیته بینالمللی المپیک گفته واکسن زدن الزامی نیست اما همه در فرودگاه تست میشوند و هر کسی مثبت باشد به قرنطینه میروند. این احتمال وجود دارد هر روز تست گرفته شود و همه قرنطینه هستند و حتی نمیتوان در داخل شهر تردد کرد.
سرپرست کاروان ایران درباره حضور افراد متفرقه در واکسیناسیون، خاطرنشان کرد: هفته گذشته به فدراسیونها نامه زدیم و سهمیه اعلام کردیم که مثلا 2 برابر افرادی است که در کاروان داریم. ما لیست بزرگی داریم که به توکیو هم ارسال کردهایم که شامل مربی، داور و بازیکن هم بوده است. واکسیناسیون غیر از اینها نبوده است. ما لیست را به وزارت ورزش ارسال کردیم که این لیست به وزارت بهداشت هم ارسال شده است. البته هنوز تعدادی باقی ماندهاند مانند کشتی که دبیر خواسته بود کشتیگیران زود واکسینه شوند که قرار شد روز چهارشنبه این کار صورت بگیرد. برخی هنوز نزدهاند مانند وزنهبرداری که قرار شد بعد از بازگشت واکسن بزنند. ما حریف تمرینیها را هم واکسن میزنیم به همین دلیل ممکن است تعداد زیاد باشد. پنهان کاری نداریم و مشکلی وجود ندارد. نمایندگان وزارت بهداشت با کارت ملی واکسن زدهاند و کسی نمیتوانسته خودش را جای کسی دیگر معرفی کند. مثلا به بسکتبال 24 سهمیه دادیم، کادر سرپرستی ممکن است حداکثر 5-6 نفر باشد که هنوز کادر بسته نشده است. مجموعه 167 ورزشکار و 83 کادر سرپرستی برای واکسیناسیون داریم که خبرنگاران را هم شامل میشود. در مجموع 300 نفر برای واکسیناسیون اسم دادهایم. امروز به قایقرانی نامه نوشتم که اسم اضافه شده، ژیمناستیک، کشتی و ... هم همین طور. مطمئن باشید خطایی نبوده و اگر فردی عضو هیئترئیسه یا روابط عمومی بوده ممکن است نام آنها در کادر سرپرستی بوده باشد.
سجادی گفت: 8 گروه پروازی برای برگشت و 9 پرواز برای رفت کاروان ورزشی ایران در نظر گرفته شده است. از الان اقدامات لازم را برای رزرو جا در هواپیما انجام میدهیم. ما هر روز به صورت ایمیلی و 2-3 روز یکبار صحبتی به صورت وبیناری با کمیته برگزاری بازیها داریم. تا امروز قرار است المپیک برگزار شود، امیدواریم با هماهنگی بین کمیته و وزارت و فدراسیونها بتوانیم کاروان خوبی را به بازیها اعزام کنیم.
انتهای پیام/