دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 فروردين 1400 - 09:55
عبداللهی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر:

مهم‌ترین راهبرد دانشگاه فعال‌سازی ظرفیت‌های درآمدی است/ مراکز تحقیقاتی؛ بستر مهم درآمد غیرشهریه‌ای

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: مهم‌ترین هدف و راهبرد دانشگاه در سال پیش رو، فعال‌سازی ظرفیت‌های درآمدی به‌ویژه در رشته‌های کم و بدون تقاضا و مراکز تحقیقاتی مصوب است.
کد خبر : 576085
دکتر اسماعیل عبدالهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در نخستین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال ۱۴۰۰ با ابراز امیدواری از اینکه در سال جدید به همت و تلاش همکاران و اتخاذ تدابیر و راهبردهای مناسب بتوان برنامه‌های مدنظر دانشگاه را اجرایی کرد و به اهداف مورد نظر دست یافت، اظهار کرد: مهم‌ترین هدف و راهبرد دانشگاه در سال پیش رو، فعال‌سازی ظرفیت‌های درآمدی دانشگاه به‌ویژه در رشته‌های کم و بدون تقاضا و مراکز تحقیقاتی مصوب است.


وی با بیان اینکه باید پاسخگوی هزینه‌های جاری دانشگاه که روند صعودی دارند بود، تأکید کرد: افزایش هزینه‌ها دو بخش دارد که یک بخش در اختیار ماست و باید کنترل شود و بخش دیگر در اختیار ما نبوده و باید خود را با آن تطبیق داده و آماده روبه‌روشدن با آن باشیم.


نباید اجازه داد درآمدهای دانشگاه دچار سستی شود


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد درآمدهای دانشگاه دچار سستی شود و با ورود جدی به فعال‌سازی ظرفیت‌های درآمدی، قطعاً آینده دانشگاه با چالش‌های کمتری مواجه خواهد شد، یادآور شد: رویکرد کار و تلاش جهادی، یک رویکرد همیشگی و قابل اتکاست و اگر برنامه‌ها فکورانه‌تر، همگرایانه‌تر و هدفمندتر اجرا و در آن تمام مسائل درون‌دانشگاهی و برون‌دانشگاهی دیده شود، موفقیت حاصل خواهد شد.


عبداللهی با اشاره به روند افزایشی پذیرش دانشجو در سال گذشته عنوان کرد: تحقق این مهم براساس ظرفیت‌های موجود در دانشگاه بوده است که نشان می‌دهد اگر تمام کارکنان و ظرفیت‌های دانشگاه فعال شود، می‌توان کارهای مؤثری انجام داد.


درآمدهای شهریه‌ای پایدارترین و اصلی‌ترین منبع درآمدی دانشگاه برای پاسخگویی به هزینه‌هاست


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: درآمدهای شهریه‌ای نخستین، پایدارترین و اصلی‌ترین منبع درآمدی دانشگاه برای پاسخگویی به هزینه‌هاست که خوشبختانه در سنوات گذشته با نظارت، کنترل، صرفه‌جویی، حذف هزینه‌های غیرضرور و افزایش بهره‌وری علاوه‌بر انجام مطلوب کارها، ثبات در امور محقق شده است.


مراکز تحقیقاتی؛ بستر مهم درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه


این مقام مسئول با اشاره به اینکه یکی از بسترهای مهم درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه، مراکز تحقیقاتی هستند، بیان کرد: دانشگاه برای آینده خود به زیرساخت‌های علمی قوی و بنیادی نیازمند بوده و در واقع مراکز تحقیقاتی محلی برای تحرک هدفمند اعضای هیئت علمی و اقدامات اثرگذار آنهاست.


عبداللهی با تأکید بر اینکه ارتقای زیرساخت‌های دانشگاه ضروری است، اضافه کرد: گروه‌های تخصصی، رشته‌های کاربردی، پذیرش دانشجوی بین‌الملل و فعال‌سازی رشته‌های غیرفعال به‌طور کلان و فعالیت در بخش‌های موجود و مؤثر استان مانند مراکز تحقیقاتی انرژی‌های نو، علوم رفتاری، ورزشی و فرهنگ و تمدن خلیج‌فارس و دبیرخانه اتحادیه دانشگاه‌های خلیج‌فارس از ظرفیت‌هایی است که باید به‌طور جدی پیگیری و اجرایی شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر نظم و انضباط در امور اظهار کرد: شریعت مبین اسلام و سیره معصومین(ع) همواره بر نظم در کارها تأکید دارد. نظم به‌عنوان ریل‌گذاری هوشمندانه باید سرلوحه کارها باشد و یکی از شاخص‌های شایستگی، نظم است.


نظام‌بخشی، التزام امور و پیگیری جدی یک خواسته مشروع و پیشرفته است


وی با بیان اینکه سوءتفاهم‌ها ناشی از سوءبرداشت به مبانی امور است، توضیح داد: کار بدون قواعد راه به جایی نخواهد برد. نظام‌بخشی، التزام امور و پیگیری جدی یک خواسته مشروع و پیشرفته است و باید روش‌های غلط و نادرست ایجادشده در ساختارها، اصلاح و برچیده شود.


عبداللهی با تأکید بر اینکه تمام بخش‌های دانشگاه شبکه‌ای در هم تنیده است که باید همزمان در یک راستا عمل کنند، متذکر شد: اگر همه در یک چارچوب قانونی عمل کنیم، نظم ایجاد خواهد شد و یکی از مهم‌ترین برکات و ثمرات شیرین انضباط در امور، خشنودی پروردگار و مردم و ایجاد انگیزه کاری است.


این مقام مسئول با بیان اینکه مشکلات به‌طور تصادفی پدیدار نمی‌شوند، یادآور شد: نظم برای جلوگیری از خلل در امور پیش‌بینی شده است؛ اما نظم بدون نظارت و پشتیبانی ارزشمند نیست و هر نظمی با نظارت تقویت می‌شود.


انعقاد بیش از ۳۰ تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به انعقاد بیش از ۳۰ تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی استان گفت: مهارت‌افزایی دانشجویان و تأمین‌بخشی از آینده شغلی آنان باید در قالب این تفاهم‌نامه مدنظر قرار گیرد. اگر دانشجویان در حین تحصیل، تعلیمات لازم را در بخش‌های صنعتی فراگیرند، تا زمان فراغت از تحصیل یک استادکار ماهر در زمینه‌های مختلف خواهند شد.


وی با تأکید بر اینکه باید سایه توانمندی‌ها و فعالیت‌های غیرآموزشی دانشگاه در جامعه اطلاع‌رسانی و منتشر شود، افزود: یکی از این محورها، ارائه خدمات تخصصی و مشاوره‌ای است که با توجه به شرایط کنونی جامعه تحت تأثیر ویروس کرونا بسیار ضروری است.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب