ضربشست جانانه جمهوری اسلامی به خرابکاری صهیونیستها در نطنز/ متجاوزان از وحشت روزه سکوت گرفتهاند!
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، سالهاست که مقامات نظامی و امنیتی کشور از توان ایران برای دادن پاسخ دندانشکن به هرگونه تعدی و تعرض به جمهوری اسلامی سخن میگویند اما با توجه به اینکه بر مبنای راهبرد درازمدت کشور و نیز احکام شرعی خود را متعهد به پرهیز از بهانه دادن به جنگ افروزان منطقهای و بینالمللی دانستهاند این ظن در اذهان دشمنان تقریباً بهیقین رسیده بود که خط ونشانهای ایران بلوف هستند و تهران در عمل اقدام مؤثری نمیتواند بکند. پسازاینکه دشمنان روز یکشنبه دست به خرابکاری در شبکه برقرسانی تأسیسات هستهای نطنز در مرکز کشور زدند و بسیاری از رسانهها از ضعف حلقه امنیتی کشور سخن راندند همان دکترین صبر استراتژیک در قالبی منطقی و هوشمندانه واکنش نشان داد و در سه مرحله جداگانه توان و شجاعت ایران در تقابل پیروزمندانه با دشمنان را به اثبات رساند.
پاسخ ایران به شیطنتهای دشمنان جدیتر خواهد شد
در گام اول در اقدامی زیرساختی و دانشبنیان، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه از آغاز غنیسازی ۶۰ درصدی در کشور خبر داد. وی افزود: هزار سانتریفیوژ دیگر با ۵۰ درصد ظرفیت بیشتر به ماشینهای موجود در تأسیسات هستهای نطنز، علاوه بر جایگزینی ماشینهای صدمه دیده، اضافه میشود.
اعلام آغاز غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم نوعی شجاعت سیاسی در روند مذاکرات است و نیز از توان بالای علمی کشور تحت تحریمها نشان دارد
این خبر زمانی اعلام شد که نشستهای کمیسیون مشترک برجام که از روز ۱۳ فروردینماه جاری بهصورت برخط با مشارکت معاونان سیاسی ایران و کشورهای ۱+۴ آغاز شده بود امروز در وین بهصورت حضوری ادامه خواهد یافت و عراقچی هم بهعنوان رئیس هیئت مذاکرهکننده ایرانی در آن حضور دارد.
اعلام آغاز غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم در کشور را میتوان یک نوع شجاعت سیاسی و نیز توان بالای علمی در روند انتقام از دشمنانی در نظر گرفت که گمان میکردند خرابکاری در تأسیسات هستهای ایران را در مذاکرات با قدرتهای جهانی تضعیف خواهد کرد.
در همان روز سهشنبه برخی منابع از هدف قرار گرفتن کشتی hyperion متعلق به شرکت رژیم صهیونیستی PCC در سواحل فجیره امارات متحده عربی خبر دادند. رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که هدفگیری کشتی اسرائیلی در سواحل امارات با موشکی انجام گرفت که از یک کشتی یا پهپاد شلیکشده بود. مقامات اسرائیلی انگشت اتهام را به سمت تهران نشانه گرفتند.
اما ضربه سوم که میتوان بر حسب قرینه، پاسخ دندانشکن کشورمان به صهونیستها دانست و نشان از توان بالای اطلاعاتی و شناسایی دارد، حمله به مرکز جاسوسی موساد در شمال عراق بود. کانال خبری عراقی صابرین نیوز و مرکز الاعلام المقاوم سهشنبهشب به نقل از منبعی امنیتی گزارش دادند که گروهی ناشناس اقدام به حمله به یک مرکز متعلق به موساد کرد که درنتیجه آن شماری از نیروهای اسرائیلی کشته یا زخمی شدند.
بیشتر بخوانید:
حمله به مرکز جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی در شمال عراق
چرا آژانس بینالمللی انرژی اتمی به وظیفه حمایتی خود در قبال ایران عمل نمیکند؟
به نظر میرسد رژیم صهیونیستی نه بعد از هدف قرار گرفتن کشتیاش در دریای عمان، که پس از شنیدن خبر حمله به ایستگاه جاسوسی و خرابکاری موساد در شمال عراق فهمید که اوضاع از چه قرار است.
حال با انهدام ایستگاه جاسوسی و امنیتی موساد در شمال عراق و پیش از آن، هدف قرار گرفتن کشتی باری این رژیم در دریای عمان باید دید که فرمانده ارتش اسرائیل و بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی بازهم بلبلزبانی میکنند یا اینکه برای همیشه دست از خرابکاری و اقدامات تروریستی علیه مردم ایران دست برمیدارند.
مسئولان رژیم صهیونیستی که در بیدولتی و نبود نظم در ساختار سیاسی این رژیم نمیدانند باید به کجا مراجعه کنند بر این باور هستند که هرجومرج فعلی به نفع نتانیاهو بوده و او از این موضوع سوءاستفاده میکند. برخی از سران این رژیم در رسانههای غربی نوشتهاند که برای خرابکاری در نطنز تصمیم حکومتی و جمعی گرفته نشده بود و نتانیاهو صرفاً برای منافع خود دست به این اقدام زد که خطرات بیشمار و بدون محاسبهای برای این رژیم دارد.
برخی از سران این رژیم در رسانههای غربی نوشتهاند که برای خرابکاری در نطنز تصمیم حکومتی و جمعی گرفته نشده بود و نتانیاهو صرفاً برای منافع خود دست به این اقدام زد که خطرات بیشمار و بدون محاسبهای برای این رژیم دارد
یک روز قبل از هدف قرار گرفتن مقر جاسوسی موساد در شمال عراق، قاسم محمد جلال الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق که به تهران سفر کرده بود در دیدار با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان نکات و هشدارهای مهمی را شنید. شمخانی به الاعرجی هشدار داد که شمال عراق باید بهصورت کامل پاکسازی شود. عناصر مخرب وابسته به رژیم صهیونیستی پس از خرابکاری در ایران به شمال عراق فرار میکنند، ایران این موضوع را بههیچعنوان تحمل نمیکند.
برخی از منابع محلی هم گزارش دادهاند که حمله به مقر موساد با دوربین گوپرو بهصورت کامل فیلمبرداری شده است. همچنین از بیرون مرکز جاسوسی و خرابکاری موساد با دوربینهای ترمال (حرارتی) بهصورت کامل فیلمبرداری شده است. صحنههای کامل گلوله خوردن افسران و عوامل رژیم صهیونیستی و هلاکت آنها بهصورت کامل موجود است که در وقت مقتضی منتشر خواهد شد.
واکنشها به ضرب 60 ایران
میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین روز سهشنبه در پیامی توییتری نوشت: آنهایی که دست به اقدام خرابکارانه علیه تأسیسات هستهای در نطنز زدند، احتمالاً به دنبال تضعیف روند احیای برجام بودند.
همان روز سهشنبه بود که خبرگزاری فرانسه از اقدام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تائید قصد ایران برای آغاز غنیسازی ۶۰ درصد خبر داد. سپس در شامگاه سهشنبه سخنگوی کاخ سفید گفت که اعلام غنیسازی ۶۰ درصد توسط ایران را جدی میگیریم. جن ساکی سخنگو و مدیر رسانهای کاخ سفید گفت: از اعلام تحریکآمیز ایران برای افزایش سطح غنیسازی اورانیوم به ۶۰ درصد نگرانیم اما انتظار تداوم مذاکرات را داریم و اعلام تهران در این خصوص را جدی میگیریم. کاخ الیزه نیز با صدور بیانیهای ضمن اشاره به اعلامیه ایران در خصوص آغاز غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم اعلام کرد: این پیشرفتی جدی است که ما آن را محکوم میکنیم و باید پاسخ هماهنگی به آن بدهیم. خبرنگار روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال هم در پیامی توییتری خبر داد که بازرسان سازمان بینالمللی انرژی هستهای امروز به سایت هستهای نطنز خواهند رفت.
انتظار افزایش فشار داخلی و بینالمللی بر دولت نتانیاهو برای پرهیز از ماجراجویی
در خصوص هدف قرار گرفتن کشتی اسرائیلی در دریای عمان هم واکنشها زیاد بود. دویچه وله نوشت یک کشتی تجاری اسرائیلی با پرچم باهاما، در حوالی بندر فجیره امارات هدف حمله قرار گرفته است. کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل از قول مقامات امنیتی اعلام کرد که کشتی، مورد اصابت موشک ایران قرار گرفته اما خسارت چندانی ندیده است. کانال ۱۲ ادامه داد: یک روز پس از تهدید تهران مبنی بر اقدام تلافیجویانه در موضوع خرابکاری در سایت نطنز و یک هفته پس از آسیب دیدن کشتی ایرانی ساویز در دریای سرخ، یک کشتی اسرائیلی در آبهای امارات هدف حمله قرار گرفت. کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل اما اعلام کرد که کشتی متعلق به اسرائیل با یک موشک ایرانی هدف گرفته شده ولی خسارتی ندیده است. همزمان، نماینده شرکت مالک کشتی با انتشار بیانیهای گفته که هایپریون آسیبی ندیده و در حال ادامه مسیر خود است.
روزنامه جروزالم پست هم نوشت که این کشتی در تملک شرکت اسرائیلی ری شیپینگ است که کشتی دیگرش در ماه فوریه موردحمله ایران واقع شد. اواخر این ماه، کشتی باری اموی هلیوس ری در انفجاری مرموز در خلیج عمان آسیب دید و تلآویو، تهران را مظنون اصلی حمله دانست. تهران اتهام حمله با مین یا موشک به این کشتی را اکیداً تکذیب کرد.
ایران توانایی دارد هر زمان و در هر مکانی که اراده کند به دشمن لطمه بزند اما بر مبنای دکترین درازمدت صبر استراتژیک به استقرار ثبات در منطقه و درنهایت در سراسر جهان میاندیشد
ارتش اسرائیل هیچ اظهارنظری در این زمینه نکرده و خبر نیز از سوی هیچیک از مقامات رسمی اسرائیل تأیید نشده است. اما دریابانهای بریتانیایی ناظر بر امنیت تردد کشتیهای تجاری در آبهای منطقه گفتهاند که از ماوقع مطلع شده و در حال تحقیق در این زمینه هستند. رویترز هم نوشت، نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا (UKMTO) توصیه کرده که کشتیهای تجاری در عبور از آبهای منطقه حداکثر احتیاط را به خرج دهند. بی.بی.سی، رادیو فردا، ایران اینترنشنال و دیگر رسانههای غربی نیز در این خصوص مطلب نوشتند.
خیلی ساده میتوان نتیجهگیری کرد که ایران توانایی دارد هر زمان و در هر مکانی که اراده کند به دشمن لطمه بزند اما بر مبنای دکترین درازمدت صبر استراتژیک به استقرار ثبات در منطقه و درنهایت در سراسر جهان میاندیشد و هرگونه اقدامی هم که تابهحال برای گوشمالی دشمنان انجام داده تنها به این منظور بوده که آنها را از رؤیای شیرین برتری نظامی و اطلاعاتی بر ایران بیرون بیاورد.
انتهای پیام/۴۱۵۵/
انتهای پیام/