دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آذر 1394 - 14:09

ضیایی: هلال احمر اگر به سمت سازمان دولتی برود کارکرد خود را از دست می‌دهد

رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران انجام خدمات داوطلبانه را موجب نفی خشونت در جامعه دانست و گفت: هلال احمر سازمان رسمی و بوروکراتیک نیست و اگر به سمت سازمان دولتی برود کارکرد خود را از دست می‌دهد.
کد خبر : 57138

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سید امیر محسن ضیایی در هشتمین آیین نکوداشت خدمات داوطلبانه گفت: دولت‌ها به شدت به دنبال گسترش خدمات داوطلبانه هستند زیرا خدمات داوطلبانه از نظر اجتماعی مزایای زیادی دارد که اولین آن ارتقای سلامت، افزایش ظرفیت اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش محبت و نوع‌دوستی در جامعه است همچنین دومین مزیت در بعد اقتصادی خود را نشان می‌دهد به طوری که طبق مطالعات صورت گرفته در سال 2011 تعداد 140 میلیون نفر در دنیا در کارهای داوطلبانه شرکت کرده بودند حتی در کشوری مانند آمریکا 400 میلیارد دلار خدمات داوطلبانه ارائه می‌شود‌ بنابراین باید خدمات داوطلبانه را در مسیر صحیح قرار دهیم.


ضیائی یادآور شد: مهم است که خدمات داوطلبانه در بستر و مدل مناسب انجام شود که در آن صورت تاثیرات مثبت اجتماعی زیادی در پی خواهد داشت. تامین سلامت معنوی نیز از تاثیرات فردی خدمات داوطلبانه به شمار می رود، این خدمات موجب افزایش مهارت‌های فنی شده و شخصیت حرفه‌ای را تشکیل می‌دهند.


وی افزود: بزرگترین شبکه داوطلبان جهان در هلال احمر شکل گرفته و اکنون 17 میلیون نفر بطور رسمی در هلال احمر عضویت دارند. هلال احمر در ایران نیز 90 سال قدمت دارد البته هلال احمر جز کار داوطلبانه، خدمت دیگری ندارد. هلال احمر سازمان رسمی و بوروکراتیک نیست و اگر به سمت سازمان دولتی برود کارکرد خود را از دست می‌دهد. اگر بسترهای لازم فراهم شود، مردم کارهای داوطلبانه را انجام خواهند داد.


رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اجرای طرح سلامت یار گفت: بیماران در بیمارستان‌ها به خدمات زیادی نیاز دارند که برخی آنها لزوما در حیطه کاری پرسنل بیمارستان نیست و به خدمات حمایتی نیاز دارند. طرح همیار سلامت در کشورهای دیگر اجرا و همه ابعاد و مطالعات آن انجام شده است. آموزش‌های لازم، باید و نبایدها و شرایط کارکنان این طرح تعریف شده و 10 بیمارستان بزرگ کشور نیز برای اجرای آزمایشی آن انتخاب شده اند.


رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: در اجرای این طرح، داوطلبان هلال احمر به بیمارستان ها معرفی شده و تحت آموزش‌های لازم قرار می‌گیرند. محلی در بیمارستان ها برای آنان تعیین شده تا خدمات تعریف شده را به بخش های تعریف شده ارائه دهند.


به گزارش آنا، در هشتمین آیین نکوداشت خدمات داوطلبانه که با حضور مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعیت هلال احمر برگزار شد، تفاهم نامه همکاری میان جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت در زمینه اجرای طرح سلامت یاران به امضای سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سید امیر محسن ضیائی، رئیس جمعیت هلال احمر رسید.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب