نظامنامه «آموزش فنی، حرفهای و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی» چه کاربردی دارد؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بجنورد، محسن مرادی در جلسه استقرار نظامنامه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتی اظهار کرد: صدور بخشنامه، نظامنامه «آموزش فنی، حرفهای و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی» توسط دکتر طهرانچی نویدبخش آینده بسیار خوب و مطلوب در زمینههای آموزشی، اشتغال و مهارتآموزی دانشآموختگان خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد حل مسئله سعی دارد نقش مؤثرتری را در موضوع آموزش داشته باشد که قطعاً با تشکیل دانشگاههای مهارتآموزی میتوانیم نیروهای جوان و زبده و متخصص را تربیت کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانشمالی عنوان کرد: با توجه به درخواست متقاضیان امیدواریم با توسعه رشتههای دانشکده مهارت و کارآفرینی در سال تحصیلی جدید رشتههای کاربردی و مورد نیاز استان را راهاندازی کرده و نیروهای ماهر و متخصص در اختیار صنعت و جامعه قرار دهیم.
سرپرست امور راهبری و پایش کیفیت معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز بیان کرد: نظامنامه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تعیینکننده نقشه راه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای است و دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد و دانشکده مهارت و کارآفرینی این دانشگاه با وجود امکانات و شرایط مناسب برای تحقق رویکردها و مأموریتهای تعریف شده میتواند اقدامات مؤثری را انجام دهد.
محمد شاهحسینی یادآور شد: تقویت و ایجاد مدارس عالی مهارتی و فعالیتهای کاربنیان و برگزاری دورههای کوتاهمدت تخصصی و مهارتی، ارتباط مؤثر با آموزش و پرورش، شهرکهای صنعتی و ایجاد آموزشهای کاربردی برای ورود به بازار کار باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: راهاندازی مدارس عالی مهارتی براساس شیوهنامه ابلاغی، راهگشای نیازهای اساسی کشور در شرایط فعلی خواهد بود و مسئولان استانی باید با جدیت برای رسیدن به اهداف عالی آموزشی در این زمینه تلاش کنند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/