افزایش پذیرش دانشجویان بینالمللی در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بیرجند، عباس گنجی در مراسم دانشآموختگی نخستین گروه از دانشجویان بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند با تبریک به دانشجویان افغانستانی که دوره تحصیل خود را در این واحد دانشگاهی به پایان رساندند، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال اخیر توجه ویژهای به جذب دانشجویان بینالملل داشته و پذیرش دانشجویان بینالمللی در این واحد دانشگاهی رشد قابل توجهی دارد.
وی افزود: توسعه بینالمللی مورد توجه جدی مسئولان عالی دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد و اقدامات گستردهای برای توسعه همکاریهای علمی و بینالمللی در این دانشگاه در چند سال اخیر صورت گرفته است. دیپلماسی علمی دانشگاه آزاد اسلامی فعالتر شده و تسهیلاتی برای دانشجویان بینالمللی فراهم کردهایم.
قائممقام معاونت بینالملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی درباره دستاوردها و افتخارات ارزشمند دانشگاه عنوان کرد: در حوزه علم و فناوری جزء 10 رتبه نخست در کشور یا منطقه و در پژوهش و تحقیق جزء دانشگاههای سرآمد هستیم. اولویت چهار واحد برونمرزی دانشگاه آزاد اسلامی در موضوع جذب دانشجوی خارجی کشورهای پیرامونی است.
گنجی درباره رخدادها و پیامدهای جنگ جهانی دوم خاطرنشان کرد: پس از جنگ جهانی دوم قدرتهای بزرگ برای آنکه دنیای پس از جنگ جهانی به میدانی برای فروش ابزارها و تولیدات آنها تبدیل شود و تأثیرگذاری هر چه بیشتر بر سایر کشورها داشته باشند، اثرگذاری و اثربخشی خود را تقویت و گسترش دادند.بر این اساس زبان مشترکی بین خودشان و دیگر کشورها فراهم کردند که آنچه آنها میگویند دیگران هم استفاده کنند.
وی درباره شیوههای تأثیرگذاری قدرتهای سلطهگر در جهان مطرح کرد: پس از جنگ جهانی دوم قدرتهای بزرگ فرهنگ، آداب و رسوم مردمی را که میخواستند در حوزه نفوذ آنها باشند بهشدت مورد توجه قرار دادند و برای تأثیرگذاری هر چه بیشتر بر جوامع مختلف تلاش کردند نخبگان جوامع را برای تحصیل به کشورهای خودشان یا کشورهای همسو با خودشان هدایت کنند.
علل افزایش جذب دانشجویان خارجی در واحد بیرجند
سیدحسن هاشمی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند با امکانات علمی فرهنگی و رفاهی گستردهای که دارد بستر بسیار مناسبی برای جذب دانشجویان خارجی به شمار میآید و روند پذیرش دانشجویان ادامه خواهد یافت و تقویت خواهد شد.
علم و فرهنگ مرز نمیشناسد
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی هم عنوان کرد: حدیث شریف «اطلبوا العلم و لو بالصین» بیانگر این واقعیت است که کسب علم هیچ محدودیت جغرافیایی ندارد. علم و فرهنگ مرز نمیشناسد و بشر برای همافزایی علمی که همانا همزیستی مسالمتآمیز است به دیپلماسی علمی رو میآورد.
علی حیدریفر با تبریک به دانشجویان افغانستانی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند که موفق به گذراندن یک دوره تحصیلی در این واحد دانشگاهی شدهاند، گفت: اکنون جمهوری اسلامی ایران بیشترین تعداد دانشجوی خارجی را از کشور افغانستان دارد و این امر برای ما بسیار خرسندکننده است.
وی تبیین کرد: فعالیتهای بینالمللی دانشگاه آزاد اسلامی در حقیقت در تقویت دیپلماسی علمی مؤثر است. فلسفه روابط علمی هر کشوری بهنوعی خاصیت همافزایی و مکمل بودن دارد و موجب استفاده از ظرفیتهای کشورها و تأمین نیازهای جانبی است.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/