راهاندازی خانه قرآن، پیشدبستانی پسرانه و هنرستان فنی و حرفهای در قوچان
غلامرضا کاظمی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، در پاسخ به این پرسش که در حوزه آموزشی چه برنامهای برای ایجاد و افزایش رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در سال ۱۴۰۰ دارید؟ اظهار کرد: در طول سال ۹۹، رشتههای زیادی با توجه به امکانات بسیار زیاد موجود در واحد قوچان به استان پیشنهاد شده که امید است با حمایت سازمان مرکزی دانشگاه محقق شود.
وی افزود: با شرایط کنونی ایجادشده در سطح آموزش دانشگاهها بهواسطه بروز و شیوع بیماری کرونا و کاهش نرخ ورود دانشجو بهواسطه کاهش سطح درآمد خانوارها، دانشگاه باید تلاش کند تا شرایط و بستر جذب دانشجویان متقاضی در رشتههای مورد نیاز آنان را فراهم آورد که این مهم از چند سال گذشته توسط تیمی از کارشناسان خبره به مرحله اجرا درآمده و با بررسی و شناخت رشتههای پرطرفدار سعی میکند تا این بستر را فراهم کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ادامه داد: این دانشگاه نیز درخواستهای زیادی برای جذب و راهاندازی رشتههای کاربردی بهویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی از طریق استان و نیز سازمان مرکزی داشته که تا حدود زیادی موافقت اولیه راهاندازی چند رشته در این مقطع را اخذ کرده که بهزودی اعلام خواهد شد.
کاظمی در پاسخ به این پرسش که در حوزه مدارس سما و مدارس مهارتی چه اتفاقات خوبی در سال ۱۴۰۰ رخ خواهد داد؟ عنوان کرد: راهاندازی خانه قرآن سما برای ارائه خدمات و آموزشهای قرآنی برای تمام همشهریان، راهاندازی پیشدبستانی پسرانه، راهاندازی هنرستان فنی و حرفهای دخترانه و پسرانه، ارتقای سطح آموزشکده سما به دانشکده و اخذ رشتههای جدید از اتفاقات خوبی است که در سال جاری رخ خواهد داد.
وی درباره اولویتها و برنامههای اصلی واحد قوچان در سال ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: در صورت امکان در جذب هستههای فناور و واحدهای فناور و هدایت ایدههای ارسالی به سمت اخذ مجوزها و تولید برخی محصولات و معرفی دانشگاه بهعنوان یک واحد کارآفرین، ایجاد رضایتمندی هرچه بیشتر در دانشجویان، ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش، افزایش رشتههای پرمخاطب و تلاش در راستای استفاده بهینه و مطلوبتر از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی در زمینه خدماتدهی به متقاضیان تلاش میکنیم.
تبدیل خروجی رسالهها و پایاننامهها به محصول
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان اضافه کرد: در توسعه همکاریهای دوجانبه بین بخش صنعت و دانشگاه و معرفی امکانات و محصولات دانشگاه به آنان، حمایت و پشتیبانی از استادان و تشویق آنان به انجام طرحهای صنعتی، تلاش در راستای کیفیسازی رسالهها و پایاننامههای مقاطع تحصیلات تکمیلی، تلاش در راستای تبدیل علم به ثروت و تبدیل خروجی رسالهها و پایاننامهها به محصول نیز سعی و تلاش خواهیم کرد.
کاظمی توضیح داد: تلاش برای ارائه خدمات بهتر در بخشهای مختلف حوزه پژوهشی، پشتیبانی از کارآفرینان و ایدهپردازان و حمایت و هدایت آنان برای تبدیل ایده به عمل، افزایش کلاسهای فوقبرنامه و راهاندازی کارگاههای عملی تخصصی در گروههای مختلف آموزشی و برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی توسط دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه و دفتر توانمندسازی و مرکز رشد بهمنظور تقویت بنیه علمی و عملی استادان، دانشجویان و کارکنان برخی از اولویتهای این دانشگاه در سال ۱۴۰۰ هستند.
وی ادامه داد: دعوت از صنعتگران و فارغالتحصیلان موفق دارای مهارت برای ارائه خدمات و مهارتهای فنی به سایر دانشجویان، برقراری تعامل با کارخانجات و صنایع شهرستان و استان و معرفی دانشجویان برای بهکارگیری و اشتغالزایی و تلاش در راستای برطرفکردن بخشی از مطالبات استادان در زمینه فعالیتهای علمی پژوهشی انجامشده توسط آنان از دیگر اولویتهای سال ۱۴۰۰ هستند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/