چگونه در ماه مبارک رمضان مزه سعادت و آرامش را بچشیم؟
حجتالاسلام رضا قاسمینژاد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از برنامههایی که خداوند در قرآن کریم به صورت صریح برای سعادت و رستگاری بندگان اشاره کرده، ماه مبارک رمضان است.
وی اضافه کرد: قرآن کریم می فرماید: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَی الَّذِینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ» یعنی ای کسانی که ایمان آوردهاید روزه بر شما مقرّر گردید، همانگونه که بر کسانی که پیش از شما بودند مقرّر شده بود، باشد که پرهیزگار شوید.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان برنامهای برای انسانها تدوین شده تا به سعادت و رستگاری آنان منتهی شود.
قاسمینژاد بیان کرد: قرآن میفرماید این برنامه (روزه ماه مبارک رمضان) دائمی است که از زمان انسانهای گذشته خداوند به بشر، مومنان و مسلمانان اعلام کرده که خود را ملتزم بدانند، چراکه خداوند میفرماید روزه ماه رمضان بر انسانهای گذشته نیز واجب بود.
ماه مبارک رمضان چه ویژگیهایی دارد؟
وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان ویژگیهای بیشماری دارد، متذکر شد: مهمترین ویژگی ماه مبارک رمضان آن است که این ماه، ماه تجلی قرآن بوده که همچون خورشید تابان میدرخشد و زندگی فردی و اجتماعی انسان را از زوایای مختلف روشن میکند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: رمضان ماهی است که برنامه یک ساله انسان در شبهای قدر مقدر و تأیید می شود، بنابراین آنچه که باید در این ماه مورد توجه قرار دهیم استفاده از فرصت طلایی رمضان است.
قاسمینژاد یادآور شد: یکی از مشکلات دائمی انسانها بهخصوص در دوران معاصر آن است که با وجود عمر نسبتاً طولانی برخی مردم اقدام قابل توجهی در بُعد مادی و معنوی برای خود و جامعه انجام نمیدهند و به تعبیری فرصتهای متعدد عمر خود را از دست دادهاند.
وی با اشاره به اینکه چنین افرادی فرصتسوزی کردهاند، متذکر شد: ماه مبارک رمضان فرصت طلایی برای تکامل معنوی و مادی انسانهاست، به طوری که در این ماه برنامه جامع مدون برای دنیا و آخرت نازل میشود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری تشریح کرد: ماه مبارک رمضان که از هزار ماه برتر بوده و هر لحظه این ماه ارزشمند است و باید نقشه راه داشته باشیم و براساس این نقشه نهایت بهره را از این ماه ببریم.
دستیابی به دستاوردهای مادی و معنوی نیازمند نقشه راه است
قاسمینژاد تأکید کرد: دستیابی به نیازهای مادی و معنوی نیازمند نقشه بوده که همان فرصتشناسی است، بنابراین باید از از ارزش وقت آگاه شویم، چراکه اوقات سپری شده دیگر بازنمیگردد، همانطور که ماه رمضان سالهای قبل دیگر بازنگشتند.
وی در ادامه توضیح داد: براساس روایات تمام اعمال ما در ماه مبارک رمضان ارزشگذاری شدهاند، به عنوان مثال خوابیدن و نفس کشیدن در این ماه دارای عبادت است، بنابراین ابتدا فرصتشناس بوده و سپس با برنامهریزی مناسب عبادت کرده و به بندگان خدا خدمت کنیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: باید خدمت به مردم در راستای رضای پروردگار، دوری از سستی و تنبلی، داشتن اخلاص و ... سرلوحه فعالیت های ما قرار بگیرد.
قاسمینژاد مطرح کرد: نظم از دیگر مواردی است که در ماه مبارک رمضان باید مورد توجه ما قرار بگیرد، چراکه بسیاری از مشکلات اجتماعی و فردی انسانها به دلیل نداشتن نظم است.
وی با بیان اینکه با داشتن نظم عمر ما نیز پربرکت میشود، گفت: عمل به قرآن کریم در ماه مبارک جایگاه ویژهای دارد و این کتاب الهی باید در این ماه از حالت مهجوریت خارج شود و ما نیز زندگی خود را براساس آموزههای قرآن کریم تنظیم کنیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: امروز مزه سعادت و آرامش گوهر گم شده است و با عمل به آموزههای قرآن میتوانیم به این هدف برسیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/