دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 فروردين 1400 - 11:58
گزارش آنا از افول خاندان سلطنتی انگلیس؛

کاهش شدید محبوبیت خاندان سلطنتی انگلیس در میان قشر جوان بریتانیا / کمتر از نیمی از مردم انگلیس نظام سلطنتی را مفید می‌دانند

شاید بتوان گفت توان رسانه‌های اجتماعی در سرک کشیدن به پشت دیوارهای سر به فلک کشیده کاخ‌های سلطنتی و آشکارسازی رازهای نگفته بوده که آفتاب روزگار باکرامت نجیب‌زادگان باکینگهام، کمبریج، آکسفورد، کنسینگتون، یورک، ولز و ساسکس را بر لب بام قرار داده است.
کد خبر : 571877
پرنس هری

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، کناره‌گیری برخی از نزدیکان ملکه انگلیس از مقام خود، علنی شدن اختلاف بین شاهزادگان و از همه ویرانگرتر آشکار شدن رسوایی‌های اخلاقی و مالی برخی دیگر از شاهزادگان به‌اندازه‌ای از وجهه خاندان سلطنتی انگلیس کاسته است که بسیاری از مردم بریتانیا مخصوصاً جوانان دیگر نظام پادشاهی را برای کشورشان مفید نمی‌دانند.


سال گذشته مؤسسه نظرسنجی کامرس در افکار سنجی به‌صورت نمونه‌گیری تصادفی به این نتیجه رسید که تنها ۴۸ درصد جوانان بین ۱۸ تا ۳۴ سال در انگلیس اعتقاد داشتند که نظام سلطنتی برای انگلیس مفید است و ۴۷ درصد دیگر معتقدند که اندازه خاندان سلطنتی بایستی کاهش یابد.


کاهش شدید محبوبیت خاندان سلطنتی انگلیس در میان قشر جوان بریتانیا / کمتر از نیمی از مردم انگلیس نظام سلطنتی را مفید می‌دانند


پایان روزگار دوک‌ها و دوشزها در جزیره


دیگر شاهزادگان و همسران آن‌ها آن‌چنان سرودستی برای زیستن در رکاب ملکه نمی‌شکنند. پرنس ویلیام و همسرش، کیت میدلتون و سه فرزندشان که قانوناً می‌توانند در کاخ کنسینگتون سکنی گزینند، ترجیح می‌دهند که بیشتر اوقات در حومه لندن در نورفولک به سر ببرند. بله دوک و دوشز کمبریج در یک ساختمان چهارطبقه به نام آپارتمان ای وان زندگی می‌کنند تا بتوانند با کمترین هزینه‌ای که ممکن است دور شدن از ملکه برای آنان داشته باشد خود را از خاندان سلطنت و روزگار ناخوش آن برهانند.


البته خود ملکه و همسر ۹۹ ساله‌اش، پرنس فیلیپ هنوز در باکینگهام ساکن هستند و آخر هفته‌ها به کاخ وندسور می‌روند که در برکشایر است. کاخی با بیش از یک هزار اتاق. این کاخ بزرگ‌ترین کاخ جهان است و بیش از ۹۰۰ سال است که محل اقامت خاندان سلطنتی بوده است.


ویلیام و کیت با علم به اینکه خاندانی که به آن منسوب هستند، دیگر چندان کرامتی در بین مردم ندارد، دست به اقدامات انسان‌دوستانه زده‌اند و با تأسیس یک خط خدمت‌رسانی مشاوره‌ای تحت عنوان «فریاد» به صورت مستقیم با افرادی که دیگر جانشان از مشکلات به لب رسیده صحبت می‌کنند و به آن‌ها برای رهایی از بن‌بستی که در آن گرفتار آمده‌اند، راهکار نشان می‌دهند.


در همین راستا «دیلی میل» در گزارشی که اوایل مارس ۲۰۲۱ منتشر شد سعی بر پوشش اقدامات انسان‌دوستانه ویلیام و کیت و مبرا دانستن این دو از درگیری‌ها و فساد حاکم بر خاندان سلطنتی انگلیس کرد.


این روزنامه نوشت که دوک و دوشز کمبریج در ادامه اقدامات انسان‌دوستانه و به‌دوراز خشم و کینه موجود در ساختار خانواده سلطنتی به وظیفه رسمی عمل کردند و با تماس تلفنی از طریق خط فریاد یک پسربچه ۱۲ ساله را که به دلیل تنگدستی به وجود آمده براثر شیوع کرونا از جان خود سیر شده بود، بار دیگر به زندگی بازگرداندند.


دیلی میل سپس به جنگ لفظی پرنس هری و همسرش مگان مارکل با کاخ باکینگهام اشاره کرد که چگونه درگیر مسائلی شده‌اند که اندک بقایای آبرومندی این خاندان را نیز به باد فنا خواهد داد.


البته بریتانیا از روزگاران دور با دردسری به نام خاندان سلطنتی و سیطره آن بر تمامی ابعاد زندگی مردم ساکن در این جزیره مواجه بوده است و همیشه داغ فساد اخلاقی و مالی بر پیشانی این خاندان وجود داشته است منتهی در این دوره به دلیل وجود رسانه‌های ارتباط‌جمعی مخصوصاً نفوذ رسانه‌های اجتماعی مردم خیلی بیشتر در جریان تحولات درون این خاندان قرار گرفته‌اند.


نفوذ موریانه‌ای فساد اخلاقی در تاج‌وتخت سلطنت


و اما در دوران معاصر، شاهزاده مارگارت، خواهر ملکه الیزابت دوم؛ ابتدا با یک خلبان انگلیسی رابطه داشت اما چون دولت و کلیسا با ازدواج شاهزاده با یک مرد مطلقه مخالفت کردند، با یک عکاس ازدواج کرد. مارگارت پس از مدت کوتاهی طلاق گرفت و تا آخر عمر با مردان فراوانی رابطه داشت. در سال ۲۰۰۵ میلادی نیز رسانه‌های انگلیس گزارش دادند یک هم‌جنس‌باز که با پسر مارگارت رابطه جنسی داشته، تقاضای باج کرده تا نوار مربوط به این رسوایی را منتشر نکند.


کاهش شدید محبوبیت خاندان سلطنتی انگلیس در میان قشر جوان بریتانیا / کمتر از نیمی از مردم انگلیس نظام سلطنتی را مفید می‌دانند


عشق پرنسس مارگارت به یک مرد متاهل


بر اساس اسناد موجود، شاهزاده چارلز، ولیعهد انگلیس، با اینکه با زنان فراوانی رابطه داشت، در سال ۱۹۸۱ با شاهزاده دیانا ازدواج کرد و با داشتن دو پسر، در سال ۱۹۹۶ طلاق گرفت. به گفته دیانا، در طول زندگی مشترک، چارلز با کاملیا پارکر که در آن زمان شوهر داشت، رابطه نامشروع داشت. چارلز در سال ۲۰۰۵ میلادی، با کاملیا ازدواج کرد و دایانا نیز به همراه دوست‌پسرش که فرزند یک میلیاردر مصری بود در یک تصادف در پاریس درگذشت.


جدایی چارلز از دایانا ضربه مهلکی به وجهه خاندان سلطنتی بریتانیا وارد کرد. مدت کوتاهی پس‌ازآن درز مکالمات تلفنی چارلز با کاملیا پارکر، معشوقه چندین ساله‌اش، به روزنامه‌ها سروصدای زیادی را به راه انداخت و موجب شد که بسیاری از مردم چندان رغبتی برای به سلطنت رسیدن شاهزاده چارلز نداشته باشند.




بیشتر بخوانید:


رسوایی‌های خانواده سلطنتی انگلیس



عروس ولیعهد انگلیس: خانواده سلطنتی نژادپرست و دروغ‌گو هستند




شاهزاده اندرو، دومین پسر و سومین فرزند ملکه الیزابت دوم، در سال ۱۹۸۶ با سارا فرگوسن ازدواج کرد و بعداً از وی طلاق گرفت. روابط کاری شاهزاده اندرو با جفری اپستین، میلیاردر آمریکایی، افشا و موجب بی‌آبرویی خاندان سلطنتی شد زیرا شریک شاهزاده اندرو، به جرم تعرض جنسی به کودکان، در آمریکا تحت پیگرد بود.



در ماه مارس سال ۱۹۹۲ اندرو از همسرش سارا فرگوسن جدا شد. چند ماه پس از جدایی عکس‌هایی نیمه برهنه از سارا فرگوسن به همراه مشاور مالی‌اش در کنار یک استخر به دست روزنامه‌نگاران رسید. و در ماه دسامبر همان سال شاهزاده چارلز و دایانا پس از سال‌ها اختلاف جدایی خود را رسماً اعلام کردند. ملکه الیزابت دوم این سال را که هم‌زمان با چهلمین سالگرد تاج‌گذاری‌اش بود، سالی بد لقب داد.


کاهش شدید محبوبیت خاندان سلطنتی انگلیس در میان قشر جوان بریتانیا / کمتر از نیمی از مردم انگلیس نظام سلطنتی را مفید می‌دانند


جدایی پرنس چارلز و پرنسس دیانا


شایع است که ادوارد، سومین پسر و چهارمین فرزند ملکه که با سوفی رایز- جونز در سال ۱۹۹۹ میلادی ازدواج کرد و دارای دو دختر است، قبل از ازدواج در خفا روابط هم‌جنس‌گرایانه داشته اما این صفت خود را بروز نمی‌داده است.


هری، نوه ملکه الیزابت، به دلیل روابط عاشقانه متعددش با زنان، حضور در مهمانی‌های متعدد و انتشار عکس‌هایی از او در حالت مستی، لقب شاهزاده مهمانی را از رسانه‌ها دریافت کرد. انتشار عکسی از او در یونیفورم نازی‌ها نیز تا مدت‌ها خبرساز بود.


بسیاری از صاحب‌نظران بر این باور هستند که سال ۲۰۲۱ هم می‌تواند سالی وحشتناک برای ملکه انگلیس نام بگیرد زیرا کشور هم به‌شدت درگیر بیماری مرگبار کووید-۱۹ است و هم فرزندان و منسوبان ملکه بیش‌ازپیش از وی و از پایبندی به اصول و ارزش‌های خاندان سلطنتی فاصله می‌گیرند.


در سال ۲۰۱۹، نشریه فوربس ثروت ملکه را ۵۰۰ میلیون دلار ارزیابی کرد اما گزارش املاک سلطنتی قیمت املاک خاندان سلطنتی در سال ۲۰۲۰ را با ۱.۲ درصد کاهش به دلیل کرونا ۱۳.۴ میلیارد دلار تخمین زد.


انتهای پیام/۴۱۵۵/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب