دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 اسفند 1399 - 16:14
یک آسیب‌شناس اجتماعی:

نهادهای حمایتی بدون کمک دولت نمی‌توانند اقشار محروم را کمک کنند

یک آسیب‌شناس اجتماعی گفت: در صورتی‌که دولت نتواند به وظایف خود به‌درستی عمل کند نهادها و مراکز خیریه‌ای و حمایتی نمی‌توانند در کمک به اقشار محروم جامعه موفق باشند.
کد خبر : 569184
حمايت-از-اقشار-ضعيف-در-مقابله-با-کرونا.jpg

امیرمحمود حریرچی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با لزوم حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کم‌برخوردار در جامعه اظهار کرد: اصل حمایت از اقشار آسیب‌پذیر بر عهده دولت است تا با توانمندسازی اقشار محروم و  ایجاد فرصت‌های برابر فاصله میان طبقات بالا و پایین جامعه را کم کند.


وی با تأکید مجدد بر این‌که اقدامات اصلی برای این‌که افراد محروم بتوانند روی پای خود بایستند بر عهده دولت است، گفت: در صورتی‌که دولت نتواند به وظایف خود به‌درستی عمل کند نهادها و مراکز خیریه‌ای و حمایتی نمی‌توانند در پوشش اقشار محروم جامعه نقش مهمی ایفا کنند.


این آسیب‌شناس اجتماعی ادامه داد: یکی از مواردی که همواره به آن باید توجه کرد این است که هر چه دولت‌ها در تأمین نیازهای حداقلی جامعه موفق باشند و اکثریت جامعه بتوانند از حداقل حقوقشان که همان حق شهروندی است برخوردار شوند خدمات داوطلبانه (در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر) هم افزایش می‌یابد.


حریرچی تصریح کرد: در کشور ما فعالیت‌های داوطلبانه بسیار کاهش یافته و کمک‌های داوطلبانه رنگ و بوی صدقه به خود گرفته است. در جامعه‌ای که فقر زیاد شود ناامیدی در آن افزایش یافته و ریسک منحرف شدن گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه بالا می‌رود؛ در چنین شرایطی مسئولان باید فکر اساسی در این خصوص کرده و توجه لازم را داشته باشند.


وی در پایان گفت: همچنین یکی از عواملی که باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود فاصله میان طبقات بالا و پایین جامعه است که مسئولان باید این موضوع را مدنظر قرار دهند در غیر این‌صورت تداوم چنین وضعیتی خود باعث تحقیر و آسیب‌های روانی به اقشار محروم جامعه خواهد شد.


انتهای پیام/4105


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب