آغاز فاز دوم طرح پویش در ۷ استان/ 4 میلیارد و 900 میلیون تومان اعتبار به سراهای نوآوری استان مرکزی پرداخت میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، حسین کلانتری در نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به ترسیم نقشه راه توسط مقام معظم رهبری شعار سال ۱۴۰۰ باید در دانشگاهها اجرایی شود. برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ باید جهاد و فکر عالمانه داشته باشیم و اتحاد و وفاق، یکدلی، استفاده از مدیران انقلابی و شجاع، حذف بروکراسیهای اداری، بسترسازی علمی و آموزشی، افزایش و ارتقای سطح خدمات آموزشی و پژوهشی و مأموریتگرا کردن دانشگاه از الزامات یک دانشگاه حل مسئله است.
این مسئول بیان کرد: یکی از اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برای خودکفایی، افزایش درآمدهای غیرشهریهای است در غیر اینصورت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک باید ۲۴ هزار دانشجوی جدید جذب کند تا جوابگوی حقوق و مزایای کارکنان و اعضای هیئت علمی باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به فعالیت سراهای فناوری و نوآوری استان مرکزی متذکر شد: پیگیریهای لازم برای تخصیص ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای ایجاد سرای فناوری و نوآوری الیاف و عایقهای رطوبتی واحد دلیجان و مبلغ ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای راهاندازی سرای نوآوری سنگهای تزئینی و نمای واحد محلات انجام شده و طی دو مرحله این اعتبارات پرداخت خواهد شد.
کلانتری با تأکید بر بهکارگیری استادان بومی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک یادآور شد: فاز دوم طرح پویش در استان مرکزی، یزد، قزوین، آذربایجانشرقی، زنجان، خوزستان و کرمان آغاز شده و باید ارتباط بین صنعت و معدن، ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و ... برقرار شود.
وی متذکر شد: این طرح باید در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و دانشکدههای واحد اراک اجرایی شود، از جمله مزایای این طرح ورود دانشجو به عرصه صنعت، استفاده از نیروی جوان، مشارکت در افزایش مهارت دانشجویان، هدفمند کردن پروژههای تحقیقاتی است و استادان نیز در این طرح همکاری خواهند داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درباره مشارکت استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در دوره ملی بینش مطهر تأکید کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی باید در اجرایی دوره بینش مطهر تلاش کنند.
مشارکت اعضای هیئت علمی در دوره بینش مطهر مناسب نیست
کلانتری تبیین کرد: اکنون ۷۱۳ عضو هیئت علمی و یکهزار و ۸۴ کارمند داریم، اما مشارکت اعضای هیئت علمی در دوره بینش مطهر مناسب نیست.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درباره اجرای شیوهنامه اعضای هیئت علمی نوع «الف» و«ب» در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: رؤسای واحدها و معاونان آموزشی طبق دستورالعمل سازمان مرکزی باید شیوهنامه همکاری اعضای هیئت علمی نوع «الف» و«ب» را در واحدها و مراکز آموزشی اجرا کنند.
کلانتری با اشاره به نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری گفت: اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان باید با جدیت در انتخابات شرکت کنند، اگرچه واحدهای دانشگاهی قادر نخواهند بود از امکانات دانشگاه به نفع یا علیه نامزدی استفاده کنند؛ اما امیدواریم با همکاری معاونت فرهنگی و تشکلهای دانشجویی بستر برگزاری مناظرههای نامزدها در دانشگاه مهیا شود و با مشارکت حداکثری در انتخابات بهعنوان جامعه علمی و دانشگاهی به وظیفه خود در راستای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی عمل کنیم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی هم در این نشست با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اظهار کرد: تغییر باید از دانشگاهها آغاز شود و دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ظرفیتهای مناسب میتواند در این باره نقشآفرینی کند.
حجتالاسلام مهدی همتی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی سال گذشته اقدامات مناسبی در حوزه درآمدهای غیرشهریهای و طرح معیشتی انجام داد و باید این فعالیتها تداوم داشته باشد.
نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در راستای بررسی مسائل آموزشی، امور مالی و اداری، پژوهشی، فرهنگی، عمرانی و امور جاری واحدها و مراکز آموزشی استان مرکزی با حضور مجید حقوردی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، رؤسای واحدها، مراکز آموزشی و رؤسای شوراهای تخصصی استان مرکزی در سالن جلسات امام خمینی(ره) واحد اراک برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/