دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 اسفند 1399 - 10:20
رستم‌پور در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

درختان سرپناه و تکیه‌گاهی برای انسان‌ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده گفت: پاکیزگی هوا، زیبایی محیط زیست، حفظ خاک، تولید چوب و صدها فایده دیگر را درختان با خود به ارمغان می‌آورند، به‌ویژه که در عصر سیمانی و آهنی امروز، درخت‌ها به‌مثابه سرپناه و تکیه‌گاه آدم‌ها هستند.
کد خبر : 569042
IMG_6521.JPG

محمد رستم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در آباده به مناسبت 15 اسفند روز درختکاری اظهار کرد: روز درختکاری روزی جهانی و فرامرزی است که رنگ و لعاب نژاد و دین و سیاست را به خود نمی‌گیرد. بسیاری از کشورها اواخر زمستان هر سال روزی را به حرمت درخت اختصاص داده‌اند و در آن روز  هرکس نهالی می‌کارد و در ایران 15 اسفند برابر با پنجم مارس، روز درختکاری معین شده است.


وی افزود: فایده‌های درخت بر کسی پوشیده نیست. پاکیزگی هوا، زیبایی محیط زیست، حفظ خاک، تولید چوب و صدها فایده دیگر را درختان با خود به ارمغان می‌آورند، به‌ویژه که در عصر سیمانی و آهنی امروز، درخت‌ها به‌مثابه سرپناه و تکیه‌گاه آدم‌ها هستند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده با بیان اینکه ما با درخت و برای درخت زنده‌ایم، ادامه داد: درخت موجب تأمین اکسیژن حیات است و در واقع نبود درخت موجب هزاران مشکلات زیستی می‌شود. این خلقت زیبایی خداوند چنان جایگاهی در زندگی بشری پیدا کرده که نبود آن در واقع قطع شریان زندگی است.


رستم‌پور اضافه کرد: امروز بسیاری از مسائل اقتصادی جهان متأثر از وجود درخت و مشتقات آن است، وجود کشتی‌های غول‌پیکر در اقیانوس‌ها که از چوب ساخته شده‌اند، بازارهای بین‌المللی صادرات و واردات میوه تا مداد سیاه یک دانش‌آموز حکایت از ارزش اقتصادی و علمی این آفریده زیبا دارد.


این استاد دانشگاه متذکر شد: بنابراین اگر درخت‌ها نباشند، فرزندان ما نیز به فردایی روشن نخواهند رسید. ما به اندازه‌ای که با پس‌اندازکردن پول و سرمایه، نگران آینده آنها هستیم، چرا نباید نگران محیط زیست و طبیعت اطراف آنها باشیم؟ و به قول بزرگان اکنون که دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما نیز باید بکاریم تا دیگران بخورند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب