باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی مازندران سال 99 چه موفقیتهایی کسب کرد؟/ هدایت اعضای باشگاه به سمت خوداتکایی
عباس رضایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ساری، برنامههای در دست اقدام و پیش روی سال 1400 باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران را ارزیابی و اظهار کرد: با همکاری فرمانداری ساری، سازمان صنایع و معادن استان مازندران، شهرکهای صنعتی و همکاری اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، صنایع موجود در شهرستان ساری و حتی استان مازندران در قالب بانک اطلاعاتی شناسایی، نقاط قوت و ضعف آنها و چگونگی همکاری توسط استادان همکار بررسی شد.
وی هدف از این کار را آشنایی و ارتباط صنعت با نخبگان و دانشگاه و استفاده برد ـ برد دو طرف دانست و بیان کرد: مسائل و مشکلات صنعت توسط نخبگان بررسی و مرتفع و نخبگان نیز جذب بازار کار میشوند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اضافه کرد: در این راستا بخشهای خصوصی، دولتی و اجرایی باید برای استفاده از دانشجویان صاحب استعداد برتر ورود پیدا کنند تا با همکاری دانشگاهها و معاونت علمی، این مستعدان با انجام پروژههایی مهارت حل معضلات را پیدا کنند.
پیگیری جدی برای تأمین نیازهای استعدادهای درخشان
رضایی یادآور شد: باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دنبال فضایی امن برای نخبگان و امکاناتی از قبیل سوئیت مجهز، امکانات ورزشی و رفاهی برای زندگی چندروزه است تا نخبگان پروژههای تحقیقاتی خود را با آرامش انجام دهند.
وی درباره برنامههای باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران عنوان کرد: تقویت روحیه انجام کار گروهی بین اعضا، سازماندهی آنها در فعالیتهای گروهی، هدایت و حمایت استعدادهای درخشان و نخبگان باشگاه پژوهشگران و نخبگان برای تأمین اساسی نیازهای کشور با معرفی آنان به ارگانهای مربوط از مهمترین برنامههای این باشگاه است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، ارتقای سطح کیفی نخبگان باشگاه در زمینههای فرهنگی، کارآفرینی، علمی و آموزشی را از دیگر برنامههای در دست اجرا عنوان کرد و گفت: در تلاشیم شرایط مناسبی برای مطالعه و کارهای تحقیقاتی و تهیه، تولید و عرضه نتایج حاصل شده برای افراد مهیا کنیم.
رضایی تبیین کرد: انتخاب استعدادهای درخشان و پیگیری جدی برای تأمین نیازهای آنان از قبیل تهیه مواد و وسایل پژوهشی، برخورداری آنان از تمام امکانات دانشگاه ازجمله کتابخانه، آزمایشگاه و کارگاههای دانشگاهها در داخل و خارج از کشور را نیز دنبال میکنیم.
وی تأکید کرد: از دیگر اهداف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، اعزام اعضا به خارج از کشور در صورت نیاز برای انجام فرصت مطالعاتی است. طرح هستههای پژوهشی، حمایت از استادیاران جوان، حمایت از جذب در شرکتهای دانشبنیان، طرحهای نظام وظیفه تخصصی ویژه دانشآموختگان برتر دانشگاهی و فناور از جمله روشهایی است که برای شناسایی و توانمندسازی دانشجویان و دانشآموختگان صاحب استعداد برتر باید در نظر گرفته شود.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تبیین کرد: پژوهشگران و نخبگان در چارچوب اهداف دانشگاه آزاد اسلامی و در تعامل فعال و متقابل با تمامی ارکان دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت میکنند.
اهداف کلان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟
رضایی یادآور شد: فراهم کردن زمینههای رشد، بروز و ظهور خلّاقیتها و هدایت، تقویت انگیزه و شکوفایی روحیه تحقیق و تتبع در تمام زمینهها نیز در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: اهداف کلان باشگاه پژوهشگران جوان شامل، بروز و ظهور خلّاقیتهای اعضا در زمینههای گوناگون علمی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی، ارتقای سطح کیفی اعضا در ابعاد مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، توسعه روحیه گروهگرایی در بین اعضا و ساماندهی آنها در فعالیتهای دسته جمعی و هدایت و تقویت استعدادهای اعضا در راستای تأمین نیازهای علمی ـ پژوهشی کشور است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ادامه داد: برنامههای بودجه سال 1400 این باشگاه برای اهداف و برنامههای تعیین شده براساس سیاست دانشگاه به سمت استقلال مالی و فراهم کردن زمینههای رشد، توانمندسازی و تجاریسازی و هدایت اعضای باشگاه به سمت خوداتکایی است.
رضایی درباره موفقیتهای باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نیز گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه موفقیتهای کمنظیری در عرصه ملی و بینالمللی ازجمله کسب چهار مدال طلا، 10 نقره و پنج برنز از مسابقات جهانی اختراعات در کشور کرهجنوبی، استرالیا، ترکیه، رومانی، سوئیس، آلمان، کرواسی و ... کسب کرده است.
وی در ادامه توضیح داد: دریافت مدال ویژه نخستین فستیوال جایزه بزرگ اختراعات ایران، کسب رتبه نخست جشنواره خوارزمی در سال 1389 با تیم روباتیک R۲C با روبات مینیاب خودکار، کسب دو مدال نقره و دو مدال برنز از المپیادهای علمی کشور، چاپ بیش از 150 مقاله ISI، کسب رتبههای برتر در مسابقات روباتیک دانشگاههای امیرکبیر و اصفهان و Iran Open، کسب رتبه برتر بین انجمنهای علمی کشور، ثبت 35 اختراع توسط اعضا، باشگاه برتر کشور در امور فرهنگی، کسب رتبه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نمونه کشور در سالهای 92، 93، 95 و 96 و عضویت سه عضو باشگاه در فدراسیون جهانی مخترعان و نخبگان IFIA در ژنو سوئیس از دیگر افتخارات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد ساری است.
انتهای پیام/4078/پ
انتهای پیام/