سبک فعلی آموزش کشور نیاز به بازنگری دارد
محمدمهدی نادری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در آزادشهر با اشاره به بحران کرونا و برگزاری آموزش مجازی در دانشگاهها اظهار کرد: از سال گذشته شیوع و همهگیری ویروس کرونا در کشور آغاز شده و این بحران نشان داد که مفهوم و سبک فعلی آموزش در کشور نیازمند بازنگری است.
وی با اشاره به تغییر مسیر ناگهانی آموزش حضوری به سمت آموزش مجازی عنوان کرد: با تغییر مسیر ناگهانی آموزش کشور به سمت آموزش الکترونیکی و مجازی باید دید که وضعیت آموزش الکترونیکی در دوران پساکرونا چگونه بوده و تأثیر این تغییر مسیر ناگهانی بر اقتصاد آموزش عالی کشور به چه شکل خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر با بیان اینکه دیدگاههای مختلفی بر این تغییر مسیر ناگهانی آموزش وجود دارد، خاطرنشان کرد: عدهای معتقدند که تغییر مسیر آموزش سریع و برنامهریزینشده بوده و بدون توجه به زیرساخت اینترنت و ارائهنشدن آموزش کافی با توسعه پایدار در تناقض است.
نادری ادامه داد: از طرف دیگر این دیدگاه وجود دارد که آموزش الکترونیکی امکان ارتباط بهتر بین استاد و دانشجو را در زمانهای مختلف فراهم کرده و کارآیی آن را در برگزاری جلسات و به اشتراکگذاشتن منابع درسی بالا میبرد.
وی آموزش مجازی را مؤثرتر از آموزش حضوری برشمرد و بیان کرد: شواهد حاکی از آن است که در مناطقی که اینترنت و امکانات وجود دارد، آموزش مجازی بسیار مؤثرتر از آموزش حضوری بوده و دانشجویان از منابع بیشتری بهرهمند خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر با اشاره به اینکه در آموزش مجازی دانشجویان نیاز به زمان کمتری در مقایسه با آموزش حضوری دارند، توضیح داد: در آموزش مجازی دانشجویان میتوانند با توجه به وقت خود، مفاهیم درسی را انتخاب، چشمپوشی و یا مطالعه مجدد کنند.
نادری یادآور شد: چالش اصلی آموزش مجازی نبود زیرساختها، فقدان سرعت مطلوب اینترنت و دسترسی دانشجویان به سختافزارهای مناسب است که سیستم آموزش برخط دانشگاه آزاد اسلامی با تلاش و همت کارشناسان و بهرهگیری از نرمافزارهای پیشرفته و در اختیار قراردادن امکانات موجود خود به دانشجویان، توانست بر این مهم فائق آید.
انتهای پیام/۴۱۰۳/4062/
انتهای پیام/