محصولی دانشمحور و سبز | رشد سریع گیاه و کاهش مصرف مواد شیمیایی با دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب
مهدی مظفریلقا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با اشاره به خشکسالیهای پیاپی در استان کرمان، قرارگرفتن ایران در کمربند خشکسالی و کاهش منابع تأمین آب مورد نیاز برای کشاورزی بیان کرد: این عوامل موجب شکلگیری ایده اختراع دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب برای آبیاری تحت فشار بود.
وی اضافه کرد: کاربرد دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب در صنعت کشاورزی بهمنظور کاهش مصرف آب، کاهش مصرف مواد شیمیایی در راستای پاکسازی رسوبات، افزایش راندمان آبیاری، خنثیشدن سختی آب، پاستوریزاسیون آب، اصلاح خاک، محافظت و نگهداری از بذر و تسریع رشد گیاه است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج با قدردانی از امینرضا جمشیدی عضو هیئت علمی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان در کمک به اختراع این دستگاه توضیح داد: دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب برای آبیاری تحت فشار یک محصول دانشمحور بوده که توسط واحد فناور فناوران آماتای فعال در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید سلیمانی کرمان طراحی و ساخته شده است.
دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب نمونه خارجی ندارد
مظفریلقا، سبزبودن دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب را ویژگی مهمی قلمداد کرد و به آنا گفت: این دستگاه با استفاده از سیستم فتوولتائیک بهصورت سیار است؛ بنابراین یک محصول سبز به شمار میرود.
وی ادامه داد: دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب بهدلیل استفاده از مواد و دانش فنی خاص بدون نمونه داخلی و خارجی با هزینهای بسیار کمتر قابل رقابت در حوزه کشاورزی بوده و یکی از مصادیق بارز مدیریت سبز است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج گفت: ازجمله مزایای دستگاه خورشیدی مغناطیسکننده آب میتوان استفاده بسیار آسان، قابلیت پورتال، قابلیت تغذیه برق خورشیدی و شبکه و داشتن لوله ورودی خروجی یک تا هشت اینچ در آن را نام برد.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/