۶ نکته اساسی در مذاکره با گروه ۱+۴
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، ابراهیم کارخانهای طی یادداشتی تحت عنوان ۶ نکته اساسی در مذاکره با گروه ۱+۴ در روزنامه کیهان نوشت:
۱- در حالی که تنها دو ماه به انتخابات دولت آینده باقی مانده است؛ در چنین شرایطی هر فرد عاقلی به دور از دنیای سیاست میفهمد که تحریمهایی که طی ۸ سال نه اینکه لغو نشده بلکه به قله حداکثری نیز رسیده است، اکنون در واپسین روزهای عمر دولت، تلاش عجولانه برای رفع آنها، تلاش برای تکرار بازی سیاسی دیگری است بر سر جلب افکار ملت که بدون شک با هوشمندی مردم، کسی فریب شکلات سیاسی برجام را از سوی آمریکا نخواهد خورد و در ICU مرگ برجام بهدنبال شفاء نخواهد بود.
۲- مسئولان دستگاه سیاسی و دیپلماسی بارها اعلام کردهاند بر سر برجام مذاکره نخواهند کرد؛ نه یک بند از برجام کم میشود و نه یک بند به آن اضافه میشود؛ از سوی دیگر تحریمهایی که بعدها تحت هر نام علیه ملت ایران اعمال شده است نیز لیست آنها برای طرفین کاملاً مشخص و در دسترس است؛ حال اگر قرار است بر اساس سیاست قطعی نظام، تمامی تحریمها برداشته شود؛ سلسله مذاکرات پیدرپی در وین برای چیست؟ آیا قرار است به سبک برجام و بدور از اطلاع مجلس و مردم بر سر برجام دیگری توافق شود و بعد از نهایی شدن و اعلام رسمی آن، کشور در عمل انجام شده قرار گیرد و سناریو تلخ برجام بار دیگر صحنه آرایی شود!؟
۳- به فرض که دولت محترم در میدان فریبکاری سیاسی شیطان بزرگ و همدستان اروپایی او بر سر بازی برد- برد دیگری توافق کنند؛ چنین اقدامی نوشداروی سیاسی در روزهای پایان عمر دولت بوده و هرگز پاسخگوی هشت سال وعده رفع تحریمها نخواهد بود.
۴- نظر به اینکه لغو بخش اعظم تحریمها به جز مواردی که دستور ریاستجمهوری آمریکا را میطلبد نیازمند مصوبه مجلسین آمریکاست، بر این اساس هرگونه توافق بدون لغو قانونی تحریمها، تکرار بازی شکستخورده قبلی است که عوارض آن گریبان دولت بعدی را خواهد گرفت.
۵- در حالی که وعده لغو تحریمها طی ۸ سال محقق نشده است، چنانچه دولت محترم قادر به رفع تمامی تحریمها و راستیآزمایی واقعی نمیباشد به دور از وعده سیاسی «تحویل دولت بدون تحریم»؛ رفع لرزان و نیمبند نمایشی و مشکلساز تحریمها را به دولت آینده پیوند نزند و اجازه دهد که دولت بعد بر اساس سیاست مقتدرانهای که در پیش خواهد گرفت و بر پایه واقعیات میدانی موضوع رفع تحریمها و خنثیسازی آنها را راساً پیگیری نماید.
۶- در حالی که تفنگ طراحی شده برجام (مکانیسم ماشه) طبق بند ۳۷ توافق، با بازگشت آمریکا آماده شلیک میشود و شیطان بزرگ برای دستیابی به این سلاح مدتهاست که لحظه شماری میکند؛ در چنین شرایطی تلاش برای احیای توافق، نهادینه کردن شبح تهدید و گام نهادن در میدان تیر دشمن است که این از عجایب برجام در عقد توافقنامه با چند کشور خارجی است!
انتهای پیام/
انتهای پیام/